Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabroncka

    addikt

    válasz lofagi #12452 üzenetére

    1, I7 3770 és GTX 670 mellett számomra értelmetlen, ha valóban csak ennyi FPS-t nyerek

    2, Valóban mindenkinek arra van ideje amire akarja, pontosan emiatt ami éppen jut "magamra" napi két-három óra, azt nem szarakodással tölteném.

    3, Win 8.1-hez egyelőre információim szerint, ha összeszámolom mi mindenre használom a gépet, sajnos nem fog összejönni a driver és szoftvertámogatás :(

    4, Végig a kínlódásról (mókolás ha úgy tetszik) beszéltem, ami időt vesz el, és egyre jobban minden műszaki cikkemhez így állok (sokszor joggal): megveszem, bekapcsolom vagy telepítem és működjön...

    5, Mire fogná az ember ha nem a kevés időre, egyetem alatt sz@rrá játszottam magam, minden optimális beállításnak utána tudtam olvasni ha valami nem úgy működött ahogy kell (2142) most pedig - "nem panaszkodom" nem kell unatkoznom.

    Drivereket mindig frissíteni kell: szerintem te se vettél még radeon kártyát, különben a 100. béta verziót cserélnéd :DD, itt a lényeg elsősorban azon van, hogy nekiállsz megcsinálod (úgy ahogy kell) és nem működik, na innentől jön a szívatás és utánaolvasás....stb (erre nekem nincs időm :DDD )

    "in medias res"

Új hozzászólás Aktív témák