Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsiz

    őstag

    én nem tudom.. az emberek ilyenkor azt hiszik hogy majd mindent ingyen vagy legalább 90%-os kedvezménnyel adnak? igenis volt akció, volt köztük jó is, igaz volt köztük kamu is ami rendes áron is annyi mint "akcióban". és volt amit eláraztak. de ha valaki gondolkodás nélkül megvesz egy 2000 forintos memóriakártyát huszonvalahányezerért, vagy egy 3000-es routert 30 ezerért, csak mert oda van írva hogy akció, az azért nem csak a bolt hibája... kulcsszó: tudatos vásárlás

    én 4 terméket figyeltem. rendes áron összesen lett volna 52 500.- BF-en a 4 cucc összesen 38 400.- lett volna (azért csak "figyeltem", mert a 4ből 1-et már korábban megvettem drágábban (szerencsére nem sokkal, mert akkor is akcióban vettem) 1-re szerintem máskor is lesz ilyen 20%os engedmény, nemrég a teszkóban is volt, 1-re nincs szükségem mert van itthon, csak jó árban volt azért nézegettem, és 1 termék volt amit végül tényleg meg is vettem BF keretében- de az árakon ez a tény nem változtat, hogy csak 1et vettem meg végül). 4 terméknél 14 ezer forint. azért ez nem rossz szerintem (rendes árakhoz mérten, nem pedig a "hú holnap BF, emeljünk gyorsan árat hogy holnap nagyobb százalékos engedményt tudjunk kiírni" árból, mivel már hónapokkal ezelőtt megvolt konkrétan mit akarok, és azóta figyeltem az árakat.)

    az más kérdés hogy a webshop megint megnyekkent.. meg hogy korlátozták.. én mondjuk többször is bejutottam, de aztán ki is léptem mert már csak kíváncsiságból nézelődtem és inkább hagytam helyet másoknak.

    az megint más kérdés, hogy az edigitalnak feltettem egy garanciás kérdést 1-2 hete, amire majd "24-48 órán belül" válaszolnak, de ez még nem telt le náluk..

    az meg megintcsak más, hogy sokminden van ami tegnap "elfogyott", de ma reggel ugyanúgy van és ugyanazon az akciós áron mint tegnap.
    meg olyan is van ami tegnap akciós áron "elfogyott" reggel meg rendes áron elérhető volt. (mondjuk ez még érthető mert TFH van 50 mosógép raktáron, de csak 20at akarnak akcióban adni, ha a 20 elmegy akkor tényleg "elfogyott", igaz nem mind hanem csak az akcióra szánt készlet.. a többi meg mehet másnap rendes áron.)

    na mind1, egyébként a fanyalgók meg menjenek jövőhéten az emaghoz, aztán meg ha gond van a jóárasított cuccal, akkor mehetnek romániába garanciáztatni. nem volt kötelező vásárolni.

    amiben én is egyetértek, hogy rohadjon meg az edigital, hogy nem tanul a saját hibájából, és nem tudja normálisan összerakni a fekete pénteket... vagy nem akarja.. mert így egész nap van forgalma. volt aki még este vett pl 30 000 Ft-os Xbox360-at, ha minden rendesen megy már reggel lerabolták volna az összes jó cuccot.

    Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Új hozzászólás Aktív témák