Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
hát mit ne mondjak.. elég szánalmas aki slugot használ sotira az nem arra van bakker, hogy kilométerekre lövöldözz le embereket.. ennyi erővel a sniperre mé nem raknak, és akkor legalább úgy működne ahogy kell? na meg pl. a no expl. metro szerveren frag round amikor nagy betűkkel ki van írva, hogy tiltott és akkor ő van felháborodva meg a csapattársai, hogy szóváteszem (tesszük), meg nem kötelező ott játszani.. sajnálatos, hogy 1-2 ember iq-ja fordítottan arányos a rangjával
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
DeadMeat
nagyúr
válasz devilinsid3 #17301 üzenetére
Mi szánalmas benne?Pont arra van az a fajta lőszer, nagyobb távolságra használatos.Ha meg nincs tiltva a shotgun miért ne használhatná arra amire való?Távolabbi célok kilövésére. Lődd le, ha nem tetszik.. Szánalmas hozzáállás...
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Viper26
nagyúr
Azon gondolkozom jobban jönnék-e ki ha most vennék prémiumot...igazából csak Karkand van meg (LE vettem megjelenéskor).Elvileg jobban jönnék ki mint külön Close Quarters, és Armored Kill vásárlással.
Egyébként itt a pH-n beszerezhető változatot mennyire érdemes megvenni?iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
válasz ForRedGlory #17282 üzenetére
Ha nem tűnt volna fel nem a szemben lévő tankról károgok, hanem a fedezékből leső supportról aki a megfelelő időre vár, hogy rádpakolhassa a C4-et és az amikor füstbe bújsz remek alkalmat biztosít.
A reactive armor meg nem üti ki a füstöt, a kettő mehet egyszerre. Amúgy sem véd sokat a füst a jettel szemben, ha van annyi esze ugyanúgy lövi a füst közepét. Jobban jársz fedezék keresésével.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
DeadMeat
nagyúr
Reggeli adag 4 szerver, 4 csaló... amiből többek szerint kevés van Bf3-ban [pl] védő oldal első ember.Utolsó 20 ticketnél csatlakoztam be, első spawnom után azonnal, szó szerint azonnal fejes, meg még 4x
Jelentsétek pls ezt a férget.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
válasz ForRedGlory #17306 üzenetére
Akkor a pontfoglalás nem lehet az erősséged
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz ForRedGlory #17310 üzenetére
Láttam, és? Nekem ennyi idő után meg volt a 6.-7. Flag attacker medálom...
-
Whysperer
addikt
Szoval otlet? amiota rz a felhoa dolod can akad a jatek. Valami megoldaat tud valaki erre a problemara?
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Chabe89
addikt
Akinek még nincs prémiuma azt érdekelheti.
-
Whysperer
addikt
válasz v!ct0y #17316 üzenetére
Sry Angol telefon nincs ekezet. Szoval amiota betoltesnel ez a felhos dolog megjelenik. Azota lagolok meg akad a jatek. Valami otlet? ujra kell rakni vagy mi a megoldas?
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
pilu85
őstag
jah a dvp-ből alig van, nem könnyű összehozni..nemtom mértnem csinálták úgy hogy kocsival való kill
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
pilu85
őstag
válasz Gyula84 #17275 üzenetére
ez a gond épp hogy az csak sima repair, ha 2 ember van a tankba akkor sqad repair, pont ez a bajom
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
-
pilu85
őstag
2 ember a tankba egy vezető egy meg machinegunner...ekkor gyűlik a squad repair ami ritkán jön.
-
válasz pilu85 #17323 üzenetére
Nem kell 2 ember. A lényeg, hogy a másik a VEZETŐ ülésben üljön. [link]
FRG: én tankkal is sok pontot foglalok, azért van ott a gunner, hogy figyeljen. Mellesleg tankkal könnyebb is, mert gyorsabban haladsz pontról pontra. Jelenleg van 12 medálom és annyi idő alatt mint amennyit te játszottál hoztam össze 6-7et és elég sokat tankkal belőle. Amúgy azt írsz amit akarsz, nekem sincs sok időm játszani 220órám van benne és lassan 1hete nem játszottam.
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
válasz pilu85 #17323 üzenetére
Squad repair akkor van ha egy squadtársad ül a főlövegnél.
Sima repair meg ha teamből valaki, de nem a te squadodban. Ha a géppityunál ül azt nem számolja repairnek. Ha két ember ül egy tankban és nem vagytok squadban az attól még nem lesz squad repair. Amúgy meg nem tudom ez mért szenvedés, a világ legegyszerűbb dolga. -
Polllen
nagyúr
válasz BandiHUN #17300 üzenetére
Tegnap én is próbálgattam egy-két sniper-t, de 1 lövéstől nem pusztultak el... Akkor már inkább a shoti...
Viszont helit mivel lehet leszedni? Tegnap voltam egy szerón, ahol 2-n löttük stingerrel a heliket, de egyszerűen lehetetlen volt kilőni. Vagy elbújt a házak között vagy csak csipogott az a fos, de nem lockolta...
Tank másodlagos mg-vel kellett lelőnöm. (vagy megvárni, míg pontot akart foglalni és sima rakétavetővel pofán lőni)
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Chabe89
addikt
válasz Illusion1010 #17328 üzenetére
Na ennek örülök. Régebben én is használtam az injektort, de nem jött be.
Ha bármi más kérdésed lenne még a programmal kapcsolatban keress nyugodtan. -
pilu85
őstag
válasz Chabe89 #17327 üzenetére
akkor melyik játékmódba kell hogy játszak hogy adja is a squad repairt??????
-
Illusion1010
senior tag
Kellemesen indult reggeli játék
(#17334) pilu85
Gyere velem egy üres szerverre és megcsináljuk azt a squad repairt. Minden játékmódban adja.
[ Szerkesztve ]
-
csapee
őstag
válasz redingitell #17325 üzenetére
Akkor a számok összefolynak, én 30e olvastam. Ígérem nem iszok többet.
[ Szerkesztve ]
Csapee
-
BandiHUN
veterán
válasz Polllen #17329 üzenetére
Sluggal lehetőleg fejmagasságban kell rosszalkodni és kalkulálni kell kis eséssel a lövedéknél...
Egyébként ne gondold,hogy ordenáré távokat lövök vele,hanem ezesetben pl.a Metrón a kezdőt a házból lövögető sniperek szedegetéséről van szó,100m alatti táv,60-70m-t simán lehet lőni sluggal fejre rögtön halállal,testre is elég kettő ennyiről vele.
Amiért jó a slug,hogy így a shoti közel-távol is ölős,csak annyi,hogy a lövedék lassabb,mint az átlag,a sniperhez képest jobban is esik,nomeg közelről is célozni kell a shotival a normál lőszerekhez képest,de amin belül öl a shoti pl.buckshottal,azon belül sluggal is,csak legalább felsőtestlövés legyen.Annyiból még jobb is,hogy fal mellett pl.a sima lőszerekkel a szemcsék egy része elakad,szóval közelharcnál akár még jól is jöhet,mert falél mellett ugyanúgy megvan a teljes sebzés,míg simával pl.a felét lefogja a fal,és csak fele.VISZONT itt ha az ember a falat találja el,a lőszer áthatolóképessége nudli,nincs sebzés szinte.
Igazából én sniperrel szeretem a legjobban,ha az ember akar előrejutni,jól jön ugye a mobil spawn,T-UGS,és pl.rape-ból kitörni nagyon jó,mert ha az ember átjut,az 1-1 szembejövő ellent instant ki tudja iktatni kicsi bújkálással kombinálva +ugye a spawn,lehet jól fordítani rape-ból is.Plusz csipák annyira nem fekszenek,nem szeretek kempelni,auto csipánál meg gyorsabb és testre többet sebez a slugos shoti,már 50m-en 3-4 lövés kell auto csipából sokszor,ezzel akit 2-ből nem ölök meg,az megérdemli,hogy ellógjon
Szerencsére egész jól is forgatom a cuccost,szoktak haragudni,aki megáll és kint a feje,ha nem visz el a sok szar M320 és granyó,általában fűbeharap,ha észreveszem
Ezértis morognak ugye,nem tudják,a slug ilyen,mi az,hogy 50m-ről pumpál sniperrel testre,én meg puff ,50-en marhanagy eséllyel elviszi a testlövés is,főleghogy 100-as ember kevés van a gránátspam,M320 és Peckes-darálás mellett.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
pilu85
őstag
válasz Chabe89 #17327 üzenetére
mert mi a különbség wegy squad társ és egy tea, társ közt pl conquest módban ahol 2 csapat van??? am épp sikerült köszi azért a segítségeket h nem vágom mivan
-
Illusion1010
senior tag
-
pilu85
őstag
válasz p0rch_m0nk3y #17339 üzenetére
én tisztességesen akarok mindent, saját erőből.
[ Szerkesztve ]
-
pilu85
őstag
válasz 7600 GS #17343 üzenetére
nem de abban semmi kihívás sincs ha az összes assiget megcsinálod haverral fél nap alatt....és ebben igazam van mégha sokat nyavajgok is.
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz pilu85 #17342 üzenetére
nem ezt mondtam... ha TS-eztek, akkor sokkal könnyebb ezeket teljesíteni, mert össze tudtok dolgozni a squadon belül
segítségen én azt értem, hogy ide valaki beírja a fórumba, hogy pl. légyszi jöjjön fel valaki egy üres szeróra beadni a 350m-es headshotot, na ennek tényleg semmi értelme nincsen[ Szerkesztve ]
Origin: p0rch_m0nk3y
-
Chabe89
addikt
-
prokxy
veterán
válasz p0rch_m0nk3y #17346 üzenetére
Speciel ezt a 350m-es kill-t én itt 1 sráccal csináltam meg, utálok sniperelni BF3-ban.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
csibe1
addikt
válasz Polllen #17274 üzenetére
"Nálam rendszeresen előjön, ha 2 körnél tovább maradok in-game. Uh inkább kiszoktam lépni és vissza. (sztem memória gond lehet)"
Az a 3GB rendszermemória szerintem elég karcsú.Nem ártana bővíteni 8GB-ra, ha van rá keret.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest