- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
nagyúr
-
tobias40
veterán
Hogyan tudom egyszerűen beállítani az RSS szűrőkben hogy ne töltse le a sport jellegű sorozatokat?
A többit nem tölti csak ezt és én azt szeretném hogy csak a 1080p full hd magyar filmeket(és az afölötti minőséget) töltse,ami már be is van állítva jól csak ezeket a motogp meg nfl stb. xarokat is letölti vmiért!Köszi a helpet előre is!
-
tobias40
veterán
válasz enginev3.0 #46206 üzenetére
Gondolom a "tartalmaznia" sorba,igaz?
-
őstag
Sziasztok. Azt meg lehet nézni a qbit-ben, hogy összesen mennyi volt a feltöltésem eddig ezen a gépen? Jobb alul ugye mindig nullázodik újraindítás után
-
tobias40
veterán
válasz enginev3.0 #46208 üzenetére
2022.*1080[p-pP-P].*HUN|2022.*2160[p-pP-P].* \[Film \(HUN|
Így van beírva a szabály,ezután hogyan illesszem be? -
tobias40
veterán
válasz enginev3.0 #46212 üzenetére
Fogalmam nincs az mi,egy fórumtárs segített benne régebben,azóta így van és jól működött!
Utóbbi 4 évre csináltam minden évre egy szabályt de 2022-ben nyilván jönnek az említett sorozatok,ez a gond
Ha a te példáddal csinálnám akkor nem szedné a sorozatokat? -
tobias40
veterán
válasz enginev3.0 #46214 üzenetére
2022.*1080[p-pP-P].*HUN|2022.*2160[p-pP-P].* \[Film \(HUN|2022.*[b-bB-B][d-dD-D]25.* \[Film \(HUN|2022.*[b-bB-B][d-dD-D]50.* \[Film \(HUN|2022.*[b-bB-B][l-lL-L][u-uU-U][r-rR-R][a-aA-A][y-yY-Y].* \[Film \(HUN|
Így van az egész sor,akkor te hogyan írnád be ezekre pontosan?
Bocs nem vágom ezeket a szabályokat,ezért kérdezem ennyire pontosan! -
zsolt_64
senior tag
-
zsolt_64
senior tag
válasz woodworm #46217 üzenetére
Az nem kérdés hogy szükség van-e rá, mert az rss regular expression-nek értelmezi.
szvsz az enginev áltak megadott , egyszerű kifejezést próbálnám ki.
Piszkosul el lehet veszni egy ilyen bonyolult kifejezésben.
Ezért is írtam hogy léteznek teszt oldalak, ahol beírod a kifejezést, meg amit kap , és kiírja hogy taltált vagy se... -
tobias40
veterán
válasz enginev3.0 #46219 üzenetére
Amit már korábban is leírtam,hogy csak a full hd magyar hangal rendelkező filmeket töltse le 1080p-től felfele a legmagasabb felbontásokig és a BD isok is legyenek benne.
A többit ne,az ilyen sorozatokat meg társait.
És csak a 2022-es kiadású filmek legyenek benne![ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz Dragon3000 #46222 üzenetére
És úgy a BD25 és 50-ek is lejönnek majd?
Közben beállítom és kipróbálom..
-
istvankeresz
aktív tag
Üdv!
Ha már RSS. Azt meg lehet csinálni, hogy egy kategóriából szedjen minden olyan filmet, ami az IMDB link alapján még nem szerepel az IMDB watch list-emen? Én szoktam jelölni és értékelni IMDB-n azokat a filmeket, amiket megnézek, így ez jó szűrő lenne arra, hogy csak a nem megnézetteket szedje automatikusan. Nem gond, ha több féle minőségben szedi, csak az a lényeg, hogy ha már láttam, akkor nem kell, hogy leszedje.
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
huan
őstag
Sziasztok,
Deluge-t használóktól kérdezném az alábbiakat (webui-n keresztül használom Nas-on futtatva)
- RSS-t kezeli? Hol?
- automatikus torrent feltöltés van "figyelt" mappából?
- a beállítások-hálózat-incoming port-ot kell kiengedni routeren? hol látni ha hiba van?
- a beállítások-kiszolgáló-kiszolgáló port -micsoda?
- honnan tudom, hogy aktív vagy passzív módban van?Köszi
-
tobias40
veterán
válasz enginev3.0 #46227 üzenetére
Köszi,ezt rakom be és majd tesztelem!
Köszi a segítségedet!
-
Geth
veterán
Bár évekkel ezelőtt használtam (webui-val), hátha segít:
- RSS-t kezeli? Hol?
Én YaRSS2 plugint használtam, felület nem járt hozzá, yarss2.conf-ot kell letenni a többi .conf mellé.
- automatikus torrent feltöltés van "figyelt" mappából?
Van, a beállítás a felületről is elérhető. Érdemes átnézni a beállításokat a progiknál amiket használsz.
- a beállítások-hálózat-incoming port-ot kell kiengedni routeren? hol látni ha hiba van?
Igen. Ha fut a kliens, két különböző port checker oldalon ellenőrzöd, ha mindkettő "zöld", kész vagy, nincs hiba.
- a beállítások-kiszolgáló-kiszolgáló port -micsoda?
Ezzel nem kell foglalkoznod, ez a kimenő port. Hagyd default random-on.
- honnan tudom, hogy aktív vagy passzív módban van?
Lásd bejövő port, port checkerek. Az a biztos.[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz enginev3.0 #46227 üzenetére
Így nem szedte le ezt a torit:
A.Trip.to.Infinity.2022.1080p.NF.WEB-DL.DV.HDR.DDP5.1.Atmos.H.265.HUN-FULCRUMMi lehet a gond?
-
Dragon3000
veterán
válasz tobias40 #46231 üzenetére
Egyszerű, előbb került feltöltésre, mint ahogy enginev beírta neked a megfelelő formátumot, így később írtad be a megfelelő szűrést. Ha előtte már be volt állítva a korábbi, akkor nem tudom, mert ránéztem és találna megfelelő találatokat az rss.
A torrent adatainál: Feltöltve: 2022-09-26 09:24:02[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz enginev3.0 #46233 üzenetére
Ezt hogy érted hogy "visszafelé"?
2019-től minden évre külön szűrő van beállítva ,uanazokkal a feltételekkel. -
tobias40
veterán
válasz enginev3.0 #46235 üzenetére
Nem tudom hol lehet ezt állítani tehát gondolom hogy az alap van nálam ami nem nézi visszamenőleg..
-
tobias40
veterán
válasz enginev3.0 #46237 üzenetére
Nekem itt egy perc és 50 cikk engedélyezve.
-
veterán
Üdv!
Nem tudja valaki, h a "Műszaki Torrent Tanya" az megszűnt?
https://mtanya.info/Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
tobias40
veterán
válasz enginev3.0 #46239 üzenetére
Most ez sem jött le:
Blonde.2022.1080p.NF.WEB-DL.DV.HDR.DDP5.1.Atmos.H.265.HUN-FULCRUM(lehet megvan miért:kicsillagoztam az NFL-t hogy ne szedje,és talán ezért)
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Thunderzolee #46240 üzenetére
Erre a kérdésre sajnos nem válaszolhatunk!
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Geth
veterán
válasz enginev3.0 #46243 üzenetére
Ezt írta:
kicsillagoztam az NFL-t hogy ne szedjeTipp:
Ha regexről van szó, és NFL*-ot írt, akkor az illeszkedik az NF-re is, mivel a * az előtte lévő karakterre/zárójelezett csoportra vonatkozóan 0 és végtelen közötti sok ismétlődést enged.
Lényegében kiszűrhette a teljes netflix kínálatot.
Lehet .*\.NFL\..* kifejezésre gondolt: ez a .NFL. bárhol, mivel a pont önmagában a bármilyen karaktert jelenti, az escapelt \. pedig a pont literált (magát a pontot).
(Helyesen escapelt) pontok nélkül lényegében véletlenül működnek a kifejezések amiket láttam a szálban -
tobias40
veterán
válasz enginev3.0 #46246 üzenetére
NFL-t megint szedi pedig úgy állítottam be a skippelést ahogyan írtad.
*720p* | *sorozat* -
addikt
Sziasztok!
qBittorrentet használok dockerben, a gui ki van rakva aldomainre a netre, megfelelő jelszóval, de mostanában valahogy mindig kizár, megnéztem a logot, valaki próbálkozik belépni szerintem.
(C) 2022-09-29T21:54:37 - UPnP/NAT-PMP: Port mapping failure, message: could not map port using UPnP[172.22.0.2]: no router found
(W) 2022-09-29T22:11:55 - WebAPI login failure. Reason: invalid credentials, attempt count: 2, IP: ::ffff:172.22.0.1, username: titkos
amit nem értek, hogy minden IP-t 172.22.0.2-nek ír, nálam 192.168.1.0/24-es, munkahelyen ahonnan VPN-el belépnék 172.16.0.0/16-os hálózat van, külső IP-ket nem is ír, ahonnan próbálkoznak
Mi ez a 172.22.0.2-es IP cím? Mivel mindet erre hozza, így egy idő után engem is bannol. UPnP ki van kapcsolva qbitben.[ Szerkesztve ]
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
TeeJay
félisten
Kijött a qBittorrent 4.5.0beta1 [link]
Figyeljetek oda van 6 féle telepítőMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest