- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
Bithorlot is a hétre igérik asvan úgy volt irva belső infók szerint.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
-
@rglaaf
veterán
Beload is mostanában hol bejön hol nem,nem tudom mi lehet
PSN:BiZzare_0 ️
-
bolic
őstag
hdpre mai naptól freereg!
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
jozefgucci1
addikt
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Weaver
senior tag
válasz jozefgucci1 #7561 üzenetére
hát igen , abban mindenki bízok h az enkór visszajön. másik 10 sem helyettesíti ezt az egyet. most h nincs már tudom. azért nem dőlök karóba, mint páran, de szar ügy.
-
CoolBoy323
nagyúr
mi lesz a lefoglalt gépek sorsa? vki hazaviszi őket majd?
-
Sas madár
őstag
válasz jozefgucci1 #7561 üzenetére
Röviden tömören.
Nem kell találgatásokba bocsátkozni.Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
D@ni88
addikt
Hát a bithumen már 1 hete csak a mamára gondol... Ránk nem.
Sztem őket is lekapcsolták. Mutatták a HírTV-s filmben is az oldalt. Hát ez így szarügy. -
bpx
őstag
de ha a szerver Németországban van, és még magyar proxy sincs előtte (IP locator szerint, meg valahol szó is volt róla ha jól emlékszem), akkor hogy érintette volna őket a razzia?
mondjuk tényleg gyanús, hogy napok óta csak áll
visszajöhetne már, hiányoznak a BK kommentek -
mt33
csendes tag
Torrent töltésnél van egy olyan letöltő, aki tucat Gb szám tölt le, de nem tölt fel semmit, azon kívül hogy kérem a torrentoldal admint, hogy figyelmeztesse, tudnék tenni még (gyorsan) vmit? Pl letiltani az ő kapcsolatát, hogy tőlem ne tudjon letölteni. uTorrentes vagyok, másik klienssel lehet ilyen kapcsolatszűrést? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
A Gigáról nem tud vki valamit .Akár hogy kutakodom a neten nincs semmi infó róluk.
Szerintem a 2. legnagyobb volt az nc után.
Szerencsére ma kaptam a makira meghívót végre a napi adagom meglesz .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
kobe24
tag
válasz jozefgucci1 #7574 üzenetére
Mázlista Én meg már nem tudok sehonnan szerezni
-
Dave™
nagyúr
Tud valaki vidám pandát rajzolni?
gyk: anno ez első hír a lefoglalás után egy szomorú pandát ábrázolt
-
T_boy
tag
Se nCore, se Bithumen(?)... Pedig mennyit kellett várnom hogy kapjak meghívót... Remélem hamarosan rendeződik a helyzet, és minden visszatér a régi kerékvágásba!
-=Victoria Concordia Crescit=-
-
erikke17
őstag
Bithorlo: Online
Igaz még dolgoznak rajta de már megy
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
LucifeI2
őstag
Én ezt használom. Elég sok oldalon keres egyszerre.
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Van valakine 5lete, hogy miért csinálja az Utrrent 2.0.2 kliensem, hogy hol aktív,hol passzív vagyok?Tűzfalon engedélyezve van a program,és külön a port is tcp/udp egyaránt,hálózati kapcsolatokban szintén mindkét helyen engedve van,és az SMC router vrtual serverében is BOTH engedve van a port.
Ennek dacára időnként aktív,időnként passzív jelzés van a programban,és a torrent oldal is így ismer fel...
Köszi!
Dodo -
chungee
addikt
Kacsáson nektek is nuku seed/leech
-
Lenry
félisten
azt hiszem vasárnap újraindul az nCore
tegnap 3, ma 2, akkor holnap 1, és azt kérdi megvannak-e még az nCore-os torrentjeink?
meg[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
jozefgucci1
addikt
Szerintem is ez egy visszaszámlálás
Remélem igaz , mert nekem megvannak a torrentek
-
Tosee
őstag
Olvastam a hírt! Bár igazatok lenne az újraindulással kapcsolatban!
Még a fájlok is megvannak szóval...A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
bolic
őstag
válasz jozefgucci1 #7594 üzenetére
Jéééé!!! Ez nagyon jó hír.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Grand theft auto (Gta) collection pakk(pc)(foliázva)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest