Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ice&Lime

    veterán

    Sziasztok!
    Segítségeteket szeretném kérni.
    Apukám laptopja "HP Compaq nx6310" kb. 2005 környékén lett vásárolva (a mai napig hibátlanul megy) és sajnos le lett törölve véletlenül a gyári hp windows recovery partíció. A géphez eredeti win xp home kulcs van.
    Nincs hozzá gyári recovery telepítő lemez. Sajnos akkor is csak 1 év gari volt rá, természetesen ez mára már régen lejárt és így garanciában nem jogosult a hp gari szolgáltatásokra.
    Sima win xp home nem jó, mert nincs benne a sata driver a telepítőben (ezért nem megy tovább a telepítő), csak a pro-ban van benne, amihez nincs licence. Olyan win xp home magyar iso kéne nekem, amiben bele van téve az inteles sata driver is.
    Láttam neten win xp home sata-s iso-t csak az a probléma, hogy angol és magyar kellene. (gondolom xp home-ot nem lehet átmagyarítani).
    Nem szeretnék iso-kat buherálni, mert közben apukám használja a gépet, (addig egy 7 próbaverziót használ) nála van, így nem tudnám próbálgatni, hogy jó lett -e a kiegészített iso-m. Az lenne jó, ha valahonnan letudnék ilyet tölteni és amikor apukám elhozza nekem egyből feltudjam rakni, hogy biztosan jó legyen, és aktiválni tudjam a gépe saját home kulcsával.
    Tudtok segíteni?
    -Elég sok hozzászólás érkezik ide, ezért ha valaki tud ilyen isot az kérem írjon egy privit!

Új hozzászólás Aktív témák