Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pandras83

    senior tag

    válasz t.kristof #2666 üzenetére

    Köszi a linket. Őszintén szólva ezidáig ez az egyetlen alpha leak videó, ahol monitorozást láttam. Fura, hogy nem 30-ra lockolt fps-sel fut, ahogy kb mindenki másnak, mintha manipulálva lenne vagy ilyesmi. Nézem a videót és egyszerűen nincs szinkronban a látható futási sebesség a megjelenített fps számmal. De ne legyen igazam és fusson szépen a Pascal gpu-kon is.
    Ne keseredj el, ha a beta ritka f#sul fog menni mégis, a BF4 béta pl gyakorlatilag játszhatatlan volt az akkori vasamon, a full release után viszont javult a teljesítmény. Ha a vihar és egyéb időjárás effektek + destruction eventek be lesznek kapcsolva, akkor biztos durván ingadozó lesz a teljesítmény minden gépen.

    Én se nagyon szeretnék gpu-t cserélni, szerintem nem is fogok. 600+ Eur egy 3060-ért, ami a legcsicsásabb modellek esetében is max 350-400-at ér....persze. Megütne a guta, ha behúznám 650-ért és fél év múlva visszaállna MSRP környékére az ára. (esély 0, tudom, de nagyon ideges lennék) Használtban is gondolkodtam, de az meg a másik vicc, hogy 500 Eur egy 4+ éves 1080ti, garancia nélkül, kiszáradt pasztával stb. Várni kell sajnos, és kihozni a maxot abból, ami rendelkezésre áll.

    [ Szerkesztve ]

    Cyberfuck Patchrunner

Új hozzászólás Aktív témák