Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • prokxy

    veterán

    válasz STC Speed #74780 üzenetére

    Az a baj a 2vh-s cuccokkal (pontosabban a nem modern hadviseléssel), hogy túl egyszerű lenne vele a játék, kb. bfbc2 kategória. Most gondold el: egy tankon milyen kiegek lennének? Főlöveg meg géppuska azt szevasz. De ez csak egy példa, de a régi hadviselés már nem téma, hiszen hamar meg lehetne unni, kevés benne a változatosság. Ne értsd félre, nekem tetszik a dolog, főleg egy Frostbite 3-mal aztán verne mindent, de sztem nem csinálnak ilyet. Ott nem lenne Heavy Barrel, meg supressor, meg mittudomén, lángszóró, ami fun kb 20 ölésig, utána elő nem veszed, mindig az M1 Garand, meg a Thomson, érdekes lenne.
    DLC-ként a BF4-hez el tudnék képzelni egy ilyet, ha meg nem adnák a premiumhoz még meg is venném külön egy 4 map-ból álló kieget, unlockolható cuccokkal, király lenne, de önálló játékként sztem felejtős.

    A 2143 és társai pedig, hááát, COD klón lenne? Jetpack-es majmokkal? Hagyjuk már...Vagy Mech-es bohóckodás, ááá vicc. Ez a SW: Battlefront is a maga módján olyan amilyen, de ennek is megvan a célközönsége, vegye aki akarja. Azt hiszik, mert SW, akkor a játékosközösség majd egyből viszi, mint a cukrot, aha, persze, mint a Hardline-t. Elég sok barátom megvette, kb senki nem játszik már vele, jöhet oda DLC, minden szirszar okoskodás, le kéne állítani a szervereket, röhej egy game.

    Szerintem egy modern hadviselés jön, remélhetőleg nem COD majmolás, meg az ilyen Hover tankos baromságokat hagyják ki belőle...

    Persze lehet, h rosszul látom a dolgokat, szóval cáfoljatok meg, ha úgy van, de sztem 2vh-s cucc nem lesz, legalábbis egy egész game nem, nagyon jövőbeli dolgokra ott a most készülő SW-os rész, lézer és egyéb nyalánkságok, tehát marad a közeljövőre épülő hadviselés, amiben igen jó dolgok vannak már, drónok és társaik! :) Persze, cod ez is! :D

    Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

Új hozzászólás Aktív témák