- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
válasz Intruder2k5 #40100 üzenetére
Az a 4 db, amit 19 órája illetve 3 napja töltöttem le, az 4 db HnR.
Mivel látszik a letöltés "időpontja", ezért utólag a HnR is javítható a jövő héten.Ha érted, akkor már elavult.
-
TeeJay
félisten
Friss Win10 telepítés 20H2 x64 Pro
qBittorrent 4.3.3 x64 és most tesztelem OS cache bekapcsolva mi történik
Jelentem 1nap után RAM foglalás 16GB-ből 43%-on win formázás előtt 48-50% körül volt kikapcsolt OS cache esetén úgyhogy nem történik memória túlcsordulás és nem fogja felzabálni az egészet
Úgy néz ki ezentúl már nem kell majd kikapcsoltatni az OS cache opciót qBittorrent-benMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
enginev3.0
félisten
byby rtl torrentek
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
F34R
nagyúr
válasz enginev3.0 #40103 üzenetére
Mar megint? egyszer voltak szankciok.
-
melbourne
csendes tag
Sziasztok!
Van esetleg valamilyen speciális beállítás, ha két klienset akarok a gépemre felrakni egyszerre. Gondolom külön port kell. UPnP off. Qbittorrent legfrissebb és utorrent 2.2.1 build 25154.
Van esetleg valamilyen kockázata, nem akarok ban-t kapni sehol.
A magra illetve IPT-re és a TD-re seedelnék egyszerre. Egyszerre a TD, IPT seedet csak két külön kliensből lehet megvalósítani.
Pl. figyelmetlenségből véletlenül 2 torrent-et a magról az egyiket Qbit a másikat utorrentbe seedelnék. Gondolom ez ultra veszélyes úgyhogy nagyon figyelnem kell nehogy bekeverjek, aztán gyorsan kirakjanak.Köszi
-
F34R
nagyúr
-
senior tag
Kb 2 ezer torrentet töröltek ma és tegnap copyright megjegyzéssel.
-
-
Dragon3000
veterán
válasz melbourne #40105 üzenetére
Magon van olyan user, aki szokott feltölteni és ilyenkor mobilnetről is tölti fel ugyanazt, hogy növelje a feltöltési sebességét, mert elég lassú nete van, eddig nem kapott ez miatt semmit. Amúgy az oldal beállításoknál van egy olyan, hogy Extra, azon belül Üzenet a staffnak: ide nekem is ez van beállítva: Egyedül használom az accountom, több eszközről is. Ezt csak a staff látja és így nem fognak piszkálni.
-
Sal Borghese
csendes tag
válasz Dragon3000 #40113 üzenetére
Az a gond hogy lehet hogy ezek prémiumosok és ezért hagyják őket.
-
Laccoss
addikt
válasz Sal Borghese #40114 üzenetére
Prémium nélkül is több helyről lehet használni az accountot.
-
vesir
tag
Nincs összefüggés. Nem bannolnak emiatt senkit.
-
Dragon3000
veterán
Én se vagyok prémiumos, soha nem fogok ilyen hülyeségre fizetni, és többször is használtam már több helyről.
10 emberrel meg lehet osztani az accountot, illetve 10 helyről/eszközről használható prémium nélkül.[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
Mondjuk az eredeti kérdés jól ki lett forgatva, mert nem arról szólt, hogy lehet-e két kliensből egy oldalra seedelni.
-
TIT
veterán
válasz Dragon3000 #40117 üzenetére
1 emberrel se lehet.
-
Kekmen
senior tag
Elméletileg nem. Gyakorlatilag, ha 9 olyan emberrel osztod meg, akinek nincs hozzáférése és mindenki máshonnan lép be, akkor ellenőrizhetetlen, hogy az a valóságban te vagy, vagy valaki más.
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
Kekmen
senior tag
válasz Dragon3000 #40123 üzenetére
- Egy felhasználói fiókot maximum 10 felhasználóval oszthattok meg (az előírtnál több felhasználóval való megosztás az account elvesztését vonhatja maga után).
E fölött elsiklottam, igazad van.
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
TIT
veterán
válasz Dragon3000 #40123 üzenetére
Onnan biztos nem,mert nem oszthatod meg,ezek szerint te nem ismered.
Csak te szeretsz kötekedni,máshol kisapám jó?[ Szerkesztve ]
-
valakky
aktív tag
-
F34R
nagyúr
válasz melbourne #40120 üzenetére
Azt csinald amit javasoltam... A tobbiek meg mindig az ncoret misztifukaljak. Holott az iptorrentre es a torrentday van szo. En szemely szetint nem ismreeem a szabalyzatot, de ez a legsafebb dolog. Az oldalon meg engeselyezett a regi utorrent kliens? Azt mindenkeppen nezd meg elotte.
-
vesir
tag
válasz melbourne #40105 üzenetére
"Pl. figyelmetlenségből véletlenül 2 torrent-et a magról az egyiket Qbit a másikat utorrentbe seedelnék. Gondolom ez ultra veszélyes úgyhogy nagyon figyelnem kell nehogy bekeverjek, aztán gyorsan kirakjanak."
Pusztán a két vagy több kliens miatt nem fognak bannolni a magról. Hogy más oldalakkal mi a helyzet, azt nem tudom.
Viszont az nem mindegy, hogy milyen verziójúak a kliensek. Magon keress rá a "Támogatott kliensek" Wiki cikkre.
[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000
veterán
Mivel a példájában egyedül a mag szerepelt, ha két kliensben is benne van ugyanaz a torrent ugyanazon a gépen, ezért főként erre mentek a válaszok. Amúgy egyik oldalon sincs tiltva a több helyről vagy egyszerre több klienssel való használat, mert különben az emberek nem tudnának otthonról és szerverről is seedelni és ehhez még csak vip/feltöltő rang sem kell és prémium meg társai sem.
[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
válasz Dragon3000 #40134 üzenetére
"A magra illetve IPT-re és a TD-re seedelnék egyszerre."
Nem magra akar több klienssel, csak privát trackerekre nem tudod mindig szabályosan megoldani az egyidejű seedet egyetlen klienssel.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz Dragon3000 #40134 üzenetére
IPT-n nincs cross seeding. Raadasul ha ugyanaz a release akkor hogy oldja meg ne csak az adott trackerre seedeljen? Oke lehet magon ez elfogadott de mas hol nem biztos.
-
melbourne
csendes tag
Az a taktikám hogy minden torrenthez a qbit-et használom (kivétel a TDay az megy utorrentről 2.2.1 egyedül, ami engedélyezett kliens ott) .
Leszedem a Tdayről ahol 72 órás a seed idő, ha nem kapós (vagy nem eléggé) a cucc hamar kiszállhatok. Majd crossseedelem IPT-re, ahol 336 órás a seed idő (ilyen időtartalom máshol sehol sincs, egy vicc ). Két oldalon az új torrentek esetében szinte azonos a kínálat.
Nyilván a két oldal között TD-IPT tudom ezt csak eljátszani, ez a két külföldi oldalt használom. Mivel a két oldal egy tulajé, frankon meg van oldva hogy ugyanazt az anyagot ne tudjam egy kliensből 2 felé tolni mert, ki szokta írni a qbit a szokásos szöveget: privát trackereket nem tudja egyesíteni.A magról esetleg más magyar oldalra seedelek, fordítva nem nagyon megy. Mivel ott jelenik meg legelőször vagy a BH-n. Magyar trackereknél nem szokott gond lenni a soron következő torrent metafile qbitbe illesztésével elfogadja hiba nélkül. Itt elvileg szerintem nem kellene több kliens a magyar relációba.
Bár lehet hogy kijavítanak a többiek akik gyakorlottabbak.F34R: IPT-n nincs cross seeding. Ezzel mire gondoltál?
[ Szerkesztve ]
-
melbourne
csendes tag
válasz Dragon3000 #40138 üzenetére
Igen ez aggasztott, igyekszek azért figyelni. Sok torrentnél előfordulhat hogy ugyanazt a torrentet véletlenül két kliensbe is megnyithatom (elvileg). Nyilván nem 1 perccel később, hanem mondjuk fél nap múlva amikor újra neki fogok.
Sok vélemény elhangzott át kell őket gondolnom. Még nem tisztult le a válasz bennem. Több ellentétes értelmezés is elhangzott. -
zsolt_64
senior tag
Pár napja írtam egy megmagyarázhatatlan jelenségről,
hogy qb alacsony feltöltési sebességnél(0,3-1Mbit), beszaggat a filmnézés, ez eltart 1-2 percig aztán megint előjön. Furcsa , de biztos összefüggést fedeztem fel.
Akkor lép fel ez a jelenség ha a torrenteket tartalmazó mervlemezen (2TB wd 2.5) kb 60 Gigabyte alá esik a szabad terület. A lemez smr-es talán lehet hogy ez a baj okozója ?. Ellentmond ennek az hogy az smr csak íráskor jelent hátrány, és ilyenkor semmilyen írási tevékenység sincsen. a windows és így a qb is egy ssd van
van valakinek magyarázata erre ?[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
Már vagy 3napja fut megállás nélkül a qBit 4.3.3 bekapcsolt OS cache mellett és még mindig 42% RAM van lefoglalva a többi szabad 16GB-ból
Én ezentúl már nem fogom javasolni az OS cache kikapcsolást mert már nincs vele gondMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TIT
veterán
válasz Dragon3000 #40132 üzenetére
Te okoskodsz de elolvastam már rég,előbb is mint te.
Inkább linkeld be okoskodás helyett.[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Miért van az, hogy az Ncore-ra belépve csak egy részét (kb. a kétharmadát) írja ki annak, amit valóban seedelek? Hogyan tudnám ezt javítani? Ha egyáltalán az én hibám...
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
Várj vele és frissülni fog
Persze ha te a kliensben 100 torrentet seedelsz akkor a profilodon (nem aktivitás lapon) is 100 torrentet kell hogy láss és aktivitás lapon meg ami teljesítésre vár azokat fogokd látni belőlükMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Dragon3000
veterán
Régóta fenn áll a dolog vagy csak a mostani cím változás óta? Ha régóta, akkor volt tavaly tracker csere is és a régebbi torrentjeid között, lehet, hogy sok még a régivel lett letöltve, így azokat nem fogod látni a profilodnál sem, mert rossz a tracker, a torrenteknél a tracker átírása megoldja a gondot. Ha a mostani cím változás óta, akkor lehet valami bug még, nálam mindet mutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs