- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Na most izé...
Itt nézem, hogy mindenkinél már száguld a net. Nos én 2 hete kedden küldtem el a szerződést, utána még 2 hete pénteken fel is hívtak. A lemondást múlt héten csütörtökön küldtem csak el.
Nem kéne már itt lennie a netnek?
Ti kaptatok vissza postán szerződést, amit alá kellett írnotok? (már aki úgy kezdte, hogy küldött postán és faxon is már aláírt szerződést) Mert nekem ilyen sem jött.Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
b.janko
tag
Bakker.... Szerződés másolatát ki kapta már vissza??
Én még nem, és múlthét csütörtök óta netezek...
[Szerkesztve]www.marinero.hu
-
Merlini
tag
válasz Mosqu!to #551 üzenetére
Baker!
Szerinted, ha nem megy be az előző szolgáltatótól a lemondás a T-Com felé, akkor a 3C mit tud csinálni?
Elárulom semmit, sőt lehet vissza is dobta nekik időközben a T-Com az igényüket.
Hívd fel csütörtökön a T-Com-ot, beérkezett-e már a lemondás (szolgáltató váltás miatt!), ha igen 3C igénye aktív-e.
Mintha nem írtuk volna le többször is a váltás menetét.
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
Csigavér, nyugalom.
1. Korábban azt láttam többször is leírva, hogy majd küldenek vissza szerződést amit alá kell írnod. Vagy rosszul emlékszem?
2. A 3C mondta, hogy ráérek csak akkor elküldeni a felmondást, ha biztosan szünet nélkül akarok váltani!!! Én kérek elnézést, hogy bennük jobban megbíztam, mint az itt olvasottakban...
[Szerkesztve]Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Merlini
tag
válasz Mosqu!to #555 üzenetére
1. Megrendelőt kell aláírnod, lehetőleg elfaxolni majd postán is elküldeni nekik, azt lemásolják és aláírva visszaküldik neked. Vagy mi volt ''többször is leírva'' ?
2. Ennek a mondatnak se füle sem farka.
Miért pont múlt csütörtökön jött el az ideje a ''biztosan szünet nélkül akarok váltásnak''? -
TufaX
csendes tag
nekem a két fax közötti időre két napot mondtak, azzal az ügyintéző szerint már tuti szünetmentes az átállás...
Türelmetlen voltam, ma faxoltam el
Kiváncsi vagyok mennyi lesz a teljes átálás ideje. -
Mosqu!to
addikt
Valóban kicsit elrontottam a mondatot, szóval helyesen:
A 3C mondta, hogy ráréek akkor elküldeni a felmondást, mert akkor biztosan szünet nélkül váltanak. És ők mondták hétfőn, hogy várjak csütörtökig a postázással.Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
coolmpi
aktív tag
Kb a fax után 1-2 nappal érdemes elküldeni a szolgáltató váltást.
-
matyics
őstag
Engem is érdekelne szolgáltatóváltással a dolog. (TV-net-ről)
Valaki írja le, hogy mi a menete és hogy kit kéne beírni mint ajánlót.
Lehet priviben is.Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna
-
dbius
veterán
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy holnap, vagy holnapután én is megrendelem tőlük az adsl-t.
Kit írjak hozó ügyfélnek. Küldjétek el priviben az adatokat. (az első adatot közlőt fogom beírni)
Üdv! -
vcsabesz
tag
B.Jankó lecsapott
-
sullerj
tag
-
lord_m
senior tag
3C-sek kiküldik az ADSL modemet, előszűrőt, telepítőcd-t + mindent ''szereld magad'' akcióban postán?
Gondolkodom, hogy a napokban előfizetek náluk.... -
HolyDay
tag
biztos előfordult már hasonló kérdés ebben az 5-600 hsz-ben, de lusta vagyok átolvasni.
szóval én kb 2-3 hete megrendeltem tőlük a net-et, elfaxoltam és el is postáztam mindent. a jelenlegi szolgáltatómnál bejelentettem a váltást. ma jött 1 ajánlott levél melyben a 3c kft visszaküldte kitöltve a megrendelésem. innen hova tovább? kéne kapjak 1 felhasználó nevet és 1 jelszót nem? ugyanakkor nem láttam a szerződésben arra vonatkozó részt, hogy mikor lép életbe a szolgáltatás. van itt olyan aki már használja ezt a szolgáltatót?
1 kicsit informáljon a menetről kérem! -
gombib
csendes tag
Szia,
kb 1 oraval ezelott kaptam vissza a szerzodest postan es holnap lesz egy hete, hogy hasznalom a 3C-t.
Mindenkeppen hivd fel oket es kerdezd meg a belepesi azonositokat, mert azoknak mar reg elniuk kell. Gondolom a regi szolgaltatodat mar nem tudod hasznalni?!
Jut eszembe, az eltelt idoszakban senki sem keresett meg, sem az uj, sem a regi ISP-tol?
Mert ha nem, akkor vagy nem tudtak elerni, vagy valahol valamiert megakadt a procedura es kezdheted elorol.
Szal, telefonalj!
[Szerkesztve] -
HolyDay
tag
hát ez nagyszerű
szerintem a régi szolgáltatómnál vab a geb@sz! az a fatökű banda
jelen pillanatban is őket használom, pedig 3 hete betelefonáltam és szóltam hogy szolgáltatót váltok. erre azt mondták hogy küldjek erről levelet nekik.. még aznap feladtam a postán az lemondást. sztem azért nem szolgáltat még a 3c mert azok a ****** vmit elcsesztek és 1 vonalon 2 szolgáltató nem tud működni.
midnen esetre köszönöm a felvilágosítást, midenképp telefonálgatok -
lesaux
veterán
Nos. Merlini javaslatára beszámolok a fórumon is, mit intéztem. Szó volt attól, hogy a datanetes ADSL-t csak hónap végén vagy számlázási hónap végén lehet lemondani.
Rákérdeztem e-mailben, az jött válaszként, hogy adjam meg az ügyfélszámomat meg a telefonszámot, amin a szolgáltatás fut. Válasz e-mailben megkérdeztem, hogy ezek nélkül nem kaphatok-e infót a lemondás menetéről. Március 15-e miatt nem válaszoltak, csak ma. A lemondás kézhezvételétől 8 nap a lemondási idő. Hát, ez is kiderült. -
TufaX
csendes tag
Most hívtak a T-onlinetól hogy ismét lekell adnom a 3C-nél a megrendelésem, szerintük, ugyanis amig ők maguk nem inditották el a váltást, addig a 3c visszautasítja azt. Nemigazán értem
Hívom a 3c-t... -
dbius
veterán
válasz vcsabesz #570 üzenetére
Bocs, nem mindet Neked írom, csak nincs kedvem mind1ikre külön reagálni!
Bárki jelentkezhetett volna elsőnek, mindenki előtt nyitva állt a lehetőség. Vizsont éppen ő volt az első jelentkező.
Az egész totyikot nem fogom végigolvasni, hogy ki kit ajánlott, és ki lenne a következő, őszinte leszek, NEM ÉRDEKEL!!!
Nekem tökmind1, hogy beírok-e vkit, vagy sem.
Az pedig, hogy engem netán senki nem fog beírni, nem zavar, nem is kértem ilyet. Éppen elég az a három hónap ingyenesen.
Istenem, hát nem fog földhöz vágni, ha utána meg ki kell fizetnem minden hónapban az általam vállalt csomagnak megfelelő előfizetési díjat.
Szerintem mindenki vállalta ezt, és nem arra számítanak az emberek, hogy összeszedek még x embert, aztán egy évig ingyen netezek...
részemről lezárva -
lord_m
senior tag
-
b.janko
tag
Én vagyok köcsög??
Egyértelműen leírta, hogy azt írja be, aki először ír...
Éppen mákom volt... ENNYI...www.marinero.hu
-
Sacsa
csendes tag
Ki a soros hozó?
-
Sacsa
csendes tag
Tudja valaki meddig tart ez az akció, mert pont tegnaptól egyirányúsitottam a T-com vonalamat, biztos időbe telik visszaállítani, az ADSL-hez meg valószínű kell ?
-
-
b.janko
tag
Nagyon sajnálom, ha valaki úgy érzi, hogy fórumszabályt szegtem...
Én nem érzem magam hibásnak. Egyszerűen mákom volt.
Nem akart a sorba állni, ráadásul közölte hogy az elsőt írja be....
Szóval nem egészen, hogy azért mert gyorsabb voltam milyért vagyok rossz?
[Szerkesztve]www.marinero.hu
-
lesaux
veterán
Ki a következő a listán? Holnap valószínűleg megrendeljük.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest