Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sketchifun

senior tag

válasz hszilard666 #75274 üzenetére

Szili. Én vagyok aki maximálisan nem szeretne téged oktatni, meg nevelni. De ha kicsit nyersen is, hidd el, igazat mondanak. Azt hittem én is, hogy én vagyok a kemény gyerek. Meg tele a tököm a sulival. Van egy szál érettségim, megtörölhetem vele az alfelem. Lehet melózni, nem azt mondom hogy nem. De nincs előrelépés, nincs fejlődés. :)

To all: érettségi, elektronikai alapok. Jó IT, basic Angol, matek fizika elektronika jól ment. Mit lenne érdemes tanulni egyetemen? Konkrét ajánlás is érdekel, kitétel hogy meló mellett lehessen tanulni. Nincs anyu meg apu aki eltart...

[ Szerkesztve ]

Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán

• MrSealRD

veterán

Mit szeretnél, dolgozni vagy pénzt kerseni? Mert jelenleg csak dolgozni tudsz. Ha ma meg tanulsz es szorgalmas vagy akkor pénzt is kereshetsz. Remélem érted mire gondolok.

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

• GabN73

addikt

Gyakorlaton kívül pedig nem szükséges bejárni bizonyos órákra. :))
    És itt jön a szocializálódás a képbe, szerzel ismerősöket, barátokat, akiken keresztül kapsz egy csomó anyagot, elérhetőséget anyagokhoz. Itt nem kell mindent tökéletesen visszamondanod, bemagolnod.

Én csak azért írom, hogy lásd ebből a szemszögből is. Én itt nagyon sok embert ismeretem meg, nemsokára végzek, úgy hogy kb végigbuliztam az egészet (pedig nem büfészak). Új barátaim lettek, gazdagodtam egy csomó élménnyel, amiket szívesen mesélek majd a gyerekemnek/unokáimnak. (meg olyan is amit nem szívesen :DDD)

Persze, én nem erőltetem, ha nem, hát nem, nekem is van egy pár középsulis volt osztálytársam, akik inkább kimentek németbe meg angliába pincérnek.

Qru
    Hát 40 órában inkább levelezőre menjen, de a diákmunkák nagy részét heti 20-24-30 órákra hirdetik már. Azt pedig egy jó órarend tervezéssel simán be lehet vállalni, úgy hogy nem lesz nagyon terhelő.

• rizso

addikt

"Igazából a sulival már tele van a puttonyom, hogy elveszi minden időmet és szabadidőmet is"

Ha kifogsz egy olyan munkahelyet, mint pl. én is, akkor még annyi szabadidőd sem lesz meló mellett, mint most. És akkor lehet neked is lesz már külön családod, ott is meg kell felelni.

Öreg, van egy rossz hírem: ez már csak egyre keményebb lesz, eddig volt nyugodt életed ;]

Saint_: bakker tegnap még tudtam mit akarok ma venni: klímafertőtlenítőt. Asszem ez megint csúszik egy kicsit.

Más: éjjel 1 után kurva nagy csattanásra ugrottunk fel asszonnyal. Olyat villámlott/dörgött a közelben, hogy majd összefostam magam. Egyből vagy 10 autó is beriasztott...

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router

• Ace owner

addikt

Egy ideje 7/7nap melózom, néha 1-1 lógás innen onnan de túl sok szabadidőm nem volt.. Fórumtárs tudna mesélni néha milyen szép kipihent voltam.. :U
    Nehogy azt hidd hogy a munka olyan jó dolog. Van pénzed ez tény, de több helyre is elmegy.. Egy éve melózok suli helyett és már most félek milyen rossz lesz jövőre visszaállni a tanulásra. Addig tanulj amig van rá lehetőséged. Barátnőm most gondolkozik hogy újra érettségizzen mert szeretne fősulit de fél hogy nem vennék fel. Egyszer te is ráfogsz jönni mint én hogy jó lenne tovább tanulni. Én szerencsére még időben ráeszméltem..

Galaxy Fold 4

• Mercutio_

félisten

Pici ember, tanultál ~12 évet, dolgozni fogsz ~50-et, szerinted az előbbihez hozzácsapni 3-5 évet rosszabb, vagy utóbbiban a bráner rosszabbik végén lenni?
    Ha nem tudod mit kezdj magaddal fogadd meg GabN73 tanácsát, vagy kezdj el egy olyan 2 éves felsőfokú OKJ -t amit fősuli csinál és amit ha elvégzel plusz pontokat kapsz a felvételinél és a letett vizsgáidat elfogadják ugyanazon suliban mintha vizsga / szigorlat lett volna.
    Ezzel időt nyersz, hogy kitaláld merre indulj el.

Fotózás / videó és a PC szerviz is egy fix méretű piac ahol egyre több és egymás árai alá ígérő arc van. Ne áltasd magad, ha amatőrként azonos szolgáltatást nyújtva és mindent kifizetve (adó, tb., számla adás, stb.) kiszamolod mennyid marad és folyamatosan tudod csinálni holtszezonban is talpon maradva, akkor esetleg el lehet gondolkodni ezen az irányon, de addig... :N

Drogokról és túllihegésről: megnézted amit DeF korábban linkelt index cikk? Jártál már Pesten segítő, prevenciós és utógondozó önkéntes szervezeteknél?
    Esetleg katiztak már be az ismeretségi körödben valakit?
    Pluszbónusz: láttál már öreg drogost? (oximoron)

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák