-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
nix(:
csendes tag
és szerintetek egy x1600proval ddr2essel dx9 asus silentel meglenne a 333fps?? egy intel procival??? core 2 duo e8200?
-
Sirandrish
legenda
nah figyi...most mondom el szépen lassan hogy te is felfogd..utánna moderátort kérek!
1. "zombi szerveren a 333fpsel feltudok menni olyan helyekre amivel 125el nem"...ezt te mondtad..most akkor megvan a 333fps? de nem is ez a lényeg...játsz 125el..ne ugorj olyan nagyot és kész.2. Ha VGA-val kapcsolatos kérdéseid vannak...hogy melyik a jobb...meg ez az amaz...akkor azt ITT...ebben a topicba benne ittenni katt felteheted!
3. Ha Prociról akarsz érdeklődni hogy melyik mennyivel megy magasabb órajelen vagy venni szeretnél egyet csak nemtudod hogy melyiket akkor a kérdésed megfelelő helye Ez itt ez a piros rész ezaz
továbbá.
mindent tegyél: LOW,OFF stb-re azaz mindent kapcsoljál ki/le és ha így sincs meg a 333 FPS-ed akkor bizony neked új processzor kell amiről a 3. ponton található linken érdeklődhetsz..Nem lesz nagyobb FPS-ed attól hogy itt kérdezősködsz...neked egy olyan Proci kell amelyik jobban kihajtja a VGA-dat mert ami neked most jelenleg van processzor az kevés neki...Érteeeed?
X1600? az durva VGA...VEDD MEG!!!
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nix(:
csendes tag
pl 100fpsel messzire strafeben lehet ugrani amit 333fpsel megugrok lazán de ha ottvan elött egy geci arra nem tudok felugrani csak 333fps ennyi de neketek ne az legyen a fontos hoyg nekem mire kell hanem az hogy nekem meg legyen
-
nix(:
csendes tag
kössz sirandrish x1600pro volt az elözöm ezzel a vidkarival ugya anyni az fpsem mint az x1600prommal aza gondom és csak azért vettem meg ezt mert azthittem hogy több lesz az fpsem9600gtvel denem lett több
-
athomi
veterán
válasz Sirandrish #5403 üzenetére
Sztem nem kellene átirányítani szakmai topikba.
-
keIdor
titán
válasz Sirandrish #5403 üzenetére
Főleg a DDR2-es
nix(:: Ezt hívják procilimitnek... de ha normális beállításokon játszanál, akkor jobban kijönne a 9600GT ereje... így vehetsz GTX-280 TRi-SLi-t is, akkor se lesz gyorsabb...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nix(:
csendes tag
mit akarsz a moderátornak mondani?
-
Sirandrish
legenda
ezt azért nehezen tudom elhinni.
a Modiknak nem kell semmit mondnai..elég ha belinkelem nekik ezt a topicotAthomi: Miért ne?
Keldor: Procilimit? reggel óta ezt magyarázzuk neki nehogy te is elkezd
Lassan uj procit vesz ne kezdjük előlröl
az X1600 meg gigamegabrutál VGA...meg kell venni..a 60FPS meg is lesz meden[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nix(:
csendes tag
pedig télleg ugyan anyni vele az fpsem és eza gondom a játékot 6szor ujra tettema gépemet 5ször
-
nix(:
csendes tag
babráltama j áték cfgjébedn is
-
nix(:
csendes tag
akkor ha kiveszema procimat az segit??
-
Sirandrish
legenda
igen..vedd ki már mondtam..akkor megszünik a limit..a VGA meg mehet az egekbe..elbirja egyedül is a gamet..nem kell neki proci..fasza erős VGA-d van..
-
nix(:
csendes tag
figyelj sirandrish nem tudnánk máshol dumálni mert a többieket idegestiem?
-
Sirandrish
legenda
-
nix(:
csendes tag
vegyem ki a cfgből a limitet és az alaplaprol utánna vegyem kia procit?
-
nix(:
csendes tag
utánna meg tegyem be aza alaplapba a procit és jo lesz?
-
nix(:
csendes tag
haho itt vagytok??
-
Pubszon
veterán
Te direkt teszed magad hülyének, vagy alapból vagy ilyen?
A játéknak semmi baja, a géped gyenge hozzá.
Vegyél egy 6000+-os procit, azzal jobb lessz.
Nem vehet mindenki extreme procit, de legalább fogja fel a dolgokat.Mindjárt törölve lessz az összes HSZ-ed, te meg ki leszel tiltva.
[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Tomate
veterán
Nem tudok server indítani cod2-be. Lant szeretnék, és mikor elindítom asztalon lesz a console lefuttat pár cuccost, majd azt írja, hogy Hitch warning és nem csinál semmit Mi tévő legyek?
-
Drilla
csendes tag
EMBEREK! nem lehet, h valaki csak szivat minket? 1 napos reggel valaki jól szórakozik velünk 1ütt
''a memória minél inkább, annál sőt!''
-
nix(:
csendes tag
------->Drilla
-
CséZé
őstag
de bepörgött ez a topic
-
Sirandrish
legenda
nemhiszem hogy ránk bármiféle káros hatással lenne az hogy ő nem tud leirni egy mondatot meg tök hülye...
-
Drilla
csendes tag
válasz Sirandrish #5429 üzenetére
nem is mondtam, h károsit... sokkalinkább szórakoztat
én legalábbis jól szórakoztam
amit+ leirtál teljesen igaz''a memória minél inkább, annál sőt!''
-
Sirandrish
legenda
énis jókat kacarásztam...de aztán nem bírtam és leléptem
-
Zso Ro
senior tag
Nem birtam az osszes hozzaszoloasat elolvasni,mert mar felhuztam magam a kozepen.Moderator mindenkepp szukseges volt hozza.Thx
Remelem a tobbi fejlodesben levo gyermek nem allt meg a ezen a lepcsofokon,ahol most o megrekedt. -
<NewL>
addikt
Egyébként ez a nix(: gyerek dx9be akarja a 333 fps-t?
Hát ha tényleg kell neki a grafika is meg a tunkerelés akkor vegyen tényleg jobb gépet,sztem az a gép dx7be 500fps-t is tud produkálni low grafon. nem?There's an app for that
-
Dj_Zorall
csendes tag
hali
már vagy 6 topichoz írtam ki a mondatomat.... szal new gép end of the summer
6000+ vagy a 6400+ meg a GAlaxy 9800gx2-vel ugye meglesz a fix250?ugye meglesz?
mert ha nem fejbe lövöm magam... -
Sirandrish
legenda
válasz Dj_Zorall #5447 üzenetére
ennyi erővel akinek csukategóriás gépe van felmegy egy olyan szerora ahl nincs ps korlát...minden low vagy off kiadkad az fps 999nél és halhatatlan?
-
<NewL>
addikt
válasz Sirandrish #5448 üzenetére
Nem,de lényegesen gyorsabbak,vagy nemtudom,de ha ugyanabban a pillanatban vagy 0.5mp.el hamarabb lő a másik,akkor is a több fps-es van előnyben. te ezt még nem vetted észre mert neked a géped alapján van dx7-be 600fps.
There's an app for that
-
<NewL>
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest