- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Aktív témák
-
-
fornettisuti
veterán
szánalom a köbön:
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
L4D1K
őstag
válasz Laraxior #30250 üzenetére
Most vagy én nem értek valamit vagy ti. Játszhatnék én 10ezer dpi-s egérrel is, ha az érzékenységet leveszem a kellő mennyiségre. Példaként mondom, hogy az S&S steelpad sokszor kicsi nekem, ahhoz hogy egy alkarmozdulatból megforduljak.
[ Szerkesztve ]
# ANTAL Tuning #
-
Mrdevil
addikt
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
BandiHUN
veterán
válasz Mrdevil #30254 üzenetére
Szerintem olyan középút a jó...1600dpi felett nekem nem volt általában jó a dolog+vigyázni kell,mert magas dpi-nél az egér egyre kisebb dolgokat érzékel,egyre érzékenyebb lesz a porra,kisebb koszmókra,egyenetlenségekre,ilyesmire is,míg kisebb dpi-n jobban átlagolja a látottakat és stabilabban azt csinálja,amit kell.Kicsit úgy,mintha az ember az optikai zoomot nagyra veszi,mert lusta valamihez közel menni fényképezőgéppel,és csodálkozik,hogy elmozdul,homályos lesz a kép.
Mondjuk szerintem a nagyon kis dpi se jó,bár már 800on lehet jól játszani,de nem megoldás a játékban sem agyig feltolni az érzékenységet,mert "raszteres" lesz a mozgás,ha a szoftver gyorsítja fel,logikusan ugye,mert mást nem tud tenni,ha nem jön elég elmozdulás az egérből,és akkor finom"ugrásokkal" mozog az egér gyorsan.Igaz ennél a játéknál nincs igazából szükség a gyors fordulókra,annyira a rárántásokra sem,ez már nem cod2-4 ahol kellett,hogy az ember mennyire gyorsan és pontosan tud HS-re rántani.Viszont nem hátrány,ha nem ugrál ide-oda a célkereszt kis elmozdulásra azért,szerintem akinek nem megy nagyon a célzás,más játékok miatti túlzott egérmozgás miatt nem jön össze,én is megszokásból cod-osra vettem a figurát,nem is ment valami jól a lövés.Lefeleztem a sensit a gémben,már kezelhetőbb lett a dolog.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Gyurma23
aktív tag
A 290.36-os driver-rel próbálta már valaik?(Nvidia) mert a jelenlegi driver annak ellenére hogy az nvidia oldalán ugy van fent hogy bf3-hoz optimalizálva nálam a grafika néha megbolondul és a campaign meg el sem indul....
-
BandiHUN
veterán
válasz Góliát #30259 üzenetére
Hát ja,biztos lehet vagy 13...nomeg a patch óta már ilyet nem lehet csinálni...
Mondjuk láttam más videóban olyan végkényeket is,akik a repair toollal írogattak+rajzoltak f@szt,hát az is érettségre utal.
Kéne egy ilyen gém tényleg 18+-os besorolással,és személyivel,már lenne kis színvonal is,elnézést a 14+kivételtől,de sajna nagyon kisebbség...
Nem tudom,én örülök,ha van egy kis időm játszni,nem méghogy farkakat rajzolgatni menjek...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
RichieTri
senior tag
válasz ProEvoFan #30241 üzenetére
xboxon még megy az IRNV...
mikor meglett használgattam,de letettem.arra lettem figyelmes,hogy ha sokszor használja az ember akkor egy idő után képtelen észrevenni az (terephez rendesen megválasztott ruhában lévő) ellentIRNV nélkül.
azóta csak mosolygok mikor leszednek olyan szituban amiben IRNV nélkül esélyük sem lenne...
remélem a DLC-ben már benne lesz a nerf.live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
LifeSpirit
tag
Sziasztok!
Régebben játszottam BFBC2vel és most azon gondolkozok hogy decemberbe vagy januárba megveszem a BF3at is.
Viszont ehhez új videokártyát akarok.
1920x1028as felbontáson akarok játszani directx11en high(árnyékminőség stb..) grafikán.30-40k forintnál nem szeretnék sokkal többet költeni,de szeretném hogy ezen grafikán szépen futna a játék.
A hozzáértőbbek véleményét kérnem,hogy ár/teljesítmény arányba milyen videokártyát javasolnak nekem.Másrészt idén érdemes venni videokártyát vagy jövő januárkor inkább?(Lesz jelentősebb árváltozás?)
Másfelől szeretném még eladni a mostani HD4890 1GB DDR5 kártyámat.Mennyiért tudnám eladni?
Illetve hol érdemes eladni/hirdetni? -
pohár
félisten
válasz LifeSpirit #30264 üzenetére
na akkor most választhatsz hogy a fullhd maradjon, vagy a grafikai beállítás... ha a kettő kell együtt, akkor GTX560Ti alá NE add, de ez 55-60k környékén mozog
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Pietrosz
addikt
Amit te szeretnél, ahhoz minimum egy 6950 kell, az meg sajnos drágább.
-
30-40K környékén idén biztos nem kapsz boltban olyan VGA-t ami azzal a felbontással és részletességgel megfelelő sebességet tud produkálni. Ha azokhoz ragaszkodsz akkor GTX560Ti vagy HD6950 körül keresgélj.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
LifeSpirit
tag
És ha max felbontást akarok ,de a közepes(medium) grafika is elég ???
(Ez már Directx10et is jelent?)Ebben az esetben 40kért már lehet venni VGA-t??
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma23
aktív tag
válasz LifeSpirit #30268 üzenetére
Ha ATI: 6870
Ha Nvidia: GTX460
kb ezek vannak ilyen árban.... vag esetleg még 5870 high-on megbirkózik vele elég szépen. -
LifeSpirit
tag
Még külön szeretném megkérdezni azoktól akik BFBC2vel is sokat nyomták anno,hogy a BF3 multija mennyit fejlődött a BFBC2höz képest?
-Vannak most is magyar nightcupok, klánok?
-Warozásra mennyire lett megfelelő játék a BF3? (anno a BC2-t sokan szidták ilyen szempontból)
-Ha megveszem a játékot a map frissítéseket majd ugyan úgy megfogom kapni ingyen mint az előzőrészben vagy majd kell érte külön fizetni?
-Halottam hogy viszont rengeteg buggal jött ki a játék,azóta ebből mennyit orvosoltak illetve mennyire ront a játékélményben? -
Bazzzs
senior tag
válasz LifeSpirit #30268 üzenetére
Elvileg abban az árkategóriában menni fog a dolog. Persze kell hozzá egy jó négy magos processzor is. Nem tudom, hogy milyen géped van, de két mag például FullHD-ben a medium felbontáshoz kevés.
Nézd meg az adatlapomat, azzal a géppel nekem 1920*1080-as felbontás mellett, medium részletességgel olyan 40-60 fps között fut, ami szerintem bőven élvezetes. Az élsimítások közül csak az AA van 16X-osra rakva, a többi szűrő ki van kapcsolva. A videókártyám miatt sokkal rosszabb eredményre számítottam, de meglepődtem, hogy ilyen jól megy vele a játék.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
Zamasun
aktív tag
6850 is jó, ha picivel több zséd van 6870 simán elég lesz.
-
Laraxior
titán
válasz LifeSpirit #30277 üzenetére
nem chat, és nem is hardver topik.. OFFba!
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pohár
félisten
válasz Baloghjanos #30280 üzenetére
és nem is kifestő
-
Bazzzs
senior tag
válasz LifeSpirit #30282 üzenetére
Itt összehasonlíthatod a két kártyát.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
Viper26
nagyúr
válasz Cybertrone #30270 üzenetére
Én 900-on használom, járművekben váltok 3500-ra, hogy a löveg gyorsabban forduljon.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
SimS
senior tag
Üdv
Nekem ma sikerült egy gyakorlószerveren kipróbálnom igazából a repcsiket (máshol vagy elviszik és kevés is van, vagy hátrányban vagyok, mert nincs semmi fejlesztésem hozzájuk, így inkább hagyom is).
Általában 1800 DPI-vel és 4.5-ös driver szerinti érzékenységgel játszom (a játéké default-on van) ez a jet-ekhez tök jó is. De a helihez kevés.. meg azokat valami piszok nehéz irányítani (nekem) tuti rosszul csinálok valamit..
Viszont 5 perc alatt legalább elértem, hogy felszállás után nem instant a földbe csapódokHelihez feljebb kell vennem némileg az érzékenységet, úgy 7 körül már használható.
p.s.: razer deathadder v2
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
kutkut
addikt
-
SkyS1gn
félisten
válasz Találtgyerek #30286 üzenetére
én 3000dpi-n játszom, járműveknél meg 4000
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
LifeSpirit
tag
Tudnátok nekem adni linket a magyar BF3as szerverékről illetve ha van PH-s szerverről?
-
SkyS1gn
félisten
válasz Cybertrone #30291 üzenetére
gyorsabban tudsz reagálni, próbáld meg, megszokás kérdése, nem egyből 3k kezdtem hanem lassan felfele.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Cybertrone
veterán
válasz SkyS1gn #30292 üzenetére
2500-on használom, de lehet kiprobálom majd... elgyengült pillanatomban felnyomtam 5000-re... hát kb 2 cm mozgás után elfogyott a monitor Persze a gyorsulás beállítása is fontos!
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
BandiHUN
veterán
válasz LifeSpirit #30290 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
harry3
őstag
Egy kérdés: a FIM-92 Stinger miért nem jó a tankok ellen? Azért, mert ez csak a légi járművek ellen jó? Bár a jet ellen nem sokat ér, mert beveszi célba és mikor elérné megáll, néha helikoptereket eltalálja.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest