Hirdetés

Aktív témák

  • Gonz0

    tag

    válasz eugabesz #45343 üzenetére

    Hát pedig én is hasonlót tapasztaltam: BC2-es szerverről többször is repültem mikor kicsit jobban lőttem mint az ellenfelek, aztán az egyik után már nem tudtam visszamenni. Na nem mintha nagyon akarnék.

    De persze ez csak propaganda, nem is ismeritek a ban parancsot.. biztos csak haluztam az egészet.

    @def26: attómég hogy valaki klánosdit játszik meg warozik meg tökömtudja milyen kupákat nyer, még ő is ember és van hogy szerda este hazajövet a kocsmából csak le akar ülni és szétlőni valamit. Van akinek az autószerelés a hobbija, van akinek a warozás. Elköveted azt a hibát, hogy a wart meg a publicot összemosod. Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Waron nem - ideális esetben - nem csak azt tudod előre, hogy te mit fogsz csinálni, de azt is, hogy a csapatod többi tagja mit fog csinálni. Publicon ezzel szemben fogalmad sincs fedeznek-e balról vagy nézi-e valaki a hosszút. Mintha két külön játék lenne. Nem kell wartapasztalat, hogy valaki publicon penge legyen és hiába vagy penge publicon attól még warban lehet, hogy nem sok hasznod van.

    [ Szerkesztve ]

    “I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

Aktív témák