- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beholder00
tag
válasz raven12 #22620 üzenetére
Köszönöm. Nekem ez is nagyon hasznos info volt. Alapból erre nem gondoltam, de mindenképp megnézek pár hírdetést én is. Másrészt én is szeretném később hordani.
Egy kérdésem lenne még: Mennyire módosíthatóak ezek az öltönyök utólag? Az oké, hogy a nadrághossz, azt értem és látom, de a derékbőség, válltömés, zakógombok stb. Ezek számomra nem látható dolgok.
-
CHIPman
nagyúr
[link]
Barna GAP cipzáros pulcsi XS és L 5,4k, behúztam egyet. Kupon nem megy rá.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
thebigK
addikt
Sziasztok. Mennyi idő alatt szokta az AY megkapni a visszaküldött csomagot? Múltkor pár nap után jött tőlük a mail, a legutóbbiról viszont még nem, pedig egy hét eltelt. Kellene náluk érdeklődni, hogy mi a helyzet, vagy még várjak? GLS nyomonkövetés szerint is már náluk van
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
gyuromoj
veterán
Hali!
AY 20% kupon:
3ufzeve9
Érvényes egyszeri alkalommal 2023.02.09.-ig (23:59). Minimális rendelési érték: 18.000 Ft. A kupon nem kombinálható EXTRA kedvezményekkel. Mit jelent ez? Miután hozzáadod rendelésedhez a kuponkódot a megrendelés utolsó lépésében, az EXTRA kedvezmény eltűnik azon termékek esetében, amelyek a jelenlegi EXTRA kedvezményes akció részét képezik.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
thebigK
addikt
köszi urak akkor várok, nem az a 6k fog földhözvágni
[ Szerkesztve ]
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
thebigK
addikt
szerintem olvassák a fórumot, pár perce jött meg a pénz
-
margithid
veterán
ARMEDANGELS szövetnadrág, 3 színben, sok méret, 12k.
[link] -
Dronte
aktív tag
Ha esetleg valakit érdekel, téli kabát keresésben voltam én is a napokban, így AY-ról / Zalandoról rendeltem néhányat próbálásra, tapasztalatok:
A már sokat emlegetett Indicode kabátokból is rendeltem kettőt, sajnos csak ilyen 20-25k közötti áron voltak, bár melegnek tűntek, de eléggé kínai minőség (és szaga) volt mindkettőnek, nem győzött meg.Végső befutó egyébként a Superdry lett [link] , 35k volt kuponnal, nem olcsó, de minőségben szinte minden mást agyonvert. Hétvégén tesztelem is :) Egy O'neill-lal volt versenyben, az is kiemelkedően jó volt, de az inkább síkabát. Egy hároméves Springfield Keep it Warm kabátot váltott, ami iszonyat ormótlan volt, és 2 hét után jött ki a tömítés belőle.
És sajnos nem bírtam megállni, de egy Save the Duck Roman kabátot is megtartok [link] , ami nagyon könnyű, viszont kellemes meleg, más stílus / felhasználásra lesz. Ez 32k volt Zalandoról egy hete. Remélhetőleg pár évre kipipáltam a kabát kérdést..
-
margithid
veterán
válasz Dronte #22676 üzenetére
Melyik kettő indicode kabátot rendelted?
Az enyém egyáltalán nem érződik kinainak.Tavaly vettem én is szülinapi kedvezménnyel egy keep it warm Springfieldes hosszú kabátot, sajna tényleg ormótlan...
Mondom jó lesz ha nagy hideg van, de - 20 már nincs hosszú évek óta és felpróbálva is olyan mintha egy zsákban lennék
Idén adtam el fél áron, így csak kb 3k-t buktam rajta.MaddeNNNN
Nem tetszik a nadrág?
-
scott_free
senior tag
Most eléggé mellényúltam az AY rendelésekkel, talán másnak is hasznosak lesznek az infók:
- Indicode átmeneti dzseki: valójában ez inkább télikabát, igen-igen hasonlít a Tom Tailor Arctic parkára, vastag, rigid szövet, plusz bélelés, ráadásul túlságosan passzentos (S-es méretben), talán nagyon vékony embernek jó lehet. Minőségre jó, 12 ezret simán megért volna, csak nagyon merev az anyaga.
- Ragwear "Stewie" átmeneti dzseki: a képen nem látszik, de eléggé pufi-kabát szerű anyaga és vastagsága van, sokkal vékonyabbnak gondoltam. Ez is eléggé kicsi méret, a szövete nagyon gyűrődős. 15e volt akcióban, annyit azért megérne. (Inkább enyhe télinek mondanám, mint átmenetinek.)
- Petrol kapucnis pulóver: nagyon jó anyag, de borzasztó kicsi. Pálcika-embereknek való, vagy ha valaki szereti a teljesen testhez simuló pulóvert. Nem vagyok egy testes ember, de alig tudtam belebújni, annyira szűk. 5 ezerért amúgy jó vétel lett volna. "A modell 1.84m magas és M-es méretet visel" - ezt elég nehezen hiszem el, mert nekem a 168/60-nal az S-es szűk volt.
Még jó, hogy ingyenes a visszaküldés! -
oszy
veterán
válasz scott_free #22679 üzenetére
Az a Ragwear nagyon szép a képen.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Azie
őstag
Női túra félcipőt szeretnénk, személyes átvétellel (ruhapénz) és papír számlával. Van valahol valami jelentősebb akció most ajánlott cipőre? Előre is köszi.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
válasz Mr.Csizmás #22683 üzenetére
hidd el, én is. önkori
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
tisn
addikt
válasz Mr.Csizmás #22683 üzenetére
https://www.hwsw.hu/daralo/65722/chs-ransomware-hack-zsarolovirus-tamadas-kiberbiztonsag.html
asszem ok orulnenek ha papiralapon (is) menne meg a rendszer
par szaz millat mar buktak -
margithid
veterán
AY -20% kupon, csak ma éjfélig.
A Te kódod: 3ufzeve9 -
w.miki
veterán
Emag....
Rendeltem 2 gatyót: Puma, Essentials+ bermuda szabadidőnadrág
Fekete L: 4900, Szürke XL 5500 Ft. + Ingyen szállítás boxba.
XL nagy lett, visszaküldöm. Kiválasztom a visszaküldést, easyboxba berakást.
Berakom 17kor a vidéki easyboxba, 19kor jön az üzi, hogy visszautalták az árát.
Ezthogy???Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
arcsin
senior tag
válasz w.miki #22692 üzenetére
Úgy hivjak business analyst. Van egy workflow, és van egy pontja ahonnan már biztos a visszaküldés ténye. Ilyen ha betetted a boxba, onnan az övék lesz a termék 100%ig. Tehát a pénz mehet vissza. Az informacio meg összevissza megy eközben és triggereli tranzakciot. Szerintem elég egyértelmü.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz sagesz93 #22696 üzenetére
Olyanról még nem hallottam hogy megtagadták volna bárkitől a neki járó 14 napos elállási időszakban a pénzvisszafizetést. Van olyan is aki hamis cuccot küld vissza, kiveszi a ramot, ssd helyett hddt tesz a laptopba stb, de a pénz visszafizetését nem tagadhatja meg a bolt. Ez egy ilyen kerékpár.
Szerk: A jóhiszeműség pedig alap
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz Mr.Csizmás #22694 üzenetére
Akkor biztos nem moderátor volt...
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
hmatyas
tag
szerk - nagyon - off volt itt...
[ Szerkesztve ]
-
denko
senior tag
OFF - egy hülye kérdés.
AllAboutYou-nál hogy működik a visszaküldés posta esetén? ( Csak mert GLS-re várni kell de posta itt van 1 sarokra).
Szóval csak viszem nekik a cuccot és ők tudni fogják hova kell visszaküldeni? (Cimet) Nem kell semmit ráirni a csomagra, miden postás tudja mi az és még csak pénz sem kérnek érte?2. Országszerte bármelyik Postán ingyenesen visszaküldheted a csomagot. Készítsd össze a csomagot, zárd le, tedd bele a visszaküldési űrlapot, és a Postára bemenve csak add fel a csomagot és jelezd, hogy az ABOUT YOU-nak szeretnéd a csomagot visszaküldeni. A Posta alkalmazottai készséggel állnak rendelkezésedre.
Illetve meg kell várni valami visszaigazolást vagy elég ha termék nél visszaküldést benyomom?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok