- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
válasz Norb3rto #19950 üzenetére
zászlót szerintem alapból csak 1x lehet "spotolni" (itt arra gondolsz, hogy utasítod a squadod, hogy támadja vagy védje a zászlót?) jah, hogy 1 körön belül? akkor nem szóltam azt hittem, hogy csak 1 időben, mert úgy sak 1et lehet egyszerre
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
DeadMeat
nagyúr
válasz devilinsid3 #19949 üzenetére
Azon kívül, hogy tud-e lőni vagy sem, mit mond el?Ha valaki sokat játszik supportal annak alacsonyabb lesz.Ha nem az élvonalban támad valaki, csak hátrébb és inkább fedező tüzet biztosít, annak is.Ect.
Nem jelent az semmi mást, tud-e lőni vagy sem.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Ribi
nagyúr
válasz devilinsid3 #19949 üzenetére
Én a mostani fegyver szórási módszerekkel, meg lag mellett viszonylag nehéznek tartom az értelmes accuracy fenntartását. Mindenkibe kb fél tárat kell belenyomni mire tényleg eldől. hiába öltem volna meg az első 5-el ha a lag miatt csak a 20nál dől el. De lehet én csinálok valamit rosszul.
De még mindig nem került ki számomra, hogy mit mond el egy emberről az accuracy.
Ahogy DeadMeat is írta, attól függ milyen szerepet játszol. Sokszor szoktam én is "támogató" tüzet szórni amikor látom, hogy valaki rushol előre én meg hátul vagyok. Gondolom senki sem szivesen néz ki az ajtón ha látja, hogy csapódnak be a golyók egymás után a feje mellett. Látom bul07 is érti a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz devilinsid3 #19944 üzenetére
Most nem azért de fedezet tűzről még nem hallottál
Mert pont metrón van jelentősége mikkor jönnek fel a lépcsőn, teszteld le
Feküdj a lépcsővel szembe távolabb PKP Pecheneg+Extended Mag kombóval kezd el folyamatosan lőni és üríts ki vagy két tárat, majd hagyd abba és nézd meg a változást
Míg folyamatosan tüzelsz rájuk egy se meri kidugni a fejét(mondjuk ez betudható annak is hogy semmit se lát mert elhomályosodik a képe) de mikkor nem lőnek rájuk akkor elő bújnak[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Norb3rto
őstag
válasz devilinsid3 #19952 üzenetére
Úgy értettem , hogy 5 zászlóból csak 1et enged spotolni a többit nem
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
devilinsid3
addikt
1. fedezettűz? fedezettűz nélkül is lazán fel lehet szaladni csak egy kis füst kell és taktikázás
2. nem hiszem, hogy akik csak nyomják a gombot forever aloneba azok fedező tüzet akarnak nyújtani a társaknak..
3. "Én a mostani fegyver szórási módszerekkel" remélem itt nem azt akartad mondani, hogy elég pontatlanok a fegyverek és örülnél neki, ha még pontosabbak lennének, mert akkor neked is gratulálni tudok
4. ha nagy mapokon játszol nyílt terepen akkor minek lősz folyamatosan? ott is fedezőtűz nem? ha meg cq-ba tolod akkor meg elég gáz, hogy nem tudsz eltalálni vele senkit.. múlt héten játszottam tdm-t kb. 8-10 kört és egyből felment az accuracym majdnem 1%-t.. akkor nem értem mit csinálhatnak azok akik cq harcba nem tudnak eltalálni valakit[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
SkyS1gn
félisten
válasz devilinsid3 #19944 üzenetére
ebben igazad van CQ is tele van velük!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
gergo0328
senior tag
válasz sixpak #19931 üzenetére
Azok akik nem feltűnően csinálják azokat azért nem veszem észre mert vagy nem lőne be annyit, hogy felidegesítsen van egyszerűen nekem jobban megy. Szval engem a csalásban csak akkor idegesít, ha tényleg esélyem nincs ellene, pl az insta halál, vagy az aimbot...a WH engem igazából nem nagyon érdekel, mivel nekem van spotom, szval én is wh-zom.
(#19935) Def26 : mostanában kifejezetten sokat pubolok (napi 2-3 meccs) szval szoktam pubolni.
(#19939) Lorenzo9 : igen be lehet macrozni a fegyvereket, hogy kb norecoilt lőjenek de sok melóba telik, míg megcsinálod.
Spot nem úgy működik, mint BC2-ben ha nyomogatod és nem spottolsz érdemlegeset akkor egy kis időre letiltja? Mivel észrevettem, hogy egy pár spotolás után kattogó hangot ad? Nem néztem még utána csak találgatom. -
BandiHUN
veterán
válasz devilinsid3 #19941 üzenetére
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/42173369/1/187672455/
Tegnap esti kör,csak kedvem volt "nyomni a gombot"
Így is lehet,nem nagy szám,mégis törődtem a csapattal is,best support,kitörtünk jópárszor,jó volt látni a kollégákat,hogy el tudnak indulni a fedezőtűz mellett,mentem utánuk én is,ahogy haladtunk előre.Egyébként az M320/frag huszárok sokkal rosszabbak,mint az LMG-sek.Csak ráül az ammora és pumpálja azt a szart,mindent beterítenek,esélytelen szembekerülni.
Na jó,én be szoktam vállalni egy-egy jól elhelyezett gránátot,5össével hullanak olyankorSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz gergo0328 #19959 üzenetére
A spotot tiltja...de pont erre mondom,hogy másodpercenként megnyomod,még nem fogja például...
Én is így keresgélem ki a kempereket,mármint nem makróval,de igenis érdemes a semmit nyomogatni,és nem hátrány a többieket is megnézni spawnkor,mit látnak,leszületve jól jöhet,mint a killcam is...
Sokan azért nem spotolnak szerintem,mert "önzőek",úgy vannak vele,hogy majd ŐK belövik.A vége az,hogy mindenki csak vaktában lövöldözik,leszületik az ember és rájön,hogy senkit nem lát.
Bezzeg ha nekiáll,gyűlik az assist,mert a "lusta",de előrébb levő kollégák már persze "belövik" a messziről emlékeztetőnek bejelölteket...
Én pl.megszoktam,hogy nagyjából egyszerre Q és tűz,ha bújkál,akkor bespottolom hamarabb,a kemphelyeket reflexből nyomom párszor...Így ha valakit meglátok,lehet épp leszed,de a többiek tudni fogják,ha lelövöm,akkor meg jöhet a következő.Sniperrel még segíthet is,vagy sluggal ez,mert ha látják a csapattársak,lesebzik,mire az ember lő,és jó eséllyel testre is halál,nem spotolva meg így tovább is megy,tudni se tudja senki.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
devilinsid3
addikt
válasz BandiHUN #19961 üzenetére
ezért nem járok olyan mapokra ahol engedélyezve van az explosive és szűk a hely.. nem csak a frag dobáló csicskák miatt, hanem a balfasz csapattársak miatt akik még el sem szaladnak a gránát elől és csak blokkolnak, hogy mindenki meghaljon lehetőleg
hát a 8,3%-ra inkább nem fűzök semmit, mert akkor itt kirobban 1 kisebb háború, de én is voltam már mvp is supportal jó 19-20% accuracyvel.. nem csak az eszetlen gombnyomós részét kell érteni a supportnak+az, hogy ti ki tudtok törni /explosives szerveren vagy nem olyanon/ az nem csak rajtad és a csapatodon múlik, hanem az ellenfél csapatán is.. tegnap pl este metrón 1 squad akart (us oldalról) B mögött bal oldalt kitörni a másik épületbe, igaz no exp. szerver volt, de füstöltek meg taktikázgattak volna és egy hangtompítós svd-vel megfogtam őket (3n voltak) egyedül védtem azt az oldalt.. nem vagyok rá büszke, hogy fél automatat használok, de hát ki kell maxolni valahogy a fegyvereket és ez nem dicsekvés akart lenni csak azért elég sok múlik az ellenfélen is
-
devilinsid3
addikt
válasz BandiHUN #19962 üzenetére
az egy dolog, hogy nem spotolnak, de hogy a spot bugos az is biztos.. nem egyszer van olyan, hogy én bespotolom, de más nem látja.. vagy nekem csak egyszerűen eltűnik a gyerek pedig ott van kb. 20 méterre előttem vagy be sem tudom spotolni
-
Illusion1010
senior tag
válasz devilinsid3 #19963 üzenetére
Nem veszed te egy kicsit túl komolyan ezt a játékot? Ilyeneken kiakadni, hogy másoknak mennyi az accuracyja........a sajátomat se nézegettem soha, nemhogy másokét. Ráadásul ebből még következtetéseket is levonsz.....meg mi az hogy nem vagyok rá büszke hogy félautomatát használok...WTF???? ez ma már valami szégyellni való bűn? Úgy "hangzott"olyan mintha azt ismernéd be éppen hogy sátánista pedofil vagy.
-
devilinsid3
addikt
válasz Illusion1010 #19965 üzenetére
aki sniperként semi automat fegyvert használ (soti,pdw-r-ről már nem is beszélve..) az inkább ne is sniperezzen , ha nem tudod eltalálni úgy az ellent, hogy közben felhúzd megint akkor minek sniperezel? és igen azon kívül, hogy kimaxolom a fegyvereket, nem vagyok rá büszke, hogy sotizok meg semi automat snieprt használok.. accuracyből pedig ha ezek után még mindig nem érted mit akarok mondani akkor elég komoly gond lehet a felfogásoddal
-
DeadMeat
nagyúr
válasz devilinsid3 #19966 üzenetére
De nagy a mellény.... Ha már ennyire lehüjézel kb mindenkit burkoltan igazán elárulhatnád, mit is takar az acc.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Illusion1010
senior tag
Nekem úgytűnik, hogy nem az én felfogásommal van baj. Mindegy, no offense.
Bár úgylátom, te élőben is lövöldözöl, lehet ezért szívügyed ez ennyire
[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
Na ezt most nem értem. teljesítettem a "Wrench Wielder" assignmentet, de nem jelzi a 25 shotgun killt, így nem nyílt meg a mellette lévő. De a dogtaget megkaptam...
[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
válasz Illusion1010 #19965 üzenetére
Képzeld mi lenne, ha 1x m16-al menne véletlen
Valszeg simán harakiri, mert az a legnagyobb vétek manapság BF3-ban -
devilinsid3
addikt
válasz DeadMeat #19967 üzenetére
bocs, hogy lehüjézek mindenkit.. ezt ki mondta? nem hüjéztem le senkit.. nem ez volt a célom és, hogy mit takar az acc? [link] tessék nem vagyok egy top player, de nem is vagyok balfasz, nem lesz 2000+ a score/min mivel alig vagy szinte semmit nem tdm-ezek vagy metrózok
ez az egész abból indult ki, hogy feltettem egy kérdést, hogy miért jó egész tárakat kiüríteni úgy, hogy közben nem öl az illető senkit.. itt még csak nem is azokat szidtam akik itt vannak szóval.. nem tudom neked mi bajod, de ha fáj az igazság akkor vegyél be egy algopirint, ha meg nem a te inged ne vedd fel
-
Zolás
addikt
válasz BandiHUN #19962 üzenetére
Nálam megáll a lövés ha pár másodpercen belül nyomtam a Q és a lövés gombot. Olyan mintha besülne a fegyver. Kilövök két töltényt, és egy másodpercig nem nyomhatom meg a lövést, mert nem veszi be, nem lő. De amíg futok a cél felé, addig nyomkodom ezerrel, lássam, ha elémkempelt a bokorba valaki.
Ha tárazok, és közben spottolok, van hogy az is bebugzik. Már BC2 óta megvan ez a bug nekem, pedig azóta egér-vidkártya-proci-ramcsere megvolt, és pár új wint is húztam. Lehet hogy az alaplapom nem akar spottolniCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
devilinsid3
addikt
m16 engem nem zavar, mivel a famas szerintem sokkal "opébb" fegyver, mint az m16.. de el kell ismerni, hogy vannak noob fegyverek a bf3ban és ilyenek a semi automat sniperek, tdmen a sotik.. meglátod lelövöd nem nagy skill.. én is játszottam vele mikor a 870mcs-t maxoltam és hát.. mindig első voltam.. /mediccel, de nagyrészt nem is az ellenre figyeltem, hanem a revivera és még így is bőven megöltem őket/ jött valaki bumm meghalt kb. ez a fegyver.. ebben mi élvezni való van? semmi.. vagy ott van a pecheneg az is egy op fegyver a supportnak
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz devilinsid3 #19973 üzenetére
Akkor én a 23.9% accuracy -val jó vagyok nálad. [link]
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
BandiHUN
veterán
Én meg büszke vagyok rá,hogy shotizok
Meg lehet próbálni slugos shotival menni másnak is...
Nem tudom,miért büszkeség,ha valakinek van 20-as accuracy-ja,de nem ismer csak M16-ot,F2000-et,stb...
Ha meg csak shotizik valaki,akkor lehet 100% feletti acc-ja is
És megsúgom,a kaszt neve RECON,felderítő,nem sniper...én is shotit viszek sokszor...igaz tegnap összelőttem az L96-tal az assignmentet is...
De pl.én pont azért viszem a RECONNAL a shotit,mert pont jó "felderíteni",elmenni az ellen mellett,a shotival le lehet ölni könnyebben az 1-1 ellenfelet,aki útba akad,és lehet a vonalak mögött mobilspawn-t letenni,T-UGS-el segíteni a foglalást.
Vicces,akinek ennyire fontos ebben a rohadt gémben ez a pár hülye szám...K/D?Accuracy?
Pont azoknak magas ez általában,akik a maguk dolgait nézik ebben a csapatjátékban...
Még sokszor a sok kill is annyi,hogy a nyomi befekszik valami jó helyre,de közvetlen hasznot az se hajt.
Én pl.képes vagyok pár killel egész köröket végig MAV-ozni,vagy embereket élesztgetni,lőszert osztani akár...mikor mihez van kedvem és mire van igény.Attól még nem hiszem,hogy pl.noobnak kéne lennem...
A félauto csipa meg arra is jó ám,hogy az ember reddottal osszon...kábé mintha SPAS+sluggal osztana az ember.
Egyébként szerintem nem noobabb,akinek nem fejrerántó keze van sima sniperrel,hanem odaránt,de kettőt lő testre automatából..attól még teljesen jól teheti a dolgát...mozog az ellen,kell 2 lövés,és nem is olyan gyors és sok a lőszer,tár,hogy vaktában lődözve lehessen irtani...
Mondjuk azért haragszok,hogy a semi-vel is a legtöbbször elég 1 fejre...de hát a slugos shozival is Szoktak is örülni a sniperek,amikor megküldöm őket sluggal 50+ méterről Plusz a sluggal is lehet közelről folyosón triple kill-t is lőniSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Def26
félisten
válasz devilinsid3 #19977 üzenetére
Mi a pic*a az a AT rocket?
-
Ribi
nagyúr
válasz devilinsid3 #19975 üzenetére
Tegnap de rohadtul ráértél, hogy napközben tolod 10 órát egyfolytában.
-
SkyS1gn
félisten
-
devilinsid3
addikt
válasz BandiHUN #19978 üzenetére
persze, hogy a saját érdekeimet nézem amikor próbálom javítani a saját tankom és elviszi más csicska, mert "ott áll üresen ugye" vagy amikor lelőnek fél hpra de a balfasz medic nem dob health packet vagy amikor a support nem dob ammot mikor stinger vagy rpg van a kezemben.. attól, hogy public még lehet használni rendeltetés szerűen a kasztokat.. megint elég sok múlik a csapaton.. akarhatsz te zászlót foglalni, ha az ellen kb. 2-3 tankkal jön egyszerre feléd vagy egy egész squad vadászik rád..
-
Def26
félisten
válasz devilinsid3 #19982 üzenetére
Akkor lassan mehetsz a kis csajok után, aztán rakd le ezt a szart, mert hófehér ízeltlábú leszel nagy korodban ha sokat ülsz a gép előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Norb3rto
őstag
Van még mit tanulnod
-
Ribi
nagyúr
Erre nem írok semmit csak, hogy hova lett a 18-as korhatár
Nem kellene ennyire komolyan venni 1 játékot. Persze ez majd kialakul az évek során.Def26 "hófehér ízeltlábú leszel nagy korodban" Ezen majdnem besírtam
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Vigyázz ám,mert sokunknak a fia lehetnél
Talán kár is volt megmondani,mert csak ezért is leszólnak majd.Mondjuk én meg elég vén fasz vagyok a lassan 34-emmel,de azért vagyunk itt sokan "korosabbak",szerencsére.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
SkyS1gn
félisten
válasz devilinsid3 #19988 üzenetére
b-logon meg 21!
[ Szerkesztve ]
-
Joci93
senior tag
Sokkal jobb...
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz devilinsid3 #19973 üzenetére
Igen, itt voltam.Többek között én is leírtam számomra mi derül ki az acc.-ból.Erre te "accuracyből pedig ha ezek után még mindig nem érted mit akarok mondani akkor elég komoly gond lehet a felfogásoddal" ergó kb
lehüjézedAz accountod, köszönöm, alkalomadtán meg fogom sasolni, de nem erre vagyok igazán kíváncsi.Te mit szűrsz le az accuaryból, ha nem azt, mennyire jól lő az illető?
Mi a jó benne?Ő ezt élvezi.Fáj neked?Nekem nem.Egyszer lelő, aztán már tudom hol van, elkerülöm, lekéselem hátulról/oldalról, legránátozom.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
nanorambo
őstag
Már így is a Call of Duty játékosok átlagéletkora fölött vagy
(#19994) devilinsid3:
Profil megnézése? Ne élj a múltban![ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz BandiHUN #19989 üzenetére
na szóval örülök, hogy mindenki elhitte az életkoromat.. ha csak a profilomra is jobban odafigyeltetek volna és nem csak arra, "hogy a gyerek beszél az accuracyről megnézem már neki mennyi" hanem másra is akkor láthatnátok, hogy age:21 /nyáron múltam 21/ az életkor mit takar? semmit jó persze 14 évesen ne játsszon az ember, de azért attól, hogy valaki idősebb még játszhat normálisabban, attól nem fogok valakit tisztelni, mert idősebb nálam.. ha valamit le tesz az asztalra azt tisztelem ez életkortól független..
-
SkyS1gn
félisten
válasz devilinsid3 #19994 üzenetére
mindjárt meg 35 leszel nem? hamar öregedsz.....
[ Szerkesztve ]
-
Norb3rto
őstag
Sry , de . lesz@rom kinek milyen statja van.Nem kell háborogni nem v.unk egyformák szerencsére.Mindenki úgy játszik ahogy akar.
-
Ribi
nagyúr
Lehet azért van 18 feletti, mert ha az alattit akarsz megadni, akkor játszani sem enged
Tehát ott 18 alattit nem láthatsz soha.
Pont ahogy neked az accuracy, az "öregeknek" az életkor mond el sokat. NA ?Amúgy miért pont 20%? Miért nem 50?
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest