-
Mobilarena
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
válasz Scallion #3044 üzenetére
Elviszi az rendesen, a kijelző + kamera panel gyengébb elől. Azt helyesen írtad, hogy "szerinted" gyenge, mert szerintem meg pont elég hozzá .
Ha az MCU is gyenge lenne, akkor nem lehetne vele ugyan olyan gyorsan nyomtatni, mint az X1-el. Nyilván a lidarhoz erősebb processzor kell az MCU-ban is, de azt többen inkább kikapcsolják és Orca tesztekkel hangolják be a szálakat (fórumokon olvastam ), úgy hogy nincs akkora probléma a P1P-vel, hacsak az nem, hogy sokkal olcsóbb .
Elég érdekes, hogy az "istenített" Prusa után, aminek hasonló karakteres kis kpernyője volt forgatógombbal, ennyire feljebb került a "mérce" na meg az igények.
Engem nem igazán zavar, hogy nincs csilivili érintőképernyő rajta, mert azt is alig használnám, mint írtam korábban.
Telót meg minek rákötni fixen mégegyet, mikor a mobilom úgy is mindig nálam van, azon is látok mindent, amit kell a Bambu Handy-ban .
Na mindegy is, részemről ez a téma lezárva, mindenki azt rak a nyomtatójára, amit csak akar, nekem már elég volt a barkácsoásból az előző öt nyomtatóm és az ezzel eltelt jó pár év .
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest