Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz csapos2 #84297 üzenetére
Elvileg tökéletesnek kéne lennie, de néha hallani olyat, hogy főleg a régebbi amd kártyákkal, ritkán az újabbakkal is van némi gond vp9, h.265 4k tartalmak lejátszásakor. Nem tudom ez mennyire jellemző, annyira nem ástam bele magam, az is lehet, hogy aki ilyet jelzett, ott más gondok voltak a háttérben.
Ha újat veszel rendelésre, akkor kipróbálhatod és 14 napon belül visszaküldheted, ha valami nem tökéletes.Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Vigneau
félisten
válasz csapos2 #84297 üzenetére
Jelenleg ár/érték bajnok. Használtam 80k körül is meg lehet már csípni, újonnan 120k magasságától indul. Mivel 3 kijelzőt szeretnél használni, a SAPPHIRE PULSE RX 6600 8GB (11310-04-20G) verziót kerüld el, mert azon csak 1 HDMI és 1 DP van.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest