- iPhone topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
batai15
félisten
A 44. scoped magnumot hogy lehet unclokolni? lvl 44 vagyok és nem kaptam meg ..
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
BF3 Shorts: Episode One
nagyon jól összerakott kis videó(#35750) kovy29
jah a minimapon meg loszart se látni, úgy beleolvadnak a spotok...[ Szerkesztve ]
Origin: p0rch_m0nk3y
-
k.soma
senior tag
Close Quarters mapokra jó az M5K ^^ [link]
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bjørgersson #35750 üzenetére
tehát semmire nem jó ...
oké, köszi" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
H.Ezredes
őstag
válasz p0rch_m0nk3y #35752 üzenetére
Ez jó volt
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
venom123
tag
Hogy tud egy sniper egyszerre lerakni T-ugs-ot meg MAVot? Múltkor egy gyerek így szerzett 1000 ticketes Canalson 30k pontot.
"emlékszel még, mikor fiatalok voltunk és úgy hittük valami lesz majd belőlünk? emlékszel még, milyen fiatalok voltunk, látod mégis senkivé lettünk"
-
r-chee
őstag
válasz venom123 #35756 üzenetére
Sniperként felveszi egy lelőtt csapattársa vagy ellenség sniper felszerelését....?
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
venom123
tag
válasz r-chee #35757 üzenetére
Ez most kérdés? Mert én nem tudom. Viszont ebben a videóban is benne van 2:24-nél. MAV + SoFlam, és nem először látok ilyet.
"emlékszel még, mikor fiatalok voltunk és úgy hittük valami lesz majd belőlünk? emlékszel még, milyen fiatalok voltunk, látod mégis senkivé lettünk"
-
RichieTri
senior tag
kint az új nvidia WHQL driver.
elég gyorsan ment...sztem a 310.70 szarabb lett az előzőhöz képest.
remélem ez majd jobb leszlive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
tupacamaru
veterán
válasz venom123 #35756 üzenetére
Itt eX_Toby nulla killel szerzett 16k pontot. Végig fent hasalt a vagonoknál, onnan nem is mozdultunk, végig ott voltunk mind. MAV-al összeszedett volna ennyi pontot? Mondjuk nem C4-eztek ejtőernyővel, mert az kinyírja. Viszont vagy két sniper-est le roadkill-eztem vala a daruról.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
r-chee
őstag
-
Csaber
senior tag
Na most már beléptem én is a 100-as klubba , azután hogy , gyorsan meghaltam 3-szor az újraéledési ponton hogy megmozdulni nem tudtam én is" noob " lettem és magamhoz vettem a shotit... [Report]
-
H.Ezredes
őstag
NVida PoWer
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Bjørgersson
félisten
válasz Csaber #35762 üzenetére
Gratula! ~Egy év és csatlakozok én is.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
RichieTri
senior tag
[link]
nálam 9-s a pingje...live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
Anfänger
őstag
válasz tupacamaru #35760 üzenetére
Hi! Össze lehet szedni 64 fös Noshar-on. Én egyszer próbáltam,kill nélkül,csak MAV-al elsö lettem 15-20000 feletti pont összejön simán.
[ Szerkesztve ]
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
Csaber
senior tag
válasz Bjørgersson #35765 üzenetére
Köszi , nem kell egy év , tdm-et /Metro-t és vagy close-ét tolja 3-400 óra alatt 100-as lehet
-
Bjørgersson
félisten
válasz Csaber #35768 üzenetére
Pont ezeket kerülöm, mert irtó béna vagyok még a pontosságban. AM és B2K Conquestet szoktam nyomatni a legtöbbet, néha egy-két alap pályára is fel szoktam nézni ismerősökkel. Majd ha ennél is jobban belerázódok, talán benézek egy-két CQ szerverre is, egyébként még csak golyófogónak vagyok ott jó.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Csaber
senior tag
válasz Bjørgersson #35769 üzenetére
Kisebb fős pályákra lépkedj be , max 48 fő ,és told nagy térképpel mint én , mert aki lőtt és talál és vagy bemérte egy Tugs vagy valaki lespotolta az , pirosan világít a térképen, jó ha tudod merről várható az ellenség , amúgy az elején mindenki béna
[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Azért baromi érdekes, hogy ha bekerülnek mögém jettel, nem tudom lerázni őket, legyen az akárki. Meg hogy ők egy sorozatból szednek, én 3ból se.
Ja, béna vagyok.
yo
-
venom123
tag
válasz tupacamaru #35760 üzenetére
Na ez az! Mert hogy lehet egy kört halál nélkül végigtolni? Ahhoz nagyon jó kemphely kell, amit én még nem találtam meg... Kérdésedre a válasz: Múltkor fent voltam egy szerón, angol srác írta le, akinek 20000 pontja volt, meg 4/5-ös statja, hogy a t-ugsot meg a mavot együtt használta, de nem tudom hogyan. Néztem, és tényleg a levegőben volt a mavja, amivel körözött is, + a pontjai is 30asával nőttek.
-
BandiHUN
veterán
válasz kenny123 #35772 üzenetére
Ha forduláskor izomból bedöntöd a gépet,és LASSÍTASZ(S gomb),akkor állati gyorsan fogsz fordulni te is...
A másik,hogy ha tűzharcolsz,legalább a külső nézetet használd néha,mert könnyű betájolni,aki belsőben kikerül a szemed elől!
Lőni meg akkor lőj,ha biztos vagy a dolgodban,ha elkapkodod,csak elárulod magad,és szakaszosan lőj,ha eltalálod az ellent,semmi perc alatt disabled vagy kampó lesz,ha karcolgatod és elkezd kanyarogni,megszívod.
Valószínűleg pont ezt használják ki nálad is,kicsit lelazítasz,becéloznak,és mire moccannál,főleg ha nem tudod,hogy S-el milyen kis ívben lehet fordulni,kész is a baj,ha valaki elkezd lőni,és akkor indítasz figurát,már régen mindegy...
Alapvetően ne szálldoss csak úgy a map közepén se,ólálkodj szélen,alacsonyan,tedd ki magad C-vel külső nézetbe és úgy nézz ki valami célt.Ha nem megy a harc,ha van is,a rocket pod-ot ne erőltesd,1 adag nem lő szét egy tankot,levegőben nem sokat ér,viszont a légi járműveket,főleg a heliket zaklathatod a rakétával,max elnyomja a flare-t,cselezni is kell,figyelni,ne lőj,ha befogtad,rögtön,mert csak elpazarlod a rakétát,hacsak nem nagyon akar védekezni...szívasd meg befogással,kínáld meg gépágyúval,hadd küzdjön az irányítással,és utána már gyorsan rakétával ki is végzed,a flare se töltődik neki vissza,de el is foglalja a menekülés és az irányítás.
Jettel elég fontos az óvatoskodás,aki csak figurázik szem előtt a map közepén,hamar kiszúrják a távolban,radar alatt keringő ellen jetesek...ha megvan a below radar,érdemes kihasználni,és szélről,alacsonyan indítani támadást,nem tudnak befogni se,a helik lassúak,stb...
Ha már megy,esetleg lehet menni pontokra rocket poddal is,embereket is ölni,stb,de először érdemesbb a levegőben szétnézni,és megtanulni nem szem előtt lenni a támadásig.És persze a fordulós trükk...csak vigyázz,mert ha S-el,bedöntve fordulsz,gyors lesz,de sebességet és magasságot vesztesz,szóval a kanyarból turbóval ellentartva érdemes kijönni,és gyorsan C,mire jut,aki követ.Ha üldözöl,és szemelőltévesztés,megintcsak rögtön külső nézet,nehogy meglógjon.Aki belsőből áll neki keresni a szemelől tévesztett jetet,hamar a s..ébe kerülnek
Valahogy lehet a fülkéből is jobbra-balra nézelődni,de az passz,én nem használtam.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
-
kenny123
addikt
válasz BandiHUN #35774 üzenetére
Nagyjából minden elérhető már jeten, ezek vannak most benn:
Air radar, flares, heat seekers.Xboxon tolom, de erre a kanyargós lassításos témára már rájöttem egy ideje (több év need for speed rulez), de még így is elkapnak a makik
Pálya közepén kb csak akkor repkedek, ha ott van egy kósza heli, illetve AK-s mapon ac-t pont úgy tudom lövöldözni. Külső nézetet szintén használom (itt beficeg a tom clancy-hawx), de nemtudom. Nézegettem youtube-on tutorialt, de kb semmit nem értem vele.yo
-
Bjørgersson
félisten
"Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Accuracy Limit >20." - Első spawn előtt, köszönöm szépen.
-
pohár
félisten
válasz Bjørgersson #35777 üzenetére
ez biza autoadmin volt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
H.Ezredes
őstag
válasz Bjørgersson #35777 üzenetére
Sok kick-be fogsz még belefutni a játékod során
-
Bjørgersson
félisten
Azóta már sikerült rájönnöm, hogy a global accuracymat nézte, viszont nem értem miért. Egy beginner / noob szerverezen nem inkább a global k/d arányt kellene inkább nézni?
(#35779) H.Ezredes: Gondolom, de ez volt az első, amit nem értettem.
Eddig 1337-szer haltam meg.
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
batai15
félisten
igeeen meg van a level 45:-) colonial lettem:-D
-
batai15
félisten
jah, igen elfelejtettem: 1280x felbontáshoz elég egy 1600 dpis egér? még mindíg nem érzem annyira pontosnak mint szeretném.egér gyorsitás teljes mértékben kikapcsolva.
-
-
gergo0328
senior tag
válasz TTomax #35787 üzenetére
A glitchet sem felejtem el amit már réges rég nem használok, mivel a magyar kupán nem használhattam azóta nem is veszem igénybe...De semmi gond te is azok közé az emberek közé tartozól akik semmit nem tudnak rólam de ítélkeznek.... Nem gond, majd szólj ha tudsz játszani akkor majd figyelembe veszlek.
-
TTomax
félisten
válasz gergo0328 #35788 üzenetére
Másfél hónapja játszottam ellened egy orosz szerveren Metrot,azt hiszem a Multigaming_Syn volt velem...te az ellenoldalon voltál... igaz TSen nem beszéltem vele,de a meccs után kibeszéltünk téged...gyalázatos volt amit leműveltél,tipikusan az a játékos vagy akik miatt utálják a Magyarokat... saját szememmel láttam a killcamból amikor pisztolyra váltottál, glitchelve a célkeresztet...én nem járok a BF3.hura...és nem is érdekel mi történt ott,de veled ellentétben engem nem utáltak ki sehonnan én bárhova bemehetek játszani,rám nem köpködnek...el kellene már gondolkodnod,hogy valamit nem jól csinálsz ha ennyien utálnak... az biztos a mi szerverünkön sem vagy szívesen látott vendég,miután láttam amit láttam.Ezek fényében szerintem nem jó ötlet mellkast verni itt,hogy neked milyen szuper az accuracyd...Ha inged felveszed,ha nem nem...engem nem érdekel...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
gergo0328
senior tag
válasz TTomax #35789 üzenetére
Igen páran tényleg utálnak a magyar közösségben azért mert rohadtúl nem ismernek. BF.hu-ról azért bannoltak ki mert nem tetszett nekik a véleményem és nem álltam be a sok birka mögé. Valamiért továbbra is én vagyok bent a Magyar Válogatottban és én játszom MO 2. Legjobb csapatában. A PuLzal nem volt jó a viszonyunk mert nem ismertük egymást de úgy érzem amióta odakerültem (meghívásos alapon) azóta ez megváltozott. Sztem te nagyon benézted a killcamot de nézd csak meg h a svéd csapat ellen h játszottam....ja h nem volt benne glitch....egy waron ahol a legnagyobb szükségem lenne rá...én kérek elnézést. Multigaming_Syn is annyit tud rólam mint te...amennyit a pletykákból hallott. Pár hete beszélgettem ezt egyik játékostársammal. Ha 'A' klánban valakivel nem értek egyet vagy valamiért útál esetleg lelőttem és emiatt csalónak kiállt ki ezt elmondja az egész csapatnak aki emiatt már kapásból így áll hozzám....a magyarbf közösségben max 10-15 ember ismer normálisan. ( ez kb 3 klánra terjed ki akikkel nem is állok rossz viszonyban) a többi csak találgat. Ahova akarok menni oda én is fel tudok menni. Egyedül a magyar szerverekre nem tudok kivéve egyet amiről levették mert magyar válogatott tag vagyok és a cBc szerverére mert onnan kibannolt az admin mert nem tudott lelőni. Az előző hszembe ott a videó nyugodtan nézd meg nem glitchelek csak tudok lőni.
-
TTomax
félisten
válasz gergo0328 #35790 üzenetére
Hát nem tudom kedves Gergő, egy biztos én 950 órát jatszottam. . . de az én fegyverem a mai naipg szór. . .volt idő amikor az m16ot használtam, de leszoktam róla mert unalmas meg ez egy játék ami teljesen alkalmatlan "warra" nem érdekelnek videók csit mellett is fel lehet venni, nem fog belöle látszódni semmi. . . az biztos hogy aki shoti meg sniper nélkül 30 feletti accuracyt tart az nem tisztán játszik, mert a játék igy van kitalálva...szórnak a fegyverek az ellenség mozog a hitbox csuszik, kétszer nem tudsz ugyanugy ugyanoda löni....ezer oka lehet miért nincs találat. . .
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
gergo0328
senior tag
-
TTomax
félisten
válasz gergo0328 #35792 üzenetére
Mert milyen szinten lehet játszani egy játékkal???Mi az hogy PUB???A glitchek kihasználása tesz téged esportolóvá???Phelpsnek nem volt szüksége erre...Ez lenne a bf3 esport?Ugyan magyarázd már el nekem mezei bf3 játékosnak mitől vagy TE jobb mint bárki más... mitől vagy TE esportoló??? Vagy esetleg lowon játszol 600X800-on 900-as dpivel hogy jobb legyen az aim?Mégis hogy lehet egy bugos játékot sportszerüen űzni? Vannak szabályok esetleg,hol lehet ezeket megtekinteni???
Tudod CS-ben összeülnek lan partykra...videók készülnek erről... eseményeket,összejöveteleket rendeznek ...voltál TE valaha ilyen eseményen??Esetleg nyertél valahol díjakat BF3 kapcsán??Amíg te alá nem támasztod ezt a hatalmas fellengzőséged addig én fenntartom magamnak a jogot,hogy olyan véleményt formáljak magamban amilyet szeretnék...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz gergo0328 #35786 üzenetére
Most néztem vissza a meccseid... egy hétig...sehol nem éred el a 30%-os accuracyt...még 600dpin sem nativ felbontás alatt... 16-27%között...aki nem hiszi nézze meg [link] látom te is m16 betegségben szenvedsz... nem unalmas?
Szerk: Jajj tudom ez az esport...mindig toppon kell lenni... mást fegyvert nem is szabad használni nehogy romoljon a stat... amugy játszani is szoktál a bf3al?
[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
Jó lenne , ha ez privàtban meccselnétek le.....de lehet csak engem zavar..
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
t256
őstag
Egy kérdésem lehet a témához? Mi az a glitch? Valami bug?
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- E-roller topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gerner1
- Milyen TV-t vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Milyen monitort vegyek?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest