Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • G33Z@

    tag

    Ezt le kell írnom, még ha a kutyát sem fogja érdekelni:
    Tegnap éjjel új telepítés után megpróbáltam játszani és továbbra is 40-50 fps. Ekkor elpattant egy ér az agyamban, letöltöttem a 1709-es Buildet és hajrá. Telepítés aznap még egyszer. BF1 jobb egérgomb komplett törlés és újra letöltés. Addig win csinosítgatás, de csak nagyon visszafogottan (tehát Defender, Tűzfal, Szolgáltatások nem piszkál stb,stb..) Legújabb AMD driver telepítése. És itt jött az első meglepetés.
    A monitorom, amit eddig kb 6 éve a windows és bármelyik játék is csak 59,94 Hz-nek látott most kerek 60.
    BF1 indítás ott is 60. Belépek egy térképre mediumra minden. (kb ez a reális a gépemhez, bár anno a béta High beállításokon ment) és fix 60 fps egyetlen röcc nélkül végig játszottam. Na mondom másik szerver az orosz Tsaritsyn és Brusilov bődületesen akadt korábban. MOST SEMMI! Egyetlen fps fall egyetlen röcc SEM.
    Mintha az egész játék és a gépem újjászületett volna.
    Most örömkönnyek csorognak az orcámon és arra gondolok, hogy ha este is minden rendben lesz végre, akkor lemondok róla, hogy egy Kukrival felvágjam az ereimet.
    Mindenkinek ajánlom letöltésre az új Buildet természetesen clear install. Az eddigi legjobb w10-nek tűnik és nem csak a BF1 miatt. Este majd kiderül hanyas a kabát, de most melegség önti el a szívem, ha az indítóikonra nézek. Na erre most dobni kell egy sört.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák