- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
H.Ezredes
őstag
-
DeadMeat
nagyúr
Sok kis rohadák nem lehet tőlük egy rendeset játszódni... f*sz squad végignézi ahogy ledarálnak, fel nem élesztene egyik sem, pedig 2 medic volt, rinyálok ammoért, szarik rám, pedig lövöm a fejét.Aztán megjött egy "klán" az ő kedőjükröl szniperrel kilőtt engem a bunkerban damvald peaken... ez az első 3 percükben volt, addig mind ~ 30 fraget szedett össze... Quit....
Gratulálok mindnyájuknak.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
TTomax
félisten
válasz H.Ezredes #5401 üzenetére
Kerüljük az egymással való kommunikálást,köszönöm!Nem érdekel az a nívó amit képviselsz ha nem haragszol... csak ugord át amit irok... THnX!
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Három érték van ott próbáld meg hátha,veszteni nem veszthetsz vele...Nem látom milyen egered van...Mert van itthon nekem is három egér amivel játszok,és mindegyikhez mást kell állítanom.. Az MX518-hoz pl semmit az úgy jó ahogy van.. a G500-hoz már sokat,sőt be sem tudtam állítani... a razer-t megint máshogy... már annyi hardver van itthon a bf3 miatt,hogy már eldugni sem tudom a feleségem elöl...
(#5405) maskimx
Ez igényfüggő... ez pontosan az a helyzet,hogy van akit 25fps sem zavar,nem látja lagnak... van aki meg 60felett érzi csak jól magát...engem zavart,egyébként csak itt és kizárólag BF3ban,ezért vettem egy másik monitort is...Jó a dell,de itt online elvérzik... engem azért ne löjjenek le mert hullámzik/lagol/késik a kép,nem egyszer nem kétszer megtörtént..(#5407) DeadMeat
Nekem spec sokat késett,nem tudom mindenki azt mondja jó egér,nekem valahogy nem jött be,de leginkább a két oldalsó gombja bosszantott fel az nagyon elszurták nem tudtam megszokni az MX518 után... az MX518 amiről már lefoszlott a teflontalp jobban adta ... a razer meg nagyon finom,de nagyon érzékeny,és nem szereti ha elemeled a padtól![ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
kutkut
addikt
Én low-on nyomom. 6870, ennyire futotta ~40k-ból. Egyedül a mesh quality van ultrán, ha azt is lowra állítom, akkor csak olyan 55 körülire esik le tankban ülve... De jetezéshez elvileg kell az ultra (csak a mesh qualitiból). Egyébként, hiába vennék 120Hz-es monitort, erősebb vga-t, nem lennék jobb jetes. Persze, infantryban lehet, hogy jobban kijön, de nem csak ebből áll a játék.
Meizu MX3 32GB
-
TTomax
félisten
No hát igen,én elég sokat megyek gyalog.Jól írod a mesh az nagyon kell....nekem nagyot dobott,tehát 1v1-böl most már sokkal többször kijövök...És hát én tipikusan a jó melós-ember vagyok,megyek pontról pontra foglalok-visszafoglalok...ezért is vagyok lelőve elég sokszor mert sokan nem mennek rá a pontra csak lesnek rá,hátha megjelenik valaki foglalni.. de hát ez is a játékhoz tartozik...a finom kempelés...
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
hehe Hát én próbáltam razer deathadderrel és steelseries XAi-val, de mind2-vel ugyanazt csinálja. Most átírtam amiket kiemeltél, és semmi nem változott :S egérpad bal szélétől lassan húzva pont 2szer 360-at megfordul, ha gyorsan rántom, akkor 50-60fokot mozog csak
Sztem ezt lehetetlen megoldani Nem halok bele, mert most bevallom nem eredeti a játék ÉS nem kell a flame hogy az a baj, mert letöltöttem kipróbálni, és MEGVENNÉM, ha nem lenne ez a baja. VISZONT! Nem fogom megvenni ÍGY, mert semmi nem biztosítja nekem 100%-ra, hogy eredetivel nem fogja ezt csinálni.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
ProciVettel
tag
-
Socket A
aktív tag
pont kimértem
"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."
-
TTomax
félisten
válasz ProciVettel #5414 üzenetére
Igen a beállítás nagyban konfigfüggö!!
-
-
sixpak
nagyúr
Mi az a negatív egérgyorsítás? Valaki írta fentebb, hogy az alapkoncepciót érti, nos én azt sem. Nekem G9-m van, lehet nekem is van csak nem vettem észre? Valaki leírná a tüneteit, kösz.
Ok, közben megnéztem maskimx kolléga videóját.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
maskimx
senior tag
Nem, nekem sincs semmi problémám. Csak arra akartam utalni, hogy az eredeti játékkal rendelkezők között is van jó pár ember, akik szerint valami nem stimmel.
www.tacticalgamer.com
-
TTomax
félisten
válasz ProciVettel #5422 üzenetére
Nvidiád van igaz???Nem bántanám... 60-on jó!
-
sixpak
nagyúr
Létezik olyan program amivel ha rögzítek, akkor annyi fps-m lesz mint ha csak felvétel nélkül játszanék? Én frapset használok, ki van pipálva az 50 és az annyi is általában. Rengetegen játszanak felső kategóriás kártyákkal alacsony beállításokkal. Nem hinném, hogy a játékbeli eredményességük ettől függne. Vagy tényleg ennyire egyénfüggő lenne az, hogy ki mennyi fps-t tart ideálisnak? Szívesen raknék fel a yt-ra videót, ahol a középkategóriás kártyámmal ultrán adom elő. És ha picsán lőnek az nem azért van mert 100fps helyett csak 60 van, hanem mert láma vagyok. CoD 4-ben talán számított, de ha ebben a játékban valaki azzal jön, hogy azért lövik le mert kevés a frame/sec, azt fenntartásokkal kezelem. Nyilván most nem a 20-30-ra gondolok, hanem 40-50 felett.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Lmh
őstag
válasz maskimx #5417 üzenetére
Pontosan erről van szó. És ez nem a warez miatt van, hanem vkinek ilyen és sajnos én is közte vagyok. Biztos, hogy 18ezren akik letöltötték a bizonyos oldalról, azok között sem rossz mindenkinek. Illetve aki panaszkodik neten, vagy aki azt a videót csinálta, köztük is biztos van aki eredetivel tolja. Szóval nem lehetek biztos benne, hogy eredetivel jó lenne sajnos, pedig lazán megvenném.
hehe, amúgy videó végén jót röhögtem a WHYYY? részen Én is ezt írtam felháborodva 1 hónappal ezelőtt, hogy eszméletlen, hogy egy ilyen fantasztikusan összetett és szép 2011-es játékban nem képesek megoldani MINDENKINEK az egérgyorsítást, amikor a Doom1-ben is tökéletesen működött
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
scope2007
addikt
kb mennyi lesz aköv Dlc ára? mint a karkand kb?
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
scope2007
addikt
Te jóóó ég mennyi tapló van megint a szervereken... firestorm amcsi kezdőn folyamatosan azt csinálják, hogy beül a kretén indulásnál a helibe és egyből lövi szét a mobile AAt. mikor megspawnol újból kezdi. Mi értelme van? írom is mindig az ilyeneknek, hogy karácsonyra észt/agyat kérjenek.
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
FaTHI
őstag
Srácok lenne pár kérdésem a Jet ,és Heli fanokhoz!
Most kezdtem el a Jet-el és a Helivel az irtást, már egész jól megy, de nem igazából tudom melyik speciális kiegészitővel a leg hatékonyabbak a gépek.
Jó, tudom van leirás,de azért érdekelne egy két magán vélemény.
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest