Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
hol a lájk gomb?.. ja itt nincs... akkor ez esetben:
Egyetértek! (Y).." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Mappa
addikt
válasz - = Zk = - #2838 üzenetére
TTomax - de egyik napról a másikra lett ez... a héten ha 2x játszottam BÖF-el
nem nyúltam én semmihez, de engem nagyon zavar két usb a bill. ebből 1. a világítás 2. a működés. kihúztam akkor ugye nem világit a bill. de ahogy kilépek játékból vissza áll minden tutira.... franc sem érti ezt
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz Cybertrone #2904 üzenetére
több mint 1 éves.. de nálunk nem nagyon lehetett kapni, aztán ebay-ről 23k szállítással együtt megvolt az egész Angliából.
nem kötelező megadni
-
- = Zk = -
félisten
hmm.. nem is csúnya
csak drágának érzem, am tetszik a megoldás..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
TTomax
félisten
Valamilyen profil csinálja a szinorgiát,azt kell kikapcsolni.Igy neten többet nem tudok segiteni,látnom kellene mert látatlanban csak tapogatom mint vak a hajnalat.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Mappa
addikt
válasz maskimx #2906 üzenetére
maskimx - valami "marketing" szövegnek be kell dőlni
Zk - nem olcsó tényleg, de amolyan "szerelem első látásra...."
TTomax - Azt néztem én is, bill. profil nincs beállítva minden deafult, BÖF-ön belül szintén nincs egyéni variáció.... most töröltem gyorsítótárat böngészőből hátha. le is próbálom
ha meg csak alt+tab-bal tálcára teszem játékot akkor az összes színt végig zongorázza.
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
- = Zk = -
félisten
-
Mappa
addikt
gyorsító tár ötlet nem jött be...
amúgy baromi jól néz ki és ötletes is ez a pulzálás... ha feltámaszt valami medik akkor a szívritmusra pulzál pirosan a bill majd narancsba átmegy és így tovább fehérig annak függvényében ahogy megy fel az életem ... csak hát engem ez pont zavar - sötétben meg pláne diszkóshit feeling. de hogy hol lett ez bekapcsolva gőzöm sincs
nem kötelező megadni
-
DonThomasino
veterán
Ez a Close Quarters, korábbi limited edition höz nem fog járni?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
H.Ezredes
őstag
válasz DonThomasino #2912 üzenetére
Dehogy ezért fizetni kell mindenkinek......
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
válasz DonThomasino #2914 üzenetére
Ahogy a BF-es DLC-k terén tapasztaltam 1-2 hónap és tuti lesz féláron.
(#2916) Winne: na igen az is egy opció valakinek.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Winne
nagyúr
válasz DonThomasino #2917 üzenetére
Én nem tudok semmit, csak reménykedem benne.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
Egy hete legalább ez megy a névváltoztatásnál:
"Az oldal átmenetileg nem érhető el. A lehetséges okok: szokatlanul nagy látogatottság, illetve karbantartás. Kérjük, próbálkozz újra később!"
Nálam van a baj?
-
Csabroncka
addikt
-
H.Ezredes
őstag
válasz DonThomasino #2914 üzenetére
Azt mindjárt gondoltam
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
válasz ProEvoFan #2918 üzenetére
Én megveszem szerintem első nap. Más játékot úgy sem fogok venni abban a hónapban, sőt az utána következőben sem. Így lesz rá keret, bár ha a D3 túlságosan le fog kötni akkor lehet várni fogok vele.
[link] szerintetek ha innen rendelek vámoltatni fognak?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Sabre
őstag
Volt aki még most steam free hétvégén rajtam kívül kipróbálta az mw3-at?
Tragédia. Nem is lehet egy lapon említeni ezzel. Gagyi,béna,ronda,unalmas,agyatlan.
Kb mint ha gyerekeknek készült volna, a bf3 meg a felnőtteknek.El vagyok képedve, hogy arra van nagyobb igény és népszerűbb...
[ Szerkesztve ]
-
Sabre
őstag
A BF3 + Karkand olcsóbb mint egy MW3 most is, szóval szerintem a dlc-k ára korrekt volt eddig is, cdgalaxisban 10% előrendelési akció volt, most 3k a karkand - a többi dlc is megér 3-4k forintot.
-
Sabre
őstag
válasz DonThomasino #2928 üzenetére
Nekem a coca és tesco gazdaságos volt a difi egy fél óra játék után, igaz minden játék módot még nem láttam, de lehet nem is baj. Mész ozt' nyomod a gombot.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ki kellene játszanom az egyjátékos kampányt is.Kb az elő misszió felénél tartok Multiban van már pár száz órám de a single parlagon hever Gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
-
DonThomasino
veterán
-
F_Zolee
veterán
Nem kellett sok, hogy egy csalóba fussak. A nyomoronc még tankból is ki tudja lőni az embert gyalogosként. TheStriketPT néven fut. Aki tudja jelentse, én még nem tudom, hogyan kellene de utánanézek.
-
-
Illusion1010
senior tag
-
válasz Illusion1010 #2939 üzenetére
500 ticket alatt csinálj ilyet...
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Ez egy álló napig ment?
-
pohár
félisten
válasz Illusion1010 #2941 üzenetére
vasárnap már fent vagy 6-kor? tán beteg vagy?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Joci93
senior tag
válasz Illusion1010 #2943 üzenetére
Ember Te beteg vagy...xD
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
ProciVettel
tag
atyaég
-
bul07
nagyúr
válasz ProEvoFan #2918 üzenetére
Szerintem ez a DLC nem lesz olyan hamar akciózva , mert a Karkand elég sok mindenkinek megvolt LE miatt így valamivel buzdítani kellett a vásárlókat , de most senki nincs előnyben
Szerintem én is megfogom venni főleg hogy mostanában csak TDM-zekAmúgy hol lehet a legolcsóbban előrendelni , mert a 576 meg CDG 4.490Ft-os ára szerintem magas, főleg hogy nekem még a szállítás is rájönne
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest