Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • q13579

    senior tag

    válasz zack #20721 üzenetére

    A látvány és az egyszerűség oltárán már komoly áldozatokat hoztak a BF2 óta.

    A DICE-ot meg annyira nem érdemes szidni szerintem. Már bizonyított elég sokszor, nézzük csak meg a BF1942-őt, vagy a BF2-őt... A maguk idejében szerintem kikezdhetetlen játékok voltak... A BF3 sem volt annyira hibás mint a BF4, bár ott már látszott a kapkodás igencsak.

    Most is arról volt szó szerintem, hogy ki kellett adni a játékot 2013. novemberig. Ennyi. Az EA-nek ez volt a legfontosabb. COD előtt jöjjön, lehetőség szerint minél több premiumossal.

    Ami a javításokat illeti. Ahhoz, hogy a net code-ot átírják és javítsák, azért nem kis munka szükséges. Azt a rengeteg hibát feltárni, leszimulálni, megoldani szintén nem kis macera. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy magát a játékmódot hogy javítgatják. Mondjuk talán ehhez kell a legkevesebb (pl járművek újratöltés idejének csökkentése, sebzések finomítása stb).

    Szóval az egyedül az EA-t érdemes elővenni bármi miatt is, hiszen ők adják a határidőket és a pénzt a fejlesztésekre. A DICE meg ennek megpróbál gondolom amennyire lehet eleget tenni. Lehet, hogy megmondták ők már tavaly ilyenkor, hogy nem lesz kész a játék teljesen, de az EA számolt és lehet rájött, hogy azzal, ha a COD után adják ki, lehet bukják akár a vásárlók 15-20 %-át is. Kár, hogy nem tudták előre, hogy a COD még rosszabb lett :).
    Mert történhetett volna úgy is, hogy a COD egy nagyot durrant, jobbra megcsinálja mint az EA, hamarabb is kiadja, és onnantól kezdve lehet, hogy a COD-ot veszed még később, nem a BF5-öt...

Új hozzászólás Aktív témák