- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Kapcsolati korlátozásoknál mit állítsak be telekomos 2000/1000 sebesség mellett?
Jelenleg 150 torrent van benne és sokkal többet nem is akarok ,max a dupláját! -
TeeJay
félisten
enginev3.0 amit kiírt az főleg Windows-ra és qBittorrenthez ideális
ott ugye megfigyelt mappába tölt mindent az autoDL és qBittorrentben a megfigyelt mappákat beállítod mit hova mentsen.Aki más klienst használ annak szerintem a rutorrentes autodl-irrsi való az más wiki leírás
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
bolic
őstag
nCore 1142. helyezésem van, újabb rekord!!! Tudom, tudom, március elseje van blablabla meg pláne autodl probléma miatt teljesen felfordult a helyezések.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
LógaGéza
veterán
Akkor én szerencsésnek mondhatom magam a 665.-el
Mondjuk ez is csoda úgy, hogy ~5 napig állt minden, mert szervert cseréltem, és egyértelmű, hogy közbejött valami, ami miatt nem tudtam időben bekonfigolni..."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
pn4hvq
senior tag
válasz TeeJay #40656 üzenetére
"win10 és qbittorrenttel tökéletesen megy"
Ezen felröhögtem. Ezt már mindenki tudja (mert leírtad már vagy százszor), hogy nálad a legfrissebb win10 a legfrissebb qbittel hibátlan és "5x annyit" seedelsz, mint akármilyen másik klienssel, de ez tobias40 problémájában mennyire informatív válasz? -
C. s.
addikt
Sziasztok!
Most találtam egy olyan beállítást, hogy eszközök >> a sütik kezelése. Lehet törölni? Privát oldalak sütizik a klienst vagy ez még régről maradt benne?
-
Buncaman
tag
Sziasztok!
Remélem nem gond ha ide írok, mert a hiba nem teljesen ide illik.
Van egy iomega nas ix4-200d NAS-om, 4db HDD-vel RAID10-ben. addat tárolásra, és torrent / média szerverként üzemel.
Van valami fura hibája, ami miatt a letorrentezett filmek (fájlok) hibásak.
1. Ha a NAS-ra töltöm le a fájlt, távoli lejátszással (Kodi) és letöltve PC-re is hibás a film.
2. Ha PC-re szedem le a filmet torrenttel, majd FTP-vel átrakom a NAS-ra, ugyanaz a fájl hibátlan mind a PC-n, mind a NAS-ról távolról lejátszva.
Ötletem sincs ezt mi okozhatja, de elég frusztráló.
Mivel a hiba csak akkor jelentkezik ha a NAS-ra töltök le közvetlen, valami konfig hiba lehet?
Nagy eséllyel nem a HDD-k hibásak (először ezt hittem).Előre is köszi az ötleteket!
(Ha ez offtopik esetleg erre hol kérdezhetek rá? )
Üdv,
BuncamanElérhetőség az adatlapomon.
-
enginev3.0
félisten
-
Buncaman
tag
válasz enginev3.0 #40662 üzenetére
Ezt lehet megpróbálom majd valahogy kivitelezni.
Saját OS-e van a NAS-nak, és első NAS-om, de megnézem hátha tudok olyat, hogy 1 DB HDD önálló benne, a többi meg tükrözve van. A torrenteknek úgysem kell backup, csak a többi adatomnak.Köszönöm a tippet!
Elérhetőség az adatlapomon.
-
bolic
őstag
Ehh valami történik az nCore-ben! Helyezésem sokat zuhant, nézelődtem és kiderült hogy éppen nincs futtatott torrentjeim az adatlapomon, a tracker működik. Mit tegyek?
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
válasz enginev3.0 #40668 üzenetére
Becsatlakoztam manuálisan ChatZillaval a csatornára, és nem jönnek az értesítések a torrentekről. NBOT user se online.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
bolic
őstag
-
LógaGéza
veterán
válasz enginev3.0 #40671 üzenetére
Szerintem elbeszélünk egymás mellett. Ki van cserélve a tracker file (bár ez most nem releváns), IRC klienssel manuálisan becsatlakoztam a bot chatszobájába, hogy nézzem jönnek-e új üzenetek a torrentekről, ám nem, ~fél órája nézem, de nem jött egy se. Anno az NBOT usertől jöttek az üzenetek, most nincs ilyen user online az IRC szerveren.
Látom a többi usert online, úgyhogy nemhiszem, hogy rossz helyen vagyok.[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
enginev3.0
félisten
Amikor 1 éve seedelsz valamit, majd hirtelen 99%-os lesz, újra kell ellenőrizni letölt pár kbyte-ot a fő fájlból, és a sampleból, majd visszaáll seedbe
just qbittorrent things
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
LógaGéza
veterán
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
-
-
LógaGéza
veterán
válasz fatal` #40685 üzenetére
Pont fordítva, az rTorrentes újra volt indítva, a qBites nem (előbbibe megy az autodl, ami szerette mindig visszaírni a trackerfájlt, ezért leállítottam, módosítottam, majd írhatatlanná tettem, és elindítottam újra - a qBitben vannak a "saját" dolgaim, amit nézek is ).
-
mpo
veterán
Valami nem kerek.
Minden torrentem stopped (5 perce frissült), holott hajnali 5 óta megy a qbit folyamatosan, most is 20 MiB/s a feltöltés.
A helyezés is ennek megfelelően alakult (nem lényeges nekem a helyezés, de 9000 helyett 30000).Ha érted, akkor már elavult.
-
TeeJay
félisten
Türelem tornaterem
Türelmetlenek meg ilyenkor 15 klienst telepítsenek fel és próbálják ki(utorrent 2.2.1-re vissza mennek mert azzal még ilyenkor is működik )
illetve ilyenkor szokás a windows 3x újratenni meg routert vásárolni meg szolgáltatónak hibabejelentést tenni hogy cseréljenek eszközt
A leg amatőrebbek meg még a gépet is kicserélik biztos ami biztosMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
BBéci
legenda
Pont ugyanezt tapasztaltam, azért néztem be ebbe a topikba, hátha valaki tudja az okát.
Kora délelőtt indítottam el a klienst, azóta 63 GB a feltöltés, de a három seed köteles torrent stopped. Kényszerített újrajelentés után semmi nem változott.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
LógaGéza
veterán
Nálam ugyanabból a kliensből (rTorrent) valamelyik Stopped, valamelyik Seed, de az arány mindegyikből nő. A tegnapi torrentekből pedig nincs semmi már benn HnR-nél, aminél elértem a megfelelő arányt. Szóval számol a háttérben, csak a kijelzés rosszalkodik.
-
Dragon3000
veterán
Nálam is sok Torrente írja, hogy stopped, viszont számolja a feltöltést és a seed kötelezettségi idő is folyamat csökken, így nem érdekel.
-
Imi1981
veterán
Látom másnál is vannak gondok. Nálam annyira, hogy csak az utolsó két torrentet mutatja a felhasználó nevemre kattintva csak, hogy seedelem ! KB 280 torrentet futtatok és csak kettőt mutat és a helyezésem romahossan nő! 280-ik voltam most 680.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest