Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz nix(: #5394 üzenetére

    nah figyi...most mondom el szépen lassan hogy te is felfogd..utánna moderátort kérek!
    1. "zombi szerveren a 333fpsel feltudok menni olyan helyekre amivel 125el nem"...ezt te mondtad..most akkor megvan a 333fps? de nem is ez a lényeg...játsz 125el..ne ugorj olyan nagyot és kész.

    2. Ha VGA-val kapcsolatos kérdéseid vannak...hogy melyik a jobb...meg ez az amaz...akkor azt ITT...ebben a topicba benne ittenni katt felteheted!

    3. Ha Prociról akarsz érdeklődni hogy melyik mennyivel megy magasabb órajelen vagy venni szeretnél egyet csak nemtudod hogy melyiket akkor a kérdésed megfelelő helye Ez itt ez a piros rész ezaz

    továbbá.
    mindent tegyél: LOW,OFF stb-re azaz mindent kapcsoljál ki/le és ha így sincs meg a 333 FPS-ed akkor bizony neked új processzor kell amiről a 3. ponton található linken érdeklődhetsz..

    Nem lesz nagyobb FPS-ed attól hogy itt kérdezősködsz...neked egy olyan Proci kell amelyik jobban kihajtja a VGA-dat mert ami neked most jelenleg van processzor az kevés neki...Érteeeed?

    X1600? az durva VGA...VEDD MEG!!! ;]

    [ Szerkesztve ]

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák