- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz Recipro #56307 üzenetére
No akkor mindenkinek.... Nem arról van szó a nem támogatás alatt, hogy nem írnak majd drivereket 770-re hanem arról amiről solfio is beszél... Olyan driereket írnak amik ellehetetlenítik egy régebbi kártyának a használatát... Tehát szándékosan teljesítménycsökkentés hajtanak végre egy újabbdriverrel, hogy vegyél újat paraszt.. Tudom tudom.. Nem kell frissíteni.. Csakhogy ma már szinte minden újabb játékhoz új driver kell, hogy rendesen fusson az adott konfigon.. Eleve beleírják, hogy régebbi kártyán ne is fusson annyira jól...
Komolyan, ennyire nem egyértelmű az egész? Aki ennyire vak és 2-3-4 éves kártyákat ajánl az inkább ne is ajánljon.
De természetesen én vagyok a fasz, mert újabb konstrukciós, takarékosabb kártyát ajánlok...
Felőlem mindenki azt vesz amit akar csak nem értem az ilyen arogáns hozzáállást egyesek részéről...
Menjetek homokozni a gyerekkel.. Az megnyugtat...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest