- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
Aktív témák
-
szeva000
addikt
hali!
megmondaná valaki,hogy havá menti a befejezett szakaszokat?Az a gondom,hogy 12 pályával visszább akarnék menni és azt betölteni,de nem találom sehol. -
eugabesz
őstag
válasz madgie #37651 üzenetére
Sajnos a reportok 80%-a ebből áll szerintem...nagyon sok fegyver,nagyon sok helyzet,nem tudod lőtt-e valaki más is,stb...nehéz dolog,sokkal egyszerűbb csítert kiáltani,mint elfogadni,a másik jobb volt,vagy neki jobban adja.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Chris78
aktív tag
Megujult az Origin.
Vagy csak rég játszottam.....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz eugabesz #37653 üzenetére
vagy neki jobban adja
Mivel töketlenkednek a kiadónál és a PB sem a régi, no meg valós ban nincs, szvsz több a cheater mint barmelyikunk gondolná.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Ventur@
senior tag
Akiknek szüksége van egy SOFLAM-ból frissen vizsgázott Recon-ra, az nyugodtan megkereshet . Szivesen besegítek egy jó javelinnel megáldott engineer-nek és csapatának az ég és föld tisztántartásában .
Pontok nekem nem lényeg, lényeg hogy az ég és a föld tiszta legyen és tele legyen felrobbanó ellenséges helivel/jettel/járművel .
Csak nemrég lett meg a SOFLAM, de szivesen besegítek vele, ahol csak kell .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Góliát
őstag
Egy igazi segítőkész hazafi.
Köszönjük.Itt meg egy lányos platoon
[ Szerkesztve ]
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
eugabesz
őstag
Aki előtt még nem lenne tiszta.Az IRAM csapata 100%-ban tiszta csalásmentes játékosokból áll,s mindezt csak azért írom ide is,hogy még a kétség se merüljön fel a csapattal kapcsolatban.Erre személyem és a tudatos válogatás a garancia.
Néhány ember nem tudja elviselni,ha a másik ügyesebb valamiben...http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Airwalk33
csendes tag
Magyar szerót hogy találok?
-
Airwalk33
csendes tag
Köszi srácok!
-
Na megjött végre a H2 az MX2-vel. Délután szerintem már tesztelem is az új gépet
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Góliát
őstag
válasz Doki-HUN1978 #37672 üzenetére
Akkor ebben az esetben csak game-beli warra gondolhattál.
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
NielsX
tag
Szevasztok!
Jó lenne csapatban játszva tolni a játékot, akit érdekel vegyen már fel:nick: nxpowerx
Alapvetően assault/engineer kaszt amit játszom.
Vagy tudtok olyan szervert ahol magyarokkal lehetne játszani normális teamplayt? ph szerver-t hogy találom meg?Mostanában kezdem megunni a bázison otthagyó csapattársakat akik egyedül heliznek tankoznak, nem segítenek, és így eléggé elrontják a játékélményt.
-
Airwalk33
csendes tag
válasz Doki-HUN1978 #37679 üzenetére
This is a beginnig of a beautiful friendship...
-
Airwalk33
csendes tag
válasz Doki-HUN1978 #37681 üzenetére
A halálosztással sem lesz gond, csak álljanak háttal ez ellenfelek..
-
szeva000
addikt
hi!
még mindig nem tudja valaki,hogy a mentéseket milyen könyvtárban tárolja a battlefield3?sajna nekem az utolsó mentés előtti kellene,hogy onnan induljak,de nem találom sehol. -
Airwalk33
csendes tag
válasz Doki-HUN1978 #37684 üzenetére
Vagy esetleg ők is elémlopózhatnak
-
Hajdi
senior tag
Ismét egy szerver, ahol ha egyszerre több emberkét leszed valaki, az repül is:
The Banana Republic - 1000 Tickets - Hosted by CCG"The Man Who Sold the World"
-
-
Roxbury
őstag
Most EZ a veréb rontotta el mások szórakozását a Metrón. Nem tudom számít-e valamit, de reportoltam.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Tegnap havert azért dobta ki az Román admin, mert Jet-el 3x egymás után leszedte.Negyedszerre is meglett volna, de az admin kamikaze stílusban, direkt belerepült a haverba.Erre a haver megkérdezte; Minden rendben, noob?És már ki is rúgták...
Utána mi még maradtunk egy kicsit.Az amdinnak elgurult a gyógyszere, és a bázisunkat támadta egyfolytában....
Szép emberek vannak...[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
válasz Ventur@ #37656 üzenetére
Én általában engineer vagyok, jöhet a soflam, de az igazi úgy lenne, ha jönne még egy supportos is, mert elég kevés rakéta van a javelinhez... Hmm, megvan: Először megyek supportosként, ledobom az ammoboxot, "öngyi" leszek, aztán mehet a móka... Akkor felveszlek.
Meizu MX3 32GB
-
belaazallat
addikt
válasz Zoli1222 #37693 üzenetére
Jawelin, 3 ember a Hummer-ban? 5 Ember a BTR-ben? Tegnap mindezt 2 percen belül produkáltam.
Szerk:
(#37695) kutkut
Leszek support, és nem kell meghalni![ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Zoli1222
addikt
válasz belaazallat #37696 üzenetére
Nekem ez eszembe se jutott!
-
Szajo
őstag
Battlefield 3at originból le tudom valahogy menteni patchel együtt, hogy átvigyem vinyón egy másik gépre?
Aktív témák
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest