- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Aktív témák
-
Chabe89
addikt
válasz Dexter-2000 #19149 üzenetére
A combat scoret alapból duplázza. A dupla xp periodba csak a kapott awardokat duplázza.
-
Laraxior
titán
válasz busman #19148 üzenetére
M1014:
331. helyezés
2904 kill
82.02% accuracy
3.5% headshot
még csiszolom, mert csak ezt használom már."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
80. killnél jártam, erre kivágtak M67-ért... holott nem is dobtam gránátot.. és nem először tapasztalom ezt.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
- = Zk = -
félisten
válasz busman #19148 üzenetére
az nem fegyver
Lara:
én nem tudok választani shotik közül..... ami jólenne az az űrshoti.. csak exmag-gel is kevés a lőszermás:
64-es métron. baserapelik az US csapatot.... M98B elővesz, scope... és leesik 23-24! FPS-re .... wtf?....
proci vagy vga?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
SkyS1gn
félisten
válasz - = Zk = - #19156 üzenetére
proci vagy vga?
the answer is... M98B
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
- = Zk = -
félisten
válasz SkyS1gn #19157 üzenetére
legjobb bolt csípa
(#19158) Winne
ilyen is van?Lara:
hát igen... valamelyiekt csak megszeretem[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Laraxior
titán
válasz - = Zk = - #19156 üzenetére
Pedig megemelték a lőszermennyiséget az MK3A1nél. Legalábbis én most vettem elő és 13 golyó volt a tárban. Az rohadt sok automatához képest. Persze lassítottak rajta.
Ajánlom akkor a DAO-t. Csak nyomkodni kell, de sajna az újratöltés lassú. Saigánál viszont gyorsabb a töltés, de kevesebb van benne.
Valamelyik félautomatát biztosan megszeretnéd.(#19159) - = Zk = -: és egyben a legerősebb is. kyrixx-el lövöldöztünk egy üres mapon egymásra, köbö 1200méterről. Kipróbáltam az L96, M98, és az MK11-et. Barrettnél majdnem egy ujjnyival lejjebb kellett céloznom, hogy ugyanoda menjen a golyó mint a másik kettővel. Nem véletlenül a Barrettnek 500m-rel több a hatótávolsága.
(#19158) Winne: fasza, ezt is tudom, köszi
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
- = Zk = -
félisten
válasz Laraxior #19160 üzenetére
na ezt jó tudnom....
ne mcsodálom, ELVÉGRE magnum lőszeres..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Laraxior
titán
válasz - = Zk = - #19161 üzenetére
Bullet Speed:
M98B: 650 m/s
L96: 540 m/s
JNG-90: 560 m/s
SV98: 520 m/s
M40A5: 490 m/sSKS: 440 m/s
MK11: 550 m/s
SVD: 530 m/s
QBU-88: 550 m/s
M417: 450 m/s
M39: 570 m/sAzért az M39-en meglepődtem, asszem ideje kipróbálni
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Laraxior #19162 üzenetére
meglessük
apropó, hogyhogy M1014 párti lettél?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Laraxior
titán
válasz - = Zk = - #19163 üzenetére
Ez a legerősebb félautomata shoti Így erre esett a választásom. Amúgy automatával nyomulnék, de sajna az majdnem minden szerveren tiltva van. Ami nem is gond annyira, mert csak szórom a golyót, az accuracym meg rohamosan esett lefelé.
Kipróbáltam mindegyiket, de tényleg ez volt a legerősebb. Pumpás eleve nem jött szóba mert nem tudok célozni annyira. De a SPASszal lőttem párat már (102% accu, 420kill)
Egy AA-12-nek még örülnék valamelyik kiegészítőben, bár nem sok esélyt látok rá. Túl erős lenne ide, főleg nagy tárral. De hátha majd az Expendables 2 meghozza nekik az ihletet. Az elsőbe is azzal nyomult az arc[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Laraxior #19164 üzenetére
hmm... próbálgattam én is... lehet jobban ráfekszem erre a shoti témára
milyen lőszerrel?....
TcK...
na az igen[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz - = Zk = - #19163 üzenetére
Az M1014 igaziból egy Benellinek nevezett shoti ami volt a Bf2-ben Eu csapatnál.
És használni lehet még a Left 4 Dead-ben is.™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
scope2007
addikt
a majom állat
pedig nem is volt durva statomCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Kephamos
addikt
Ma egy kis HC SQDM vagy HC SQRUSH?
Nem is kell durva stat, elég ha csittelsz.
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
LoL Csak ma, 0.7%-ot növekedett az accuracy-m mert végig sotival nyomultam Na meg 4 szint is befigyel Jó ez a dupla XP
Androidos Outlookból küldve
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #19167 üzenetére
Az M1014 nem egy Benellinek nevezett shoti, hanem egy Benelli gyártmányú shoti amit a rendszeresítéskor neveztek el M1014-nek.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Laraxior #19164 üzenetére
nem tudok ölni vele....
két golyótól nem haltak meg akikre rálőttem.. de volt, akibe a 3 sem volt elég...miféle lőszerrel kell a shotikat használni?
-
DeadMeat
nagyúr
-
Laraxior
titán
válasz - = Zk = - #19174 üzenetére
majd ha meglesz a flechette. Azzal próbálkozz. közelre jó amúgyiscsak. Aszongyák a slug elvisz messzire is de az én célzóképességemnek a szöges lőszer a legjobb. az úgy szétvisz hogy csak pukkantgatni kell vele
-
- = Zk = -
félisten
válasz Laraxior #19176 üzenetére
...
(#19175) DeadMeat
jegyzetelek[ Szerkesztve ]
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz - = Zk = - #19174 üzenetére
szerintem meg próbáld ki a DAO-t, nekem félautómaták közül az adja a legjobban
Origin: p0rch_m0nk3y
-
- = Zk = -
félisten
válasz p0rch_m0nk3y #19178 üzenetére
-
pohár
félisten
400 új hozzászólás, kérnék címszavakban egy összefoglalót, ha történt valami érdekes
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
SkyS1gn
félisten
HAJRÁ fiúk lányok!!!!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Winne
nagyúr
Aki szereti a pörgést, annak ajánlom ezt a szervert: [link]
Most próbáltam ki először a 48-ast, de bas*ki itt kell küzdeni.
Micsoda meredek statemelkedés a grafikonon..
Mi az a general score per minute a statos oldalon?
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
válasz H.Ezredes #19194 üzenetére
Itt is rakta mögém, 32-esen is rakja mögém, ebben annyira nincs difi, inkább csak itt folyamatosan van akció és nem lassul vissza az ember, folyamatosan koncentrálni kell. Én bírom az ilyeneket. Ha tényleg marad a dxp, akkor eltolom 100-ig alatta sztem.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
devilinsid3
addikt
egyre jobban utálom ezt a premiumos dupla xp sz4rt.. csak este 2,5-3 óra alatt azért ment el 4 mvp mert hiába vezetek 3-4ezer ponttal a végén duplázásnál beszámítja és bszhatom még mvp3 se.. mi a vérhólyagos nádiposzátáért kellett ezt így csinálni? -.-"
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
nanorambo
őstag
Mit keres a Battlelogon a régiók menüpontban (!)Európánál(!) izrael?
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest