Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AsakuraDave

    őstag

    [link] Úgy 99%-ban facts :DDD :R
    All out Warfare 4/10
    Hazard Zone (lol) 2/10
    Portal 7/10

    Amúgy tényleg nincs is naval combat a játékba, pedig még egy BF1942-ben is tudok anyahajóba szállni és ágyukkal lődözni a térképre.... De itt még csak motorcsonak, semmi nincs. Nincs is tenger a játékba csak sivatag meg mégtöbb sivatag, végülis érthető egy sivatagot nem nehéz lemodellezni, homok azt ennyi ;]
    Vicc, hogy még a széria leglehuzottab részébe is a BF V-be van naval combat és ha még néha idegesítő ha túl erős játékosok ellen vagy de egy mini partraszállásokat lehet "átélni" pár map elején. Rendesen anyahajóról indulsz a repcsivel és sorolhatnám ami hozzá ad a feelinghez. Ez ami itt megy a tipikus 0 kreativitás és leegyszerűsítés, hogy há csak airdropba kapsz egy T34-est me mé ne. Ami readás 3-4 kis ejtőernyővel érkezik amik nagyon szépen elporladnak :F még ezeknek a leérkezési animációit is úgy megvágták, hogy hányadék mikor a trailerekbe sokkal látványosabbak voltak.(mint minden más is)
    +1 hatalmas pont, hogy nem a játék fun hanem te meg a haverok izzadtok, hogy azzá tegyétek a játékot minden bug és kidolgozatlan agyatlanság mellett. Ha egyedül játszol, teljesen élvezhetetlen, nincs benne semmi.

    [Reject Modernity] :P ;]

    There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

Új hozzászólás Aktív témák