- Instagram közösségi fényképezés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz ADAM1337 #3249 üzenetére
metro? óó, az a jobbik eset
B2K-s mapokon mi lenne, te jó ég" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Imilenni
addikt
Szerintetek ez élvezhető? [link]
Oké...
Most pedig gondoljatok bele hogy 1GB RAM-al!! Intel dual core 3.06GHz (1mag,2szál) 9500gt 1GB on hogy megy a BC2 kérlek irjátok le h szerintetek milyen úgy játszani azzal a configgal amit leirtam.Press "F" to pay respects.
-
őstag
válasz dilipok #3252 üzenetére
De nehogy már egy 560Ti-t hasonlíts egy 4850-hez. Ejnye bejnye
Imilenni: Bad company 2 az én konfigommal, ami nagyon nincs összhangban, szóval akár még egy 9500GT, meg egy 2 magos is lehetne benne, na ezzel a bc2 low-medium-on 1680-ban meg 50-60-70fps-el. Az egész szépen muzsikál, csak tudni kell mit vegyél le a beállításoknál[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz Imilenni #3253 üzenetére
talan faradj at a BC2 topikba, es ott valoszinuleg tobbet tudnak neked segiteni.
haly: szerintem felreertettem amit irtal. Elolvastam tobbszor is, de meg mindig az jon le, hogy te azt hitted, hogy nekem megy 20-25 fps-sel.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Imilenni
addikt
Nem azért írom xD
Csak mert az volt az előző gépem és 16-os szerón lehetett játszani... pici laggal BC2-ben.
Szóval ezt nem értem :|Press "F" to pay respects.
-
dilipok
veterán
válasz Imilenni #3256 üzenetére
most mivan? Miert is irod le, hogy milyen volt BC2vel jatszani az elozo (!!!) gepeddel itt a BF3 topicban?
Imilenni #3258: Na akkor ennek oromere hasznald a szerkesztes gombot. 5 perced van az elozo hsz-t szerkeszteni, igy nem kell ujat krealni (foleg egy ilyen mondandoert )
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Imilenni #3253 üzenetére
A videóhoz azt írták hogy:
"Settings: low at 1920x1080 resolution. I had about 25 - 20 fps."
Bc2-ben én 60fps alatt nem tudtam folyamatosan játszani annyira akadt az egész, és volt pár kártya nálam míg bc2-ztem. (3870x2, 9800gx2, gtx260/275, 4870x2, gtx460sli )
És a leggyengébb gtx260-al is dx9ben játszottam butítva, mindezt i7 920-al 3,8ghz-n így lödd be a bf3 gépigényét.
Nem tudom milyen felbontáson játszol még nem írtad le, meg hogy mik az elvárásaid.
Én jelenleg lowon játszok fullhd-ban az adatlapomon lévő configgal fullhd-ban csak a textúra high így mindig 60fps felett vagyok és soha nem szaggatok be.De szerintem egy ár/értékarányban jobb géppel is ellehet ezt érni.
i5 vagy 955be ez még lehet menne is a lapodban.
Ram a 4gb úgy okésnak tűnik bár a bf3 jobb lett sok fórumozónak 4gb-ről 6gb/8gb-re váltással.
vga: meg amit leírtam az az én beállításaimra jók gtx460/hd6850 (fullhd low), illetve efelett de gondolom nem akarsz vagyonokat kiadni, ez alatt meg nem fullhdlow beállításon menne a játék. -
Mappa
addikt
egészen pontosan...
1280x720-ban minden low
min: 25 FPS
max: 90 FPS
átlag: 35-40 FPS1920x1080-ban minden high (nem ultra) - játszhatatlan
min: 17 FPS
max: 49 FPS
átlag: 21-25 FPS1280*720-nál nem esik 25fps alá, azt elnéztem... (érzésre írtam a 20-40-et mert nem szoktam mérni FPS-t, de most lemértem ismét )
nem kötelező megadni
-
Chrys_
addikt
válasz butagyúrós #3222 üzenetére
Azért félteni nem kell, a legjobbakkal játszik együtt, direkt keresi őket, és nem is eredménytelenül játszik ellenük Van olyan bill-egér beállítás, aminél talán nincs is előnye (vagy legalábbis nem mérvadó) a joy-nak.
-
nagybá
senior tag
válasz Imilenni #3246 üzenetére
nekem gtx 460al megy így bár high-on meg 1280x1024-en és csak 2 magos a proci és cak 2,5gb memóriám van (megjegyzem nekem is gt9500-öm volt ez a kártya előtt, és sürgősen cseréld le mert egy szar meg régi is, battlefield 3hoz meg főleg )
.
.
.micsoda poén hogy a zárójelbe többet írtam mint nem oda, ahhh
-
Imilenni
addikt
Na megint Helo
Köszi a válaszokat azóta gondolkoztam s szerintem veszek átmenetileg egy HD 6770-et álítólag 3 mag +4GB ram meg hd6770 elég a low-ra. Igazából nekem nem számit hogy szép legyen.. csak az hogy a sebesség meg legyen.nagybá Nem volt nehéz rájönnöm h sz@r xD
[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
gergo0328
senior tag
Erre példa a TCM (team Cooler Master válogatott európai csapata) ahol ClearDarkz és Zennappi játszik és azért elpörgött velük egy ideig aztán 2vs1-ben leőtték ha jól emlékszem és itt a világ 2 legjobb jeteséről van szó. A joy nem olyan jó mert a legtöbb profi jetes bill+egér kombóval tolja szval jó ez így ahogy van de jövő héten majd kiderül amikor megkapja a joy-t, hogy hogy megy neki.
-
DjDanee87
addikt
Nemrég linkelt valaki egy videót (Battlefield Friends).
Nekem néhány része kimaradt, ha más is van vele így pótoljátok. Szerintem nagyon jók
Eddigi 7 rész -
Imilenni
addikt
(#3238) ADAM1337
Sztem HD 7770-et jobban megéri mint gtx480-tPress "F" to pay respects.
-
-
Ti Bo
aktív tag
válasz Imilenni #3246 üzenetére
Ez elég gatya...
Senkit nem akarok megbántani mert nekem sincs atomerőművem (X4 965, 8Gb Kingston HyperX, 6870 OC 1Gb)
DE: minek kell egy viszonylag gyenge géppel full hd felbontásban játszani, de mindent levéve minimumra?? Mi értelme van? Főleg egy ilyen játéknál ami gyönyörű!
Nálam minden High beállításra van húzva, 1680x1050 felbontás mellett és soha nem akad, lassul és egyebek. 64-es térképeken is elég sokat vagyok és ott sincs gond.
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
Gonz0
tag
Egyrészt mert adott egy full hd monitor, másrészt mert low-on se ronda, harmadrészt mert a kulcsszó a játszani és nem a gyönyörködni. Amikor robban körülötted minden és hat irányból lőnek akkor nem a fűszálról lecsöppenő harmaton megcsillanó napsugár fénytörését fogod csodálni. Na ezért. Én is low-on játszom pedig menne 40-50 fps-el high-on is, de nem ér annyit az a ~50 fps nekem.
“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Csak nálam írja ki ezt a 'Sorry,something techinal went wrong."
Mert kezd már qrvára idegesíteni!!! És már vagy 2-3 napja.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
butagyúrós
csendes tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #3278 üzenetére
lámakereső van az új patchben és szivatja a hülyéket
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz butagyúrós #3275 üzenetére
"billenytyűs"
hahaha,ez tetszett..................
-
Gonz0
tag
válasz butagyúrós #3281 üzenetére
Fura, hogy nálad nincs probléma
“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz butagyúrós #3281 üzenetére
Nem a kereső te idióta,hanem akármire kattintók kiírja ezt
Ha multiplayerre,vagy ha a felhasználóra...stb
Nem a keresővel van baj.
-
Mukorka
addikt
vannak azért itt értelmezési és írási problémák
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
fulton
addikt
..hát.. hogy el cseszték a Jet-et, vagyis inkább a hőkövetős rakétákat,akár hogy fordulok elkap. Azt is mondták, ha "radar alatt" repülünk majd nem lehetesz befogni.. hát nagyon is belehet. Ezeket a rakétákat már képtelenség lerázni. Egyfolytában pittyegek. Oda az élvezet..nem tudom Ti hogy látjátok...(jetesek)
[ Szerkesztve ]
-
Illusion1010
senior tag
-
- = Zk = -
félisten
felmegyek az 10000 ticketesre, erre 50-nel a vége előtt kidob ilyennel:
"Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Gabbers_Unite' (for 5 minutes) ... Losing Key Packets 9005 "
ez mi?
jah, 70k pont. 2x famas kill + 2*10k és a rengeteg medál...[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Gyula84
veterán
válasz - = Zk = - #3291 üzenetére
azt jelenti hogy, késő van már feküdj le úgy is dolgoznod kell holnap
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Gyula84 #3292 üzenetére
elvesztek a pontjaim?
el baszki, mert nem mutatja a Blog...
hogy rohasszon rá leprát aki ezt kibuzizta így... dühítő![ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
DjDanee87
addikt
Linkeltem korábban egy cheatert: [link]
Amikor találkoztam vele még csak level 7es volt, de kb két nap alatt 40es szint fölé ért. Akkor reportoltam wallhack aimbot miatt.
A kérdésem az lenne. Nem banolják a cheatereket, csak lenullázák? Mert én úgy látom a report óta csökkent a szintje, a killjeinek a száma és a játékideje is. Gondolom volt egy nullázás és azóta megint elkezdte.
Ha tényleg csak nulláznak, annak mi értelme?
-
Mythsardan
aktív tag
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #3293 üzenetére
pedig úgynézki mintha megadta volna, csak nem látom sehol feltüntetve.... agyrém ez a játék....
na joccakát...
-
Winne
nagyúr
válasz - = Zk = - #3293 üzenetére
Már a múltkorinál is megírtuk, hogy ne menj ilyen nagyra.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Mukorka
addikt
válasz Mythsardan #3295 üzenetére
Az szerintem instantoff sok embernél: "há nekem ne huzgoson semít se allá eza cucc".
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
- = Zk = -
félisten
áá, okés. (bár nem emlékszem, mikor mondtátok, hoyg ne menjek, na mindegy )
de azért dühítő....
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest