-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz illusiON #5298 üzenetére
A /r_multigpu 1-es parancs tényleg kétkártyás rendszerekhez van, azonban vmi homályos indoból a kétprocesszoros rendszerek is húznak hasznot belőle, olykor nem is keveset. A régi konfigommal +100FPS-hez jutottam vele, de volt akinek ennél is nagyobb növekedést eredményezett.
Sajnos hiába írjuk be a parancsot a konzolba, csak addig érvényes, míg nem lépünk ki a játékból (nem mentődik a cfb-be, mint a többi). A megoldás egyszerű, meg kell nyitni a cfg fájl-t és oda be kell heggeszteni a parancsot a többi közé. -
nix(:
csendes tag
a proci huzással semmit nem érek el mert akkora teljesitméényt nem lehet rajta huzni de annyivel is meg kéne lennie van olyan ismerősöm akinek szipmla amd athlon 3.0ghzvel megvan SZal jobb beállitás ötlet kéne
-
illusiON
őstag
hát akkor meg ne csodálkozz vazki ha annyin megy az az árva proci egyáltalán nem pörgeti a vga-dat úgy nem lesz még 100 fps fixed sem, nekem akkor lett meg fix 250 mikor 5600+X2re váltottam az megy 2.8on.. nem is hittem h olyan cpu-val hajtod azt a kártyát bocsi no..
nálam a multigpu dolog nem segit egyébként, akár cfg-ben irom akár nem tökmind1 ez vmi inteles kiváltság vagy csak nekem nincs szerencsém?
Sirandrish egyébként mond valamit, ezért kötöttem én is bele mert furálltam a 3800on futó amd-t
[ Szerkesztve ]
( : no woman no cry : )
-
Sirandrish
legenda
mutass már egy helyet ahol a + jel után mhz szerepel PLS...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
athomi
veterán
-
nix(:
csendes tag
be irtam a cfg-be a parancsot de cask alapmapokon megy ritkán 333fpsel multigpuvval
és nem tudom mia baja más szerveren ahol vagyunk vagy 10en 78-220fps közöt mocorog és 333fpsre van fixálav szerintem ha nem lehet megcsinálni vissza fogom vinni és vagy gigabyte radeon hd3870re cserélem vagy msi 8800gts 320mbre szerintetek ezekkel meglenne a 333fpsem?????????
??????????????,
-
nix(:
csendes tag
nem az irásaimba kéne belekötnötök hanem segitséget kéne adnotok nekema multigpu segit
-
-
Sirandrish
legenda
minnél jobb VGA annál kevésbé használja ki a Proci..neked nem a VGA a bajod...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nix(:
csendes tag
ga a vidkarit bcserélem egy 8800gtsre vagy egy hd3870re akkor se lesz jobb az fpsem COD2ben? 333fps ami kell nekem fixen az összes mapon
-
nix(:
csendes tag
azért kell 333fps mert azzal lehet jumpolni tudom ogy hülyén hangzik de nekem ez fontos pl zombi szeron meg a 333fpsel nem hallatszanak a lépteid a warokon
-
Sirandrish
legenda
nincs lekorlátozva warokon 250re az FPS???
amugy meg mit szenvedsz..vegyél egy brutál procit és kész..a VGA jó
[ Szerkesztve ]
-
nix(:
csendes tag
100fps megvan fixben
-
-
nix(:
csendes tag
de nehogy már a cod2höz kuvra proci kell alap gépigénye egy 1.5ghz-s proci ami single core
-
nix(:
csendes tag
250nél még 100fpsel is nagyobbat ugerok
-
nix(:
csendes tag
most milyen procit vegyek??? nehogy már nem elég egy 2magos amd athlon ami magonként 2.0ghzvel pörög?? egy call of duty 2öhöz??
-
Sirandrish
legenda
-
nix(:
csendes tag
athomi naggyábol értem hogy miről beszélsz a codos cfgbe van egy proci limitem az 2.0gz van azt vegyem ki 4.0ghzre?
-
Sirandrish
legenda
fix125 és kész...cod4be azzal bárhova felugrok..szvsz cod2be is ígyvan..
-
illusiON
őstag
valószinü voltál de hallod ne írj egymás után egy halom hozzászólást, 5 percen belül belemódosithatsz előzőkbe is
és igen, proci igényes a játék az engine igy van megirva ez van, ha most vennél egy 4870et akkor lehet hogy égnek nézve lenne 999 fps-ed de földön akkor sem lesz fix 250 ... mert a cpu nem bírja.. ezvan#5326 : nee emberek ezt nem bírom
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
Nekem Q6600 @ 3.2Ghz, 8800GT OC és nekem sincs meg a stabil 333FPS a játék szar optimalizálása miatt.
Pl egy füst egyből megöli a gépet, pedig nincs CPU limit meg a VGA is jobb.
A cod4 sokkal jobban van megírva, majdnem annyi a gépigénye mint a kettőnek.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
nix(:
csendes tag
kivegyem a játék cfgzéböl a 2.0ghz-s proci limitet???
-
athomi
veterán
Ez a gyerek menthetetlen, sztem hagyjuk békén.
-
Sirandrish
legenda
-
nix(:
csendes tag
figyeljteke nekem azt is mondták hogy a vidkari g94es modell és az nagyon uj a cod2 meg lassan már 3éves az nem lehet hgy nem passzolnak össze? vidkari meg a cod2??
-
nix(:
csendes tag
figyelj már én most nem megyek el procit venni a vidkarit is tegnap előtt vettem az érdekel hogy máshogy nem lehet megoldani?? csak uj procival ?
-
nix(:
csendes tag
elolvastam és most mti csináljak vele ez nekem nem segit hogy nincs 333fpsed olyan géppel
-
-
Sirandrish
legenda
he..ha neki 20szor jobb géppel nincs 333FPS-e....neked lesz egy szarral?
Gondolkodj má ember!!!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nix(:
csendes tag
ma kiveszema proci és a ramm limitet akkor se lesz jobb
-
illusiON
őstag
hagyjátok, úgy érzem ebből úgyis nemsoká moderátor lesz gondolom ugyhogy gyorsan el is mentem ezt a procilimit kiírkálós szöveget printscreen minden lesz majd mit pc-s boltban mutogatni ha unatkozom
beszarok már ram limit is van
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
vedd ki a procit a gépből..akkor megszünik a limit..hátha segit...
-
nix(:
csendes tag
engem nem az érdekel hogy hogyan nem lesz hanem az hogy hogyan lehet vannak olyan ismerőseim akiknek megvan 3.0ghz-s amd athlon procival 9600gtvel xtunerrel 2gb rammal
-
nix(:
csendes tag
akkor sehogy sem lehet megoldani hogy meglegyen??
-
Sirandrish
legenda
az ismerősid PROk...te meg láma vagy..evan...
de meglehet de nem mondjuk el hogy me g*cik vagyunk....bebeeee
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz pityeszka #5349 üzenetére
de akkor nemtud halkan futni meg ugrálni heeeeee
Nix...Nyomorult kis k*csögök vagyunk akik megtartják a titkot meguknak és 9200SE-vel meg 800as cerkával nyomjuk 333FPS-el...de nem mondjuk el!!!!
Me nem kérted szépen..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest