Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Qru

MODERÁTOR

válasz ollie #353 üzenetére

PoE-ből mind a két részt végig nyomtam (nekem a kettő jobban bejött). Az tényleg hozza a klasszik BG2-s érzést. Illetve ami még abszolút ebbe a sorba illik az a Black Geyser: Couriers of Darkness. Ami ráadásul magyar fejlesztésű..

[ Szerkesztve ]

#nincsbennetarcsi

• Gothmog

senior tag

válasz ollie #353 üzenetére

Ha klasszik BG életérzést akarsz, akkor nagyon ajánlom még a Pathfinder: Kingmakert, illetve a Pathfinder: Wrath of the Righteous játékokat!

A Kingmaker egy bugtenger volt, amikor kijött, jól le is húzták érte (meg a nehézsége miatt is, bár utóbbi egyértelműen játékos oldali error volt, mert sokan olvasás/ész nélkül ugrottak bele, még a tutorial üzeneteket sem olvasták el, azután nem értették, hogy miért halnak be az első swarm jellegű ellenfeleknél stb... Plusz a Pathfinder rendszer kissé összetettebb, mint a D&D iterációk, noha azokból nőtt ki.) Azonban az enhanced editionre nagyon jól összekalapálták! Én kétszer toltam már ki (az első végigjátszást RTwP, a másodikat az időközben beépített TB harc-módon). Hosszú, lassan csordogáló (adrenalin pumpáló mozis akciójeleneteket nélkülöző), de idővel monumentálissá növő játék, ami nem a Mass Effectes "cinematic" stílust, hanem inkább a régi Infinity Engine-es játékok hangulatát/megoldásait hozza. Azokat viszont szerintem tökéletesen. Nekem nagy kedvencem, közel 30 éve játszom cRPG-kel, de szerinem egy all time tizes listára is felférne nálam a játék.
    Hosszú ideje tervezek egy harmadik végigjátszást is (ezúttal egy lawful evil karakterrel, mert ebben a játékban - hasonlóan a BG3-hoz - értelmesen lehet ilyen figurákat is kijátszani), csak olyan hosszú, és akkora a bakancslistám, hogy mindig csak tologatom...

A Wrath of the Righteous pedig állítólag még nagyobb, jobb, mindenben több, mint a Kingmaker volt (pedig ott is 150+ órás végigjátszásaim voltak). Igazából pont a mérete miatt nem volt még merszem belekezdeni, mert állandó időhiányban szenvedek.

Igaz, a BG3-ba most belevágtam (meg előtte az EA-ba is beleöltem pár tucat órát) :DDD

[ Szerkesztve ]

Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák