Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NeoExDeath

    aktív tag

    Sziasztok,

    Múlt héten vettem meg a BF4-et. Viszonylag régebbi gépem van, ami a vásárlása környékén erősnek számított, ma már persze nem az de eddig elég jól elvoltam bele. A BF3 számomra teljesen elfogadhatóan fut rajta, natív felbontásban, minden Low-on 40-60 FPS-t produkál. Na most a BF4 ugyanezen a gépen inkább 10-30 FPS-el fut, vannak pályák ahol ez több, van ahol kevesebb.

    Arra gondoltam, hogy mivel nem szeretnék most gépet újítani, elgondolkodnék rajta hogy milyen régebbi erős, de használtan már jó áron beszerezhető komponenssel frissítsem a gépem, azért hogy a BF4 jobban fusson, célom hogy 1080p-s felbontásban Low beállítások mellett 50-60 FPS körül fusson. Tudom hogy ezzel valamilyen hardveres topicba kellene írni, de túl átfogó a téma, és gondolom itt tisztában vagytok a BF4 követelményeivel, pl hogy inkább proci vagy inkább erős VGA kell alá.

    A jelenlegi gépem: Core 2 Duo E8400, 3.7 Ghz-en járatva, HD4870 1 GB memóriával, 6 GB DDR2 ram, Gigabyte EP43-Ds3 alaplap, Sata2-es diszk. Mit, mire lenne érdemes cserélnem? 4 magos proci kell alá? Erősebb videókártya? 6 GB ram kevés neki? Ezekben a kérdésekben tudnátok segíteni? Köszi

Új hozzászólás Aktív témák