- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
-
Gothmog
senior tag
Ha klasszik BG életérzést akarsz, akkor nagyon ajánlom még a Pathfinder: Kingmakert, illetve a Pathfinder: Wrath of the Righteous játékokat!
A Kingmaker egy bugtenger volt, amikor kijött, jól le is húzták érte (meg a nehézsége miatt is, bár utóbbi egyértelműen játékos oldali error volt, mert sokan olvasás/ész nélkül ugrottak bele, még a tutorial üzeneteket sem olvasták el, azután nem értették, hogy miért halnak be az első swarm jellegű ellenfeleknél stb... Plusz a Pathfinder rendszer kissé összetettebb, mint a D&D iterációk, noha azokból nőtt ki.) Azonban az enhanced editionre nagyon jól összekalapálták! Én kétszer toltam már ki (az első végigjátszást RTwP, a másodikat az időközben beépített TB harc-módon). Hosszú, lassan csordogáló (adrenalin pumpáló mozis akciójeleneteket nélkülöző), de idővel monumentálissá növő játék, ami nem a Mass Effectes "cinematic" stílust, hanem inkább a régi Infinity Engine-es játékok hangulatát/megoldásait hozza. Azokat viszont szerintem tökéletesen. Nekem nagy kedvencem, közel 30 éve játszom cRPG-kel, de szerinem egy all time tizes listára is felférne nálam a játék.
Hosszú ideje tervezek egy harmadik végigjátszást is (ezúttal egy lawful evil karakterrel, mert ebben a játékban - hasonlóan a BG3-hoz - értelmesen lehet ilyen figurákat is kijátszani), csak olyan hosszú, és akkora a bakancslistám, hogy mindig csak tologatom...A Wrath of the Righteous pedig állítólag még nagyobb, jobb, mindenben több, mint a Kingmaker volt (pedig ott is 150+ órás végigjátszásaim voltak). Igazából pont a mérete miatt nem volt még merszem belekezdeni, mert állandó időhiányban szenvedek.
Igaz, a BG3-ba most belevágtam (meg előtte az EA-ba is beleöltem pár tucat órát)
[ Szerkesztve ]
Endure. In enduring, grow strong.
Új hozzászólás Aktív témák
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest