Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rigormortiis

    addikt

    válasz Locutus #12247 üzenetére

    Külső nézetből szinte lehetetlen pontosan célozni vele. Én eddig is szinte mindig külső nézetből tankoztam, mert nagyobb területet belátni így. Az egy dolog, hogy meg kell várni, amig a torony odafordul, de amikor az én "nézelődős" célkeresztem és a toronyé is egybe esik, akkor sem találja el.

    Piszkosul semmi blast damage nincsen. Akkor sem jobb a helyzet, ha beteszem specializációként. Gyakorlatilag ha nem kapod egy az egyben telibe, akkor simán továbbmegy. Ez eddig nem így volt. Persze lehet mondani, hogy a realizmusra törekszenek, de akkor megint ott tartunk, hogy még mindig egy fél tárat bele kell ereszteni az ellenbe gyalogsági fegyverrel. Tehát a realizmust érintő változasok igazábol csak a tankokat érintették.

    Én is ugy latom, hogy igazából csak a pici tankok használhatóak, meg az aa. A pici legalább gyors, és esély van bárhova is odamenni és foglalni vele. Illetve ha bebasz a gebasz, menekülésre is jó. De ha nincs egy jó gépágyusod, aki hajlandó a kakasülőre menni, akkor inkább eszünkbe se jusson foglalni vele, mert 1-2 assault/support is kicsinál, kivaltképp annak köszönhetően, hogy ha 1-2 méteren belül vannak, már megint csak esélytelen leszedni őket, mivel nem kehet lejjebb buktatni a csövet. Értem én, hogy az igazi tank is ilyen, de ez még mindig csak egy jaték, es az eddigi részek nem igy működtek. Komolyan, több roadkillem van már most azt V-ben, mint eddig bármekyik más részben (pedig nem keveset beléjük toltam), mert ha előttem vannak, már eszemben nincs rájuk serdíteni, csak simán közéjük megyek, aztán roadkill.

    De pont ezért is visszatettem a 4-et es az 1-et, és több év kihagyás után ugyanúgy ment a 4-ben a btr-ezés/tankozás, mint a maga idejében. Az 1-ben is volt változas a tankok kezelését illetően, de abba is bele lehetett rázódni, es heavy tankkal simán lehetett dominalni a csatateret. Es nem a kd/re ertem, hanem a pontszámokra. Azokkal oda lehetett állni foglalni.

    Biztos van, akiknek ez is bejön, de nekem nagyon nem. És ez azért szomorit el valahol, mert sokakkal együtt, akikkel ezért orbákolunk mar rég óta a sorozattal vagyok, az összes alapjátékot, és premium előfizut már premierkor vettem és elégedett is voltam mindig. De most nagyon nem. A bugokon mindig túlt tudtam lendülni, mert összességeben mindig "adta", de ezt a részt a Dice nagyon olcsón megúszta.

    Van meg sok aprósag is (killcam hiánya, granátok használhatatlansága), de engem a tankok kiherelése szomorit el leginkább.

    Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

Új hozzászólás Aktív témák