- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Akinek kell BF3 DLC, az írjon nekem
Persze nem ingyen[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
inkább azt mondjátok mikortól lehet pumpálni... Arról volt szó hogy 9:00
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
mistixx
tag
válasz planbmokus #30749 üzenetére
Mindezt 279-es pinggel.
<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
-
L4mie
veterán
én azt nem értem, ezek a pöcsök, hogy csinálják, hogy nem látszanak a játszott game-k? O.o
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Gulyopapa
addikt
Ma előrendeltem Originről a Karkandot.
Mikortól él a cucc ? -
Laraxior
titán
motion sensor az a kis bizbasz ami a reconnak van? van ilyen award. Surveillance a neve, azzal kell 5 assist kill?
Gulyopapa: kettővel vissza....
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
csibe1
addikt
válasz planbmokus #30757 üzenetére
Az nem fogja ennyire,biztos volt mellette vh is.
(#30760) Laraxior
Igen az a kis háromlábas kütyü,ha jó helyre teszed akkor írkálja érte a pontokat,spot bonus-motion sensor assist.
(#30759) Gulyopapa
Úgy tudom december 15-től,mert külön vetted a kódot,köszönhetően a "kedves" kiadónak.
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
medvezsolt
senior tag
20 óra játék idővel 12-es sas?? Azt nevezem! Az ilyeneket falhoz kéne állítani és fejbe lőni...:S
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
RockHaRD
addikt
van már pár karkandos szeró szingapúrból, mindegyik teli, minimum 20 a queue-be
-
Gulyopapa
addikt
válasz planbmokus #30764 üzenetére
Originről rendeltem ( pre-order ) de nem látom sehol hogy feltette volna vagy valahol megjelent volna
Ja most olvasom hogy a legutóbbi update-ben már benne volt a pack[ Szerkesztve ]
-
Hajdi
senior tag
Sikerült az egyikre felkeverednem és azon nyomban ki is rúgott az admin
Na Battlelog kampó...
"Check back soon, soldier"[ Szerkesztve ]
"The Man Who Sold the World"
-
Gulyopapa
addikt
válasz planbmokus #30768 üzenetére
Most 9 pálya elérhető.
Ez a pack hány új pályát tartalmaz ? -
Gulyopapa
addikt
Update in progress van
-
Laraxior
titán
válasz csibe1 #30761 üzenetére
most pumpálta a pontokat, csak éppen ledobott mindenestől.. remélem elmentette a ribbont, mert ez volt az első. Gondolom a frissítés miatt... Go Karkand
[ Szerkesztve ]
-
Hajdi
senior tag
-
Laraxior
titán
válasz Találtgyerek #30774 üzenetére
pont onnan hajított ki Mondjuk honnan máshonnan, ha nem megyek sehova
Pedig Reconnel mentem, és elég szépen tejelte a pontokat"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Podpupi
tag
válasz Találtgyerek #30774 üzenetére
Én is nyomnák egyet melo előtt ,szintén 1 megyek.
Már régen elmultam 18+......... (:[ORIGIN: podpupi,STEAM: hunpupi,BF:podpupi
-
Chris78
aktív tag
De jó. Pont most kezdtem volna.
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
madgie
titán
válasz Találtgyerek #30781 üzenetére
Lépcsőn felfelé szeretem a Recon-t Metro-n, ha a B-ért küzdünk. Ráfekszik a Support az LMG-re, én meg csak kikandikálok oszt repül a fejes
Lara: haggyámá, nekem összesen egy csillagom van
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Assault :8 csillag, Support: 1 csillag.
Fel akarom húzni még a maradék két kasztot is legalább 1-1 csillagra. Meg a MAV-ra is kíváncsi vagyok, nah meg persze a Barrett-re Meg a ribbonok..stb. Van tennivaló.
Most csak 32-es Métrón voltam, ott nincsen annyi reviveolni való, mint a 64esen"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Nuits
tag
Az a baj, ha már kezdőre beszorítanak akkor azzal sem nagyon lehet mit kezdeni - egyedül.
Hiába 1 Recon a másik csapat is átáll olyankor Sniper - M320 - USAS és LMG kombóra és ha nincs min 2 squad aki együtt kirushol akkor ott a vége a játéknak. -
Ti Bo
aktív tag
Azt lehet tudni, hogy ilyenkor mit update-el a rendszer?
Csak szombat óta van meg a játék de nagyon tetszik. Haver beszélt rá, előtte ki sem tudtam próbálni és nagy cod rajongó vagyok, de szerencsére nem az elfogult, köpködős így nyitott voltam erre is. Összebeszéltünk és 4-en is megvettük eredetibe, mert akciós volt az 576 shopban.
Gyakorolni kell még sokat mire menni fog, de tényleg nagyon eltalálták a game-et!
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
Laraxior
titán
DLC jön apukám..DLC 4 new maps
-
Laraxior
titán
válasz Találtgyerek #30788 üzenetére
nem tudom, de baserape-nél valahogy jobban szeretek a barlangba beszorulni, ott könnyebben tudok aprítani, mondjuk oldalt a metrokocsnál pölö, de a bankból kifelé van egy csomószor olyan hogy már bennem van hogy nahvégre innen sima az út B-re... ziher hogy valaki leamortizál...
-
jokeman
aktív tag
Na pont update, mikor lenne időm játszani
PSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
Nuits
tag
válasz Találtgyerek #30788 üzenetére
Nem az értelmes játékos a több, hanem kevesebb a noob, ill sokan rájöttek, hogy ez nem az ő stílusuk és már mással játszanak - SS3 és egyéb henteseknek szóló műremekek.
Akik maradtak, de más FPS-el tolták, azoknak leesett, hogy itt egyedül nem lehet megváltani a világot egyedül és a helikopter sem jön be védeni ill legyilkolni mindenkit a pályán. -
Laraxior
titán
válasz jokeman #30790 üzenetére
10:05-től megy. Már nem tart sokáig
Csak betolod a pipát a Back To Karkand elé, és hajrá. Gyorsan begyűjtöm magamnak a Famast
Ha jól láttam a Jackhammert lesz a legnehezebb megszerezni. Eleve kell 2-2 óra játékidő egy-egy BF2 mapon.. plusz még a többi Biztos jó kis cucc lesz.
No USAS Métro szerveren jó is lesz egy darabig, amíg ezt is le nem tiltjákNuits: Szerintem aki rájött hogy nem az ő játéka, az vagy megy hentelni Métróra, ami ugye még a CoD-osoknak is egészségére válik Azért is említettem, hogy ebben a gameben mindenki megtalálja a magának valót. Van választék bőven
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Találtgyerek #30791 üzenetére
11 ig elvileg.
kissé elkéstem a hsz.-elÉn ma korán keltem és tudtam 3 partit tolni mielőtt jött az update... figyeltem is az időre, nehogy belecsússzon a 10-be a játék
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz #21346560 #30794 üzenetére
Akkor addig megyek MW3azni
-
Laraxior
titán
válasz Malachi #30797 üzenetére
Assault!
10 revive and 10 heal kell hozzá. Nekem mihelyst belépek Métróra meglátják a dogtagom automatikusan unlockolják[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest