Aktív témák
-
Peetyaa
tag
Sziasztok!
Újra raktam win7-et gépemen, minden fent van kivéve battlefield! Origint felraktam, de nem tudok tovább menni... Kéri az aktiváló kódot, beírom, gondolkodik vagy 5 percig, aztán ki írja hogy a művelet végrehajtása sikertelen próbálkozzak később. Rendes boltban vásárolt battlefiled plusz premium. Mikor egyszer újra raktam win-t akkor még az aktiváló kódot sem kérte feltelepítette minden probléma nélkül. Most mi lehet a gond? -
Zanik
addikt
válasz pilu85 #15200 üzenetére
Hát, ha már recon-t játszol, akkor érdemesebb SOFLAM-ot telepíteni (oda, ahonnan jól rálát a terepre, de nincs nagyon szem ellőtt). Sokat segíthetsz vele a csapatnak, elsősorban a Javelin-ező engineer-eknek. Én (mivel az enginner a kedvenc kasztom) nagyon szeretem a SOFLAM-ot telepítő Recon-okat!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Team chat("K") és ha nem veszik a lapot akkor le kell lépni. Amikor én találkoztam egyszer csalóval akkor simán megértették és nem született le senki. Kb 5 percig kóválygott a másik csapat amikor átállt és őket lőtte halomra végül egyedül maradt a pályán és kénytelen volt lelépni mi meg folytattuk ahol abba hagytuk.
(#15207) Zoli1222: a sok agyhalottal az a baj, hogy csaló nélkül is felb@ssza az ember agyát.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
v!ct0y
veterán
válasz redingitell #15197 üzenetére
Szerintem meg nem!
-
-
Joci93
senior tag
Az origin ID változtatás csak nekem nem akar működni? 2 napja folyamatosan próbálom, de mindig azt írja ki, hogy az oldal átmenetileg nem elérhető
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
Peetyaa
tag
-
pilu85
őstag
ha a soflammal bemèrek valamit az neked melyik rakètavetõvel válik hasznodra?
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
Sabre
őstag
ez lehetséges?
-
-
-
pilu85
őstag
válasz Anfänger #15233 üzenetére
nekem kb 3 hónapos az origin, nem frissült, de a jót a bizonytalanér nem cserélem.
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
Ventur@
senior tag
válasz Anfänger #15233 üzenetére
Jelöld be a beállításokba, hogy a kiadás előtti verziót is használja és akkor 9.xxx-es verzidót lesz .
Viszont páran - köztük én is - írtuk, hogy azóta folyamatosan az van, hogy ha indítasz egy multit, akkor az Origin betöltéskor, mindíg feldobja a licensz szerződés elfogadása ablakot, ami csöppet zavaró . Bár 2 kattintás és már eltünik, de attól még zavaró .
Na Xaels gyorsabb volt, pedig még kávét is ittam az előbb, hogy pörögjek csöppet .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
válasz Ventur@ #15237 üzenetére
Igen az a rohadt Licensz szerződés A másik amivel megsz@patott valamelyik nap, az a felhő tárolás. Indul a Bf erre feldob egy ablakot, hogy visszatöltöm e a felhőből a beállításokat. Nyomtam rá egy bezárást és b@szott elindulni a BF. Ki is kapcsoltam a felhőzést.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Ventur@
senior tag
-
pilu85
őstag
-
Zanik
addikt
válasz pilu85 #15218 üzenetére
Azért jó a SOFLAM, mert egyrészt messzebbről, akár közvetlen rálátás nélkül tudom kiszedni a tankokat, ráadásul felülről találja el a rakétra, így nagyobbat sebez. Plusz beméri a légi járműveket is!
Egyszer Kharg Island-en fogtam ki egy nagyon jó csapatot: recon-ok lerakták a SOFLAM-okat, amivel szinte az egész map-ot bemérték, az engineer-ek meg folyamatosan, egymás után lőtték ki az ellenfél járműveit (tankot, dzsippet, helit, repcsiket). Engineer-ként csak annyi dolgom volt, hogy raktam le az aknákat a zászlók köré, meg nyaggattam a squad-omban a support-ot ammo-ért a Javelin-be. Szinte az összes killem Javelin-nel (vagy aknával) szereztem. Na, az igazi csapatmunka volt. Kár, hogy baromi nehéz kifogni ilyen okosan játszó csapatot.
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
pohár
félisten
válasz pilu85 #15241 üzenetére
szerintem inkább kétszer gondold meg, mielőtt bármit le is írsz, ekkora baromságokat hogy lehet írni??? Originnek mi a köze van a DICE-hoz??
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Winne
nagyúr
Másnál is csinálja még a Battlelog, hogy nem könyveli el az összes mecset?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest