Aktív témák
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
dudu5130
őstag
Nekem telepítés után, miután elindítom az ta hibát dobja ki, h D3dcompiler43.dll hiba. Valaki tudna segíteni? Egy PÜ-t szívesen vennék valakitől aki tudja a megoldást.
Köszi! -
dilipok
veterán
válasz dudu5130 #2055 üzenetére
tehat battlelogon ranyomsz egy szerverre / campaign-re es egybol ez a hiba jon fel? ugy ertem eloszor gondolom irosgatja, hogy connecting/logging in stb, es a loading level-ig jut? vagy addig sem?
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
ingalls
senior tag
Szerintetek előfordulhat olyan, hogy a kör után teljesen szabályszerűen - a nyeremények listázása után - quit gombbal kilépek és nem adja be az eredményeket? Nagyon bosszantana, mert 78k jött össze. Mondhatnám, legszívesebben
-
Winne
nagyúr
Vótmá'? [link]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
-
McCartman
őstag
most látom már megtelt egy topik , csak így tovább.
MW3 most lépte át a 10ezredik hszt..
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
-
McCartman
őstag
válasz LamaCube #2071 üzenetére
Eltaláltad , a hszm számom egy egész mérettel.
@Zoli1222: állította ezt bárki is?
Mondhatnám úgy is , hogy nincs szükség fogadatlan prókátorra.@Neró: itt? rágalom , egyet se láttam még.
[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
janihunk
senior tag
Kicsit off de mivel igen cak váltani akarok már 1155 re ezért meg kérezem. Ha beujítok egy G850-procit 8gb dr3 ramit és a vidkari marad a mostani akkor kb mit várhatok attól a géptől? BF3 multiban persze. Illetve ez a G850 C2D közül melyikhez van közel?
[ Szerkesztve ]
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
LamaCube
addikt
Értem én csak lemaradt a smile Mint mondottam nem adok 5 ropit egy játékért, ami 20-30 fps-el szaggat a gépemen. Hülye meg nem vagyok, hogy egy játék miatt platformot cseréljek. Hangsúlyozom semmilyen játékért.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
pohár
félisten
válasz janihunk #2085 üzenetére
a G850 az E8400-ashoz áll elég közel teljesítményben, picit erősebb nála
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
Winne
nagyúr
válasz LamaCube #2087 üzenetére
A te gépeden bőven jól futna lowon és nem is lenne ronda sem.
A csapatért megvettük a ratyi dlc-ket is darabját háomezeöccáé', úgyhogy bele kell, hogy férjen, elhiheted, hogy nem ok nélkül ragadtunk le nála. Mókás tényleg és lehet újra birkózni a fegyverekkel, nem annyira arcade. Legalább egy próba erejéig kérd kölcsön, letöltöd fél óra alatt és egy este kipróbáljuk együtt.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
dilipok
veterán
válasz janihunk #2090 üzenetére
[link], biztos, hogy nyernel vele, kerdes, hogy mennyit. En meg mindig tartom magam ahhoz, hogy annyira nem lenne mellbevago a kulonbseg (7500hoz hasonlitottam, mert csak az volt vagy az E7200)
Pohar (#2091): nem igazan erosebb sajnos (bar gondolom az ujabb arhitekturanak vannak elonyei)[link]
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
maskimx
senior tag
"Fixed TV Missile doing much more damage than it should (it is no longer a 1-hit kill)"
Már vártam, túl szép volt ahhoz, hogy ne bug legyen."Fixed AA missiles not doing damage to vehicles moving at very high speeds (This is the much wanted heatseaker fix)"
De legalább adnak is, nem csak elvesznek[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
janihunk
senior tag
Köszön a segítséget mindenkinek.
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
boogie84
veterán
Megvannak a csajok felöltözve is. Bár nekem a fedetlen keblek jobban tetszenek.
[link]A sütiknek is szükségük van szeretetre.
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest