Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz magickonfig #40006 üzenetére

    Idézem a levelet:
    Tudjuk, hogy legalább egy Black Friday rendelésed nem érkezett meg hétfőre (11.29.) az általad választott üzletbe, esetleg még mindig kézbesítés alatt van. Kiemelten dolgozunk a rendelések szállításán és biztosítunk, hogy mindent megteszünk a lehető leghamarabb történő kézbesítés érdekében. Amint a rendelésed megérkezik az üzletbe, email és SMS üzenetben is értesítünk.
    Köszönjük a türelmed, az okozott kellemetlenségért fogadd el bruttó 3 000 Ft értékű eMAG vásárlási utalványunkat, melyet az elkövetkezendő 30 napon belül használhatsz fel bármely 10 000 Ft feletti rendelésed esetén, az eMAG által forgalmazott termékekre.

    Hogy én miért kaptam, és esetleg más aki hasonló cipőben van miért nem azt nem tudom. Lehet mert üzletbe kértem? Vagy több rendelésem volt? Passz. Gyanítom az üzletben történő átvétel lesz a kulcsszó, hiszen a levélben csak ezt írják, ha futárosoknak is járna, akkor sablon levélben benne lenne az is.

    [ Szerkesztve ]

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák