- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
-
Mobilarena
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
válasz richkan #30699 üzenetére
Sose volt semmi bajom a H&M-es farmerokkal. Mindig csodálkozom, mikor ilyeneket olvasok. A legrégebbi onnan vett nadrágom egy 8 éves példány. Ami ráadásul nem is klasszikus farmer, tehát vékonyabb anyag. Minimális fakulás a térd résznél, egyébként semmi baja. Csak már nem jön rám.
Nemrég 5e körül lőttem onnan egy farmert, az utolsó leárazott darabok közül. De mivel hosszú volt, vittem a varrónőhöz felhajtatni. Mikor érte mentem, azt mondta, hogy évek óta nem találkozott ilyen vastag és erős anyaggal. A varrásnál nem is vitte a gép, kézzel kellett áthajtani rajta. Az kb. örök élet lehet, ha az ember nem hízza ki.
Kölyök koromból vannak eltéve farmerek, egyiknek sincs semmi baja. Semmi márkás cucc, aztán mégis. Fateromnak szintén, pedig ő 70-en felül van. Noname farmerek, de olyan anyaguk van, mint a barom.
Hogy tud szétszakadni egyáltalán? Számomra ez hihetetlen...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
margithid
veterán
válasz mert_csokis #30703 üzenetére
Ezt én se értem.
Nekem is van ezer éves farmerem, kopott, meg divatja múlt, de egyben van.
Ami régen szétszakadt, az rengeteget volt hordva.
Számomra is kielégitő a fast fashion minőség.
Van pár márkásabb, de nem érzem azt a pluszt, igaz nem is annyival drágábban vettem őket 3-4 éve AY akcióban. -
meszi85
tag
Farmer témához: GAS, Pepe, Diesel, Camel talán a legjobb márkák.
Van 15 éves Diesel-em semmi baja. Már nem veszek ilyeneket, mert baromira fel ment az áruk. Nálam 10k a lélektani határ.
Egy lépcsővel lejjebb Levis, Mustang, Lee, Wrangler, Gap, s.Oliver
De sokan dicsérik a Desigual, Drykorn , és a Tescos F&F farmereket is.
És valóban régen a noname farmerek is jóval többet bírtak. Persze minden használat függő.
Én az s.Oliver tudom ajánlani 7k körül ki lehet fogni BSen.
Sajna mostanában nagyon nézni kell az akciókat, mert minden ruhaterméknél elszálltak az árak. Valós akció meg alig van, de persze nincs mindenkinek ideje erre.GymBeam akciós pólómat [link] sikerült kinyírnom, az izzadtság kicsapta és rózsaszín foltos lett. Baromi jó póló, de sportolásra alkalmatlan, szabadidőre jó.
[ Szerkesztve ]
-
richkan
csendes tag
válasz margithid #30704 üzenetére
Irodai munkát végzek, nem terhelem a nadrágokat, 5-10 nap után mehetnek mosásba, bár ezt külön nem figyelem, érzésre mondom. Az asszony a saját farmereit szárítógépben szárítja, az enyémeket nem rakhatja be, tehát még úgy is kímélem őket. Otthon ha valami kinti meló van, rögtön leveszem őket és veszem fel a régi szakadt farmert vagy melósruhát.
Első nekifutásra nem nagyon volt bajom a H&M farmerekkel, még mondtam is magamban, hogy micsoda barom vagyok, hogy eddig 20+ ezreket adtam a Levisért, mikor ezek is teljesen jók.
De az utóbbi 2-3 évben több nadrág esett szét a zsebénél (nadrágnak semmi baja, de a zseb kilukadt, innen használhatatlan, mert pénztárcát és telefont nem tudsz belerakni), több nadrág szakadt el a térdrészénél rövid idő alatt.
Lehet hogy a Levis is pont ilyen szar lett, lehet hogy én fogtam ki pont gyenge gatyákat (bár én H&M-nél is valahogy a 10-12e Ft-os farmereket vettem meg, 5e körüliek nem is nagyon rémlenek), de nálam most ez a helyzet.
-
Mercutio_
félisten
válasz margithid #30704 üzenetére
3-4 éves márkás az már nem az a minőség, mint amit mondjuk egy régi (10-15 éve vett) Levi's tulaj vár. Sajnos már a Levi's se az a minőség, talán az "eredeti" usa piacra gyártott lehet hozza azt a szintet, passz
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
jjeahh
nagyúr
válasz Mercutio_ #30708 üzenetére
Mindennel ez van, szerintem általában a casual ruhák, a konzumer elektronikai cikkek minősége, tehát ami hétköznapi embernek készül, sokat romlott, szerintem ez a folyamatosan változó divatok, trendek és a villámgyorsan elavuló technikai cikkek miatt van. Nincs már annyira igény minőségre, legyen olcsó, vagy menő, vagy mindkettő. Ha valamiből jó minőséget szeretne az ember, gyakran inkább professional, ipari, munka célra szánt cuccok között érdemes keresgélni, vagy olyan márkáknál, akiknek nincs casual/konzumer termékvonala, vagy nem az hozza nekük a fő bevételt.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
adalbert1
veterán
válasz mert_csokis #30551 üzenetére
Most visszaolvastam egy linket keresve, és anno ez a hsz elkerülte a figyelmem.
Igen, nekem kb. ez a leginkább tetsző nike cipőm
Viszont ezt a fajta bőrt azért nem kedvelem annyira, mert könnyen koszolódik, és nehéz tisztítani, így még nem is volt utcán, szóval kb. 2 éve a szekrényben áll. Lassan már fel kellene venni valamikor.jjeahh: korábban linkeltem egy videót, ott az volt kb. a konkluzió, hogy a fast fashion terjedése miatt romlott jelentősen a nem fast fashion márkák minősége és anyaghasználata is - amíg nem volt fast fashion, addig sokkal kevesebb kollekció jött ki egy évben, több idejük volt a kollekció megtervezésére, egyszerűbb volt a logisztika, gyártás, stb.
Nekem most a farmerjaim kb. 2 darab 6-7 éve vett levi's, és 3 db tavaly-tavalyelőtt valamelyik akcióban vásárolt wangler. A wanglerek közül kettő érezhetően vékonyabb, de eddig még nem szakadtak ki.
Igaz mivel ho-ban dolgozom, így farmer max. ilyen napi 1 órát ha van rajtam, koránt sem terhelem annyira őket, mint mikor még bejártam irodába napi szinten, vagy régebben, mikor iskolába jártam (pl. anno középsuliban is volt pár levi's nadrágom, igaz ennek már 2x éve, de azok nagyon jól bírták a terhelést, ugye napi 8 óra suli, ide-oda menés, hétvégi bulik, biciklizés, stb).
Emlékszem, hogy anno 99 karácsonyakor egy fekete 501-est 15k-ért vettem talán, az akkor elég sok pénz volt, ha azt nézem, hogy mennyit romlott azóta a forint, akkor 30k máris nem tűnik olyan sokért egy jó farmerért (már ha biztos jót kapna ennyiért az ember).CK farmert vett már valaki? Az minőségre milyen? Tőlük csak egy akciósan vett farmer rövidnadrágom van eddig, azt elég sokat hordtam, alapvetően elégedett vagyok vele.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz adalbert1 #30710 üzenetére
Egy CK farmerem van, pontosabban CK Jeans logos/markaju, tok jo, elegedett vagyok vele. Ezen kivul van egy Tommy Hilfiger, valamint ket Tommy Jeans, amit gyakrabban hordok, ezek egyelore bejottek.
Elotte H&M-esek voltak, azok altalaban nem is voltak kenyelmesek igazan (rossz szabasu, merev anyag), de legalabb hamar tonkre is mentek - fel-1 ev- (zseblyukadas, uleplyukadas, zsebek ele kifoszlott), utana volt S.Oliver (kenyelmetlen volt hosszu tavon es eresztett a szine, eladtam), valamint EDC (kenyelmes, csak gyorsan szetmegy), ezek a markasak egyelore jol tartanak darabonkent 14-22 ezerert… -
robag93
aktív tag
válasz mert_csokis #30703 üzenetére
Nem tudom mit ért szétszakadás alatt, de nekem az összes farmerem (többnyire Levi's, F&F, H&M) az ülepén konkrétan elfogy az anyag és emiatt kiszakad.
-
zgospel
őstag
válasz meszi85 #30705 üzenetére
Kb mostanában lett volna 2 éves a Mustang slimfit farmerem és a hátsó zsebénél végig szakadt függőlegesen, csak úgy. Semmi extrémkedés nem érte, ritkán és 30 fokon volt mosva, és egyébként sem volt agyonhordva. Soha többet nem veszek Mustangot.
A Levi’sek a két lábam között szoktak elkezdeni kopni a varrások mentén, de 5-6 évnyi használat után sem szakadtak meg sehol, teljesen rendben vannak.
Legtovább egy olcsó Springfield farmer húzta nálam, az jó 8 év gyakori használat után kopott majd szakadt ki az ülepnél lévő varrás mentén. Bicikliztem majd motoroztam benne sokat, úgyhogy mondhatni kurva jól bírta. Ehhez képest a drága Mustang amiben irodai munkán túl kb semmit nem csináltam egy ipari hulladék.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest