- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.janko
tag
Ezekszerint Szaszu még folyamatban van időrend szerint, valamint Tufaxot Bociusz is felvette, azaz Tufaxot 2-en is beírták.
Akkor ez így nem jó... 1 embert egyszer írunk be... Ez a fórum lényege....
Jobbanmondva, aki másodszor írja be Tufaxot az nem kerülhet a listára....
Igaz vcsabesz???
[Szerkesztve]www.marinero.hu
-
Brutusz9
csendes tag
Akkor a sorrend szerintem így alakul:
1.Gurgo,
2.Karib,
3.a.Dani,
4.Gabee13
5.-6. Avman vagy Brutusz9 a regelés időpontjától függően,
7.Szaszu.
Szaszu tehát Gurgót vegye fel, Gabee13 meg szerintem csak estefelé jön fel (korábban is így volt), és vele közölni kell a tényállást. Egyébként Gabee13 azért kerül a.Dani mögé annak ellenére, hogy 21.-én regeltek mindketten, mert a.Dani előbb jelzett vissza. Így megfelelő???
Szóljatok, ha nem oké valami! -
Brutusz9
csendes tag
Látod Szaszu én el tudnám küldeni az adatokat, de nem akarok bekeverni, én még messze vagyok a sor elejétől.
-
gurgo
tag
Na, az én listámból semmi sem lett...
Nagyon megköszönöm Brutusz9nek és a többieknek az új listát!
Küldöm Szaszunak az adataim... -
gurgo
tag
Az igazság az, hogy ma csalódnom kellett a Postában: kedden adtam fel a szerződésem elsőbbségivel, és ma sem ért oda... Emiatt fogtam magam, és szkenner, fax hiányában gépről kellett elküldenem az egyébként elektronikusan kitöltött szerződést... Nem volt egy egyszerű mutatvány.
Viszont a faxolás után fél órával már hívott is egy nagyon kedves úr, akivel végigfutottunk a legfontosabb adatokon és így meggyőződhettem (az első gépről küldött ) faxom sikeréről -
Brutusz9
csendes tag
Akkor úgy látom,hogy a listával egyetértetek-stabilizálódik a helyzet. Így akkor Szaszu ügyezik Gurgóval és Szaszu visszajelez, hogy mikor regelték. Ha lesz jelentkező, akkor következhet Karib, és addig Szaszun kívül ne ügyezzen senki!
Avman, mikor regisztráltál? -
gurgo
tag
Akkor a frissített lista:
1.Karib, // nem látom jelét, hogy rendelt volna, mi a helyzet vele?
2.a.Dani,
3.Gabee13
4-5. Avman vagy Brutusz9 a regelés időpontjától függően,
6.Szaszu -
Brutusz9
csendes tag
Ha ez így van, akkor Bociusznak kellene az élre ugrania. Mi a véleménye a sorban állóknak? Ezt közösen kell eldönteni!!!!
-
Harpagon
csendes tag
Tegyetek fel a hozó listára;) Kösz!
Győr4ever! -
Brutusz9
csendes tag
Most néztem meg, hogy Karib 19-én késő este szólt hozzá utoljára, és még csak a megrendelés eshetőségét és a listával való egyetértését jelezte. lehet,, hogy nem is lépett semmit?
Ha így van akkor őt ki kell venni a listából és akkor a most jelentkezett Harpagon vagy Bociuszt, (ha elfogadjuk az érvelését), vagy a.Danit írja be. Vélemény?????? -
TufaX
csendes tag
Az elmult egy órában meggyorsították a netem, még t-onlineos felhasználónévvel vagyok fent.
360-385kbyte között ingadozik a letöltés, de sztem ez serverfüggő... -
Brutusz9
csendes tag
Mivel úgy látom nincs életjel a sorbanállók részéről, ma már én sem küzdök tovább.
üdv -
gabee13
csendes tag
Amúgy elküldtem szaszunak az aadatokat, de ha mégsem engem írt be, akkor írjon a következő regelő.
-
a.Dini
csendes tag
Sziasztok én itt vagyok, az e-mail címemen mindig elérhettek
-
Brutusz9
csendes tag
Sziasztok!
Szaszu után Harpagon jelentkezett be. Karib nem jelentkezik, akkor a.Dani jön, nem? (Harpagon --aanit írja be, hiszen a.Dani előbb regelt mint Gabee13)! -
viking8
csendes tag
Sziasztok!
Látom elindítottatok egy várólistát, hogyan tudnék rá jelentkezni?
Üdv mindenkinek -
lord_m
senior tag
Na tegnap csörgött a telefon, egy T-com szerelő mondta, hogy bocsi csak az ADSL-t csinálja ( első bekötés ). Azt estére kiderült, hogy most nem lehet minket elérni vonalason, csak kicsöng a hivó félnél, de nálunk nem.
Az létezik, hogy amíg 3c nem küldi az elválasztó szűrőt, addig nem tudunk analóg hívásokat fogadni? (viszont elég sok téves kapcsolás volt, ami viszont kicsörögött ) Hívást kezdeményezni viszont lehet. Lehet külön szűröt venni mondjuk T-com üzletben addig is? -
Brutusz9
csendes tag
Szerintem elvileg a lista így néz ki:
1-2.a.Dani, Bociusz a regelés időpontjától függően,
3.Gabee13
4-5. Avman vagy Brutusz9 a regelés időpontjától függően,
6.Szaszu
7. Harpagon,(nincs még hozó ember, nem regisztrált)
8.Viking8](nincs még hozó ember, nem regisztrált)
Mivel van két új jelentkező, ezért javaslom, hogy Harpagon a.Danit, míg Viking8 Bociuszt írja be. Így megindulhat a lista. Ha egyetértetek keressétek egymást, de kérnénk visszajelzést!! OK????
[Szerkesztve] -
Brutusz9
csendes tag
Viszont az is elvárható mindenkitől, hogy 1 nap legalább 1X nézzen fel a fórumba, ne kelljen várni senkire (Szaszu is két napig várt adatra). Hát nem a sorban lévők érdeke, hogy minél hamarabb a szerződésre kerüljenek?
-
denverke
csendes tag
Sziasztok!!
Én is szeretnék magamnak egy hozó embert!!
Valahogy felkerülhetnék arra a bizonyos listára?
Tső
[Szerkesztve] -
viking8
csendes tag
-
(Doki)
tag
Sziasztok!
Most már én is 3C-vel nettezek
1 hét alatt meg volt a szolgáltató csere gyorsak voltak és segítőkészek nincs semmi panasz rájuk.
Most tesztelem a nettet játék közben.
Mindenkinek köszönöm a segítséget és sok sikert minden új nettezőnek. -
lord_m
senior tag
Köszi. Már kijavították a hibát (vmit a szerelő cseszett el ) , ugyhogy most mükszik a vonalas teló, és elvileg aktiválva van az ADSL is, bár majd csak akkor hiszem el, ha megküldik a modemet és müködik rendesen a net...
egyébként olvastam olyat is, hogy ahány felé van osztva a vonal a lakásban célszerű annyi szűrőt felrakni a telefonkészülékek és a fali aljzat közé...Vagy elég ott egy szűrő, amelyik szobában le akarom választani az ADSL-T? Most akkor, hogy is van ezzz? -
gurgo
tag
Szintén tapasztalatlan vagyok a témában, de én úgy tudom, hogy csak egy helyre kell szűrő, úgy hogy abba még osztatlan kábel menjen.A szűrő ugye két kimenettel rendelkezik, az egyik a modembe megy, a másik az analog vonal pedig a régi telóba. Ezt, vagyis az analóg jelet már osztogathatod kedved szerint. Tehát a házba bejövő vezeték és az első elosztás közé kell a szűrő.
[Szerkesztve] -
Brutusz9
csendes tag
Sziasztok!
Akkor, ha jól értelmezem Viking8 aktiválta magát, megkereste Bociuszt és Hétfőn Küldi el a szerződést? Ha így van akkor még Harpagonnak kell aanit felvenni (és ezt jelezni). Így bejöhet a képbe újonnan Deneverke akinek Gabee13-at kell felvennie (ha Harpagon lép).
Így a sorrend:
1. Harpagon írja be az első aanit,
2. Viking8 írja be a második Bociuszt,
3. Deneverke írja be a harmadik Gabee13-t
4. Maradok még én Brutusz9 és Avman (nem jelenkezik),
5.Szaszu
6. Harpagon,
7. Viking8,
8. Deneverke
Javaslom, hogyha valaki 24 órán belül nem jelentkezik a sor elejéről adatot megadni, akkor lépjünk tovább egy nevet. Így aki szerződést akar kötni annak nem kell várnia, ugyanakkor a nem jelenkező sem esik ki csak kimarad egyszer. Na mit szóltok hozzá???
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Brutusz9
csendes tag
Bocs, de most látom ,hogy nem aDani, hanem a.Dini és jelezte, hogy az email címen mindíg elérhető. Harpagon te jössz!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest