Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Magnum_ #7732 üzenetére

    Nekem ez lenne az álom öltöny:

    [link] [link] [link]

    Csak hát nem olcsó, és most hogy a kocsit megvettük abba megy az összes szabad felhasználású pénz azóta... azt hiszem úgy 80-90k körül van a teljes öltöny, de Diegel, és tiszta pamut (minimális szintetikussal, hogy ne gyűrődjön annyira), meg olyan anyaga-szabása van, hogy bugyi nem marad szárazon... úgy volt, hogy meg is veszem diplomaosztóra, de aztán mivel oda nem mentem, nem is vettem meg.

    Szerencsére nálunk a munkahelyen business casual van, ing azért elvárt, de farmer simán mehet.

    @vans?: készülj fel, hogy a Mr. Sale nem csak árban budget kategória. Általában totál műszálas öltönyök vannak eléggé generál szabással, én még ott nem találtam olyat, amit meg is vettem volna. Ha öt öltönyt kellene vennem akkor valószínűleg onnan venném én is ettől függetlenül, vagy ha tényleg nem jutna több rá, de eddig erre nem volt szükség.

    Keletitől balra hátul a Thökölyvel párhuzamosan vannak ruhanagykerek, vagy van kisker kiszolgálás vagy nincs, meg lehet próbálni, a Kristófokat én semmire nem tartom, amikor bementem, vagy fogalmatlan hülye volt az eladó vagy olyan kioktató pofátlan hazudozó orrváladék, hogy én oda be nem megyek többet. Mellesleg 10%-kal túl vannak árazva. A nyugati környékén van egy Diegel szalon, osztrák márka, magas minőség, ha jót akarsz nézz be oda. Nem olcsó, de megéri. Azért a Mr. Sale-be is be lehet menni, csak legyen b) terv.

Új hozzászólás Aktív témák