- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Így állítsd be a gyermeked androidos készülékét
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Ezekre a Motorola telefonokra érkezik az Android 15
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz lowzor #48380 üzenetére
Vagy egyszerűen csak user error, mint afrojack is.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
- = Zk = -
félisten
válasz lowzor #48442 üzenetére
én felbactam high-ra
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
afrojack1
senior tag
-
spanglee001
addikt
válasz lowzor #48813 üzenetére
És azóta lett jóidő is nem?
Akinek melegebb van a szobályában, mint régeben ,az lessen hőfokot is.
Ne csak vga- cpu téren, hanem alaplapi vrm szinten isAki szerint jobb a 3, az emlékezetből mondja, vagy úgy hogy az előbb ment pár kört?
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
DeadMeat
nagyúr
-
-
DeadMeat
nagyúr
válasz lowzor #48827 üzenetére
Az a baj, hogy nem csak a sebesség számit.Hiába van akár 100 negát oda-vissza, ha a vonal minősége szar. Lehet nem a te neteddel van baj, hanem a szerver amin csücsül. Nekem ilyenek pl a lengyel szerverek. egyszerűen nem adja rajtuk úgy mint pl egy angolon, holott a pingem kb egyforma rajtuk. Fura dolgok ezek
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
iMaverick
addikt
válasz lowzor #50130 üzenetére
Amikor jött a Mantle és nemsokra rá jöttek a visszajelzések itt a fórumon, nekem úgy tűnt, mintha a mikrolag azokat sújtaná, akik Intel-es procival tolják. (Jól rémlik, hogy nálad is Intel van, ugye?) spanglee001 kolléga adatlapján látható, hogy AMD-vel tolja.
Nekem is meg van a mlag, és nálam is Intel duruzsol. (Persze nem biztos, hogy igazam van. )
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
iMaverick
addikt
válasz lowzor #50136 üzenetére
Na ez az! Nálam kb. 10-15 másodpercenként 1-2 sec-re "megáll" a kép a monitoron. Mire "visszakapom" az irányítást, addigra valaki kilő, mint a vadat.
DX alatt ugyan alacsonyabb az fps, de legalább nem áll meg ilyen rendszeresen. (Néha elég durván lelassul, főleg amikor befordulok egy helységbe és ott 5-6 emberke lövi egymást, gránátok robbannak, elhúz a fejem mellett egy rpg... Ezzel együtt tudok élni. Gondolom a kártyát kellene cserélni valami bikábbra.)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
deadwing
addikt
válasz lowzor #50140 üzenetére
Első körben többet vegyél vissza szerintem. Most az a lényeg, hogy kiderüljön ettől van-e a hiba. Kibírod azt az 1-2 kört 10 fps-el kevesebbel is
Egyébként nekem sem instabil. De mint kiderült mégis van valami összefüggés.[ Szerkesztve ]
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
marilllyo
veterán
válasz lowzor #50144 üzenetére
Nekem játék közben kikapcsol a TB. Így 2,4-en pörög.(i7 4700MQ) FHD mediumon 70 fps alá nem esik. Throttlestop-pal ha engedélyezem a TB-t (3,4 Ghz) nem éreztem nagy különbséget. Ahogy olvasgattam január óta a topic látogatóit...nem sok ember játszik ultrán. Oda biztos több kell. De FHD medium 70+ fps el bőven a játszható kategória.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
kisza25
félisten
válasz lowzor #50128 üzenetére
az én bevált módszerem egy GTX750ti lett végül
nekem egyedül i7-2600K mellett nem volt mikrolagom, ha kikapcsoltam HT-t már volt,i5-3470 mellett is,
de volt olyan is, hogy GPU-Z miatt lagolt be a játék[ Szerkesztve ]
Eladó használt téligumik 4db Hankok Winter icept evo2 215/60 r16 99H DOT3120 Ár:39,9eFt!
-
iMaverick
addikt
-
kisza25
félisten
válasz lowzor #50164 üzenetére
igen ez az FPS lag volt nálam is, nem mikrolag, hanem b@szott nagy lag, de mióta NV-van azóta nincs ilyen, kevesebb az FPS 5-10-el, de nincsenek ekkora lagok, 1x-1x előfordul, de mióta újra i5 van csak nagyon ritkán, ja és kevesebb FPS ellenére folyamatosabb a játék mondom ezt úgy, hogy 7600GT volt ezelőtt az utolsó NV karim szóval nem nem vagyok hívő
Eladó használt téligumik 4db Hankok Winter icept evo2 215/60 r16 99H DOT3120 Ár:39,9eFt!
-
devilinsid3
addikt
válasz lowzor #50164 üzenetére
azt az Origin paneles szart próbáltad kikapcsolva?
(#50171) kisza25: még megelőzve a bajt.. semmi köze ahhoz szerintem.. másnak meg valószínűleg megy tökéletesen az ő kártyájával és van olyan is akinek meg a te kártyáddal fut szarul, szóval szerintem ezt a vonalat felesleges tovább vinni
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Nxn908xxx
őstag
válasz lowzor #50177 üzenetére
Nem tudom miért csinálja nálad ezt. Szerintem valami program nem tetszik neki. Milyen vírusírtód van? Win? Én amióta megvan a játék, csak mantleba játszom, dx-ben valahogy darabosabb ugyan annyi fps mellett. De még sose láttam ilyen laggot, 75 alá sose esik az fps ultrán, pedig 10x minimum cseréltem drivert, próbálgattam az összeset, bétát, stabilt, de nálam az első 14.1 és a mostani 14.6 között az égvilágon semmi különbség nincs.
Azt próbáld meg hogy legyalulod a drivert mindenestől, és felrakod a 14.6-ot.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz lowzor #50297 üzenetére
Nekem meg nem esik be nonK 2500-zal.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
kisza25
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest