Aktív témák
-
törölt tag
első multim: azt se tudom hová léptem be, rengeteg opció, meg minden. kb 15x kinyírtak, de én még mozdulni sem láttam senkit. egyszer kidobtak mert snippert nem lehet hazsnálni, de akkor miért választható? nagyon nehezen fogok én ebbe belerázódni, a pofon egyszerű mégis nagyszerű GTA IV multi után..
-
-
Sabre
őstag
tipikus, mire beértem csak az orosz bázis volt és semmi. 2-3 próbálkozás után tankkal - merthogy állandóan volt szabad jármű a bázison, nem tudom a csapat mivel közlekedett, sikerült kitörni a gas station-re. De előtte az út ahogy lefele lejt a mező mellett, a tankkal ki kellett szednem 3-4 baseraper kis gecit, akik rögtön javelinezték aki kinéz bázisról.
Meglett gas station, mire átment az amcsi oldali legközelebbihez, buktuk, de közben kaszáltam párat... Esélyünk nem volt, de legalább kaptak egy kis ízelítőt, hogy nem mindenki feküdt le a csapatban -
DjDanee87
addikt
Hmmmm. Ez a kis vízbenyúló semmiresemjórész eddig is megvolt Kharg-on? Nekem nem rémlik, hogy ez akár tegnap itt lett volna: [link]
-
-
Ti Bo
aktív tag
Valakai meg tudja mondani miért nem kaptam meg a COOP Dog tag-et? Azt írja, obtain coop service star 1, én coop-ban 326e pontnál tartok és két csillag van a pont mellett.....
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
Janby
tag
válasz #81556480 #15751 üzenetére
Szerintem egy meccs alapján ne vonj le semmilyen következtetést.Ha igaz,akkor a GTA IV teljesen más világ.Ez itt -kérlekszépen-,a totális csatatér.Főleg elsőre Már jó pár éve csak multiFPS-t Tolok ,és hát nemkicsit letaglózott.Így hatvan-egynéhány óra után tudok csak pislogni egyáltalán...
I AM:D
-
sixpak
nagyúr
Ez nem az én napom. Ma eddig minden szerverről kidobtak strong language miatt, pedig mindenhol volt 3 warning is. De a szép szóból nem értenek, hiába kértem őket, hogy legalább várják meg míg elemelkedem a földtől pár métert és utánna szedjenek le. (Természetesen Oman, orosz base). Értem én, hogy nehezen fordul a jet és néha berepülnek, de ezek a szarháziak csak ezt csinálták. Viszont amikor sikerült felszállnom, akkor véres bosszút álltam. Szereztem is egy Attack Heli Service Star 25-öt:
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Gippo
senior tag
válasz Dexter-2000 #15764 üzenetére
Elég nagy profik vannak ebben a játékban...
-
[link] 2napja. Felmentünk és már a csapatunk(RU) a bázisra volt szorulva nagyjából 200ticket hátránnyal. Gyalogosan kellett kitörnünk mert mindig valami gyök vitte el a járműveket aki nem értett hozzá. Sikerült megszerezni Gas Station-t 3 tank ellenében úgy, hogy én Engivel eltereltem a figyelmüket amíg Soma hátulról szétkapta őket a lehelyezettel. Utána folyamatosan tepertünk pontról pontra, de ilyen csapat mellett csoda volt ha több volt 2 pontunknál.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
őstag
válasz Sz. Géza #15756 üzenetére
Pedig így van, na majd ha lesz ilyen lefotózom. Pont emiatt pakolom fel a C4-et gyomorgörcsel a tankra, mert tudom, hogy szépen kiírja neki, és ha azt nem veszi észre, akkor tényleg balf@sz
OFF: 1 év után rájöttem, hogy az 5.1-es fülest nem használom ki, mert vmit elállítottam régen Most ki is próbálom, végre van basszus, meg térhatás
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Kidobtak egy szeróról No Camping okkal. És közbe össze vissza futkározta mint a hülye
-
norbi2010
őstag
Hol lehet leggyorsabban mine killeket szerezni?Próbáltam a Jihad Jeep-et de nem jön össze
-
- = Zk = -
félisten
válasz DjDanee87 #15678 üzenetére
naaa, ezer alatt vagyok a 117ezerből
993" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
csibe1
addikt
válasz norbi2010 #15769 üzenetére
A mine az az akna, a jeepre C4-et szoktak pakolni, ha jól tudom.
Próbálkozz Bazáron,Norsharon,Firestormon,Kharg Islandon.(#15751) LaciCRM
Lassanként majd belejössz.Spawn-születés előtt nagyjából látod, hogy majd hová érkezel,nem muszáj a szakasztársaidra születni ha épp kereszttűzben vannak.
A Battlelogban ha megnyitod egy külön ablakban a szerót általában kiírják a szerver szabályait,ha mégsem akkor a chat ablakban sorjázik.Nem árt figyelni,mert dobtak ki szeróról gránát miatt,mivel nem volt a szervernévben semmi no explosive csak a chatben,azt meg épp nem figyeltem.
először a legjobb ha supportos vagy assault leszel, és hátúlról dobálod a ládákat,meg lelövöd akit éppen sikerül,közben lassan megismered a pályákat is.Esetleg keresel 1player-es szervereket,amikor üres felmész és ismerkedsz az útvonalakkal.
Járművekkel szintén jól tudsz így gyakorolni.Az meg tényleg vicc,hogy nem tudták (akarták) megoldani,hogy bizonyos fegyvereket,eszközöket le lehessen tiltani.
Ezt már a CoD2-ben is sikerült összehozni,pedig nem egy mai játék.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Winne
nagyúr
válasz - = Zk = - #15770 üzenetére
Miben?
@(#15768) kmisi99: lehet összetévesztettek valakivel.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
- = Zk = -
félisten
G3A3 használatban....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Winne
nagyúr
válasz - = Zk = - #15773 üzenetére
Hajjaj, akkor hajrá!
-
Winne
nagyúr
-
pohár
félisten
According EA’s reports, Battlefield 3 Premium generated $37 million in sales, though these numbers will be deferred and set to be recognized in fiscal Q4. In terms of actual subscriptions, DICE and EA can chalk off a total of over 1.3 million subscriptions to date.
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
-
SparrowHUN
tag
Jó reggelt!
Na akkor Én is beszámolnék első BF3-as multiplayer élményeimről.
Ezelőtt Bad Company 2-öztem, de tegnapelőtt sikerült megvennem eme game-et. Mondanom sem kell, kiült a vigyor a fejemen. Alig vártam, hogy hazaérjek melóból. Aztán laza 9 óra alatt le is jött Originről. Na, mondom nézzük meg.
Először Operation Métro, Conquest 8 fővel. Hát BFBC2 után elég furcsa volt, hogy hasra vágtam magam, a kasztok kicsit összevegyültek. Nagyon tetszett, hogy assaultként dobálom a medic kiteket... Magamhoz képest jó aránnyal (16:16) zártam. Aztán megnéztem a hírhedt Caspian Border-t. Na azon majd besz.rtam ... Nagyon szép, és egy 64 fős körben eléggé kiélvezhető. A tegnapi nap 3-4 órát toltam, és nagyon bejött, bár sokban újabb, mint a BFBC2, nehéz lesz átszokni, de valahogy megoldom.
Már csak az a kérdés, hogy mennyi családi vitát okoz. Már nem azért, mert asszony utálja ha a gép előtt ülök, hanem ki akar túrni a BF3 elöl...
Ja, és 4 megás nettel német szerókon semmi lagg... Kicsit gyengébb a gépem, mint az optimális, de így is szépen fut.Sparrow
-
Muerte
addikt
válasz SparrowHUN #15785 üzenetére
Üdv a klubban
-
Anfänger
őstag
Hi mindenkinek!
Mivel tudom unlockolni az M417,JNG-90,QBU-88 és az L96 fegyókat? Mit kell hozzá tennem,vagy elérnem?
A Coop módot végig toltam,meg általában sniperezek,de jó lenne a fent soroltakat kipróbálni,mert kíváncsi vagyok rájuk nagyon!Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
-
prokxy
veterán
Szia!
Én is BC2 után álltam át BF3-ra, nekem az volt az első...
Szóval már én sem vagyok szűz, ezért kijelenthetem, h a BF3 ezerszer jobb, szebb, változatosabb, viszont néha idegesítőbb is, mivel több a kis komolytalan csitri, de hát ez van. Mindezt mondom cirka 150 óra után.
Összességében a játékélmény nagyon ott van, ha megvan hozzá a cuccod /kép-hang/, akkor totálisan bele lehet élni magad a feelingbe.Ami viszont elején nagyon nem ment, az a helizés. BC2-ben már bőőőven 2 platinám is meglenne, de itt...ez elején jól be kell állítani és rá lehet érezni. Minden járművel, kaszttal, fegyverrel vannak okosságok, amire ha rájössz vagy elmondják, sokkal könnyebb lesz frageket szerezned. Na igen, a fegyverek...nekem az fura volt, h assaultként kilockoltam BC2-ben a 4x optikát, akkor azt bármire felrakhattam, itt fegyverenként lesz sok kieg, amit szintén ésszel kell használni, a harc stílusától függően.
Szóval üdv a klubban, ha gondolod segítek 1-2 dologban, vegyél fel: Pr0kxY
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Anfänger
őstag
válasz DjDanee87 #15791 üzenetére
Köszi! Szóval az alap gaméval azt nem fogom tudni unlockolni!
Hmmm! Kár!
Nem szándékoztam mostanság megvanni a premiumot,mert a gépet is updatelni akarom. Deszka,proci,ram.Mert ez az amd proci csinál néha érdekes dolgokat ha sok minden rombolva van a mapon,már röcög néha.Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
SkyS1gn
félisten
én a bétában egyenest gyűlöltem OP metro-t emlékszem kóddal be lehetett jutni volt néhány caspianos szerver zárttesztre és valahogy mindíg kikerült egy kód olyan villámgyorsnak kellett lenni hogy csak na.... de amikor bejutottam, az a világ legelőször Metro után.... ohyeah
aztán hogy elrepült az idő már a 370órát taposom bele
remélem AK is visszajön kicsit ez a feelingTech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Sabre
őstag
Mi buktuk a pontot ahonnan eljöttem, nem is próbáltam a két ru oldali sík lerakon kívül mást, így is a bukjáló engineerek sok fejtörést okoztak. Ha nem a fekete-fehér cuccot használtam volna, szétszedtek volna seperc alatt, úgy meg tudnak bújni a kövek között. Persze ezért már nooboztak le, hogy tank soti meg ilyenek, mégis az ilyen esetekre ez az ideális.
-
Na igen. Mi legfőképpen gyalogosan közlekedtünk. Egyedül "A" pontot hagytuk ki általánosan a szórásból mert az kiesik és a pusztán át kell vágni. A többi pont relatív jól megközelíthető gyalogosan is.
Na de elköszönök. Vasárnap jövök legközelebb addig Fezen.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
DjDanee87
addikt
Írta valaki a napokban, hogy látott embert a saját serverén egyedül AFKolni. Gondolom ő is valami hasonlót csinálhat Kemény 59 SPM. Tized ennyi idő alatt több killt szedtem össze
-
Ti Bo
aktív tag
Nincs róla infó, hogy a remek Premiumos Fiskars tapétavágót nem cserélik e le?? Vagy legalább legyen fekete a nyele, mert így nagyon nem katonai feeling...
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Politika
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 4
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok