Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • gordonfreemN

    addikt

    Tapasztaltátok már, hogy valakit hátulról megközelítve késelnétek meg, de mondjuk tegyük fel elsőre nem sikerül, mert pont elmozdul.
    A késelést úgy értem, hogy nekem egérgombra van állítva, így nem váltok át a késre, hanem csak a közelharc gombot nyomom.
    Szóval első csapástól az ellen megmenekül, majd mire lőném, mert ugye nem! a késre váltással akartam késelni, ergo vissza kéne hogy váltson automatikusan fegyóra, de ez a szarházi késen marad, és csak vagdosok a levegőbe.
    Enemy nélkül még sehogy sem sikerült megismételni. Lehet, hogy a program úgy érzékeli, hogy ha a kést előkapom és ugye nyomom a bal egérgombot, akkor azon marad? Elég gáz így késelgetni...
    Másik: M98-cal nyomulok tetőről és az épület széle fölött lőnék el, de nem hangyafasznyival, erre csak lövök, meg lövök, az enemy meg leszed. Nem mozgott, telibevágom, erre mégsem kap találatot. De ugyanakkor az épületen sem lehet látni, hogy esetleg azt lőném, mint mikor szar a hitbox(?). Egyszerűen eltűnik a golyó.
    Még egy, hogy ha akkor indítom a lövést, mikor én kaptam egy találatot, de még célra tartva vagyok (M98) akkor sosem kapja meg a golyót az enemy. Mert ugye ha legalább sebzést bevinnék, akkor ha leszedik, küldené nekem a ... nem jut eszembe pontokat. De egyszer nem fordult még elő ilyesmi.
    Még egy, ha M98-cal akarok leszedni valakit, hát futás közben, kb 5% alatti, akit le is szedek. Nagyon nehéz olyankor betalálni, vagy ezt csak én érzem így?
    Mennyivel kell előrébb lőni, vagy felé? Mert próbáltam kicsivel elé, nagyon elé, elé és fölé, de kudarc. Lehet nehéz nekem ez a recon kaszt?
    :W

    [ Szerkesztve ]

    ¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.

Aktív témák