- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
Jó reggelt!
Egy kicsit elhúzódott a reggeli indulás...Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
mezis
félisten
válasz Stylewars_kp #37903 üzenetére
Dehogy is !
Mindenki elrohant a NAV-hoz, mert ottan mostan pízt osztogatnak !"Tisztelt Ügyfelünk!
Az idén kifizetett összes adót az online ügyfelek számára ellenorizték. Az év végén jelentkezzen be az alábbi linkre, és hajtsa végre az alábbi lépéseket: Adja meg nevét, vezetéknevét és azonosítószámát, és erosítse meg e-mailjeit. Biztosítjuk, hogy jogod van az ebben az évben fizetett pénz visszaszerzésére
Ellenorizze mostKérem jelentkezzen be az adóvisszatéritési oldalra,hogy visszaigényelheti az alapokat.
Kiemelt figyelemre számíthatnak a virágot, koszorút és mécseseket árusítók. A NAV munkatársai a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgép megfelelo üzemeltetését, valamint az alkalmazottak bejelentését vizsgálják.
Hírlevelünkre ne válaszoljon, a feladó e-mail címére ne írjon levelet, mert ezeket a rendszer nem tudja fogadni."A link: https://deriveglobalsolutions.com/assets/images/backgrounds/bg-expertise.php
(Ha valakit érdekelne... )
[ Szerkesztve ]
mezis
-
mezis
félisten
-
Dani_kp
addikt
válasz Stylewars_kp #37909 üzenetére
Nálunk már fel van díszítve a fa, szóval én csak zabálok
https://ingatlan.com/33821564
-
doberman
senior tag
válasz Stylewars_kp #37907 üzenetére
én nem fotóztam, de ma megfőtt -sült minden, holnap már csak a jézuskát várjuk...
8lnu
-
Devid_81
félisten
Mi szerencsere kaptunk akciosan jo fenyot, meg nincs teljesen keszen de mar alakul azert!
...
-
TeeBee73
veterán
válasz Stylewars_kp #37918 üzenetére
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
TeeBee73
veterán
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
Boldog Karácsonyt! ☺️
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
grozam
tag
Üdv!
Van esetleg valaki aki játszik pub-g-t és lenne kedve squadozni?
-
doberman
senior tag
Srácok, mindenkinek:
8lnu
-
mezis
félisten
Hogy jön ez ide ?
Megtörtént eset: Budapestről Miskolcra száguldó gyorsvonat egyik fülkéjében hárman utaztak.
Eléggé szótlan társaság volt, ketten közülük néha váltottak pár szót, ismerősöm megítélése szerint angolul.
Az egyik állomásban amíg állt a vonat az egyik angol lehúzta az ablakot és kinézett, merre járnak.
Ablak vissza és azt jelentette a fülkének, hogy "HETVEN".[ Szerkesztve ]
mezis
-
Stylewars_kp
őstag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Stylewars_kp
őstag
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Digger
senior tag
Használtok ti a telefonon launcher programot? Ha érdekel,
a sokak szerint legjobb ilyen jellegű alkalmazás a Nova Launcher Primo, most karácsonyi akcióban, mindössze 125 kemény forintért megvásárolható! Ez a reklámmentes változat.
Megvettem és nagyon tetszik![ Szerkesztve ]
-
Digger
senior tag
válasz Digger #37936 üzenetére
Folytatás:
A Novát a Telenor előfizetéses telefonkártyámmal fizettem ki. Korábban nem hallottam, hogy ezt így is lehet!
A kamasz gyerekeimnek nincs még bankszámla rendelve a Gmail fiókjukhoz. Néha jó lenne nekik is vásárolni apróságokat a Playből! Megoldható vajon ez olyan módon, hogy ideiglenesen átrakom a telefonjukba az én Telenor kártyámat?
-
Stylewars_kp
őstag
-
TeeBee73
veterán
Napi 7-8 hsz., és vígan meglesz a norma.
-
mezis
félisten
válasz Stylewars_kp #37942 üzenetére
Persze ha figyelmesebben írnál és nem hagynál ki lényeges betűket, lenne reakció !
mezis
-
grafnet
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
Tecsóban akciós a szalonnás cukor! (50%)
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest