Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • drtimot

    aktív tag

    Sziasztok! Laptop akkumulátor gondokkal küzdök, hátha tudtok segíteni:

    Vettem a Fujitsu A532 gépemhez egy új utángyártott (Patona márkájú) akksit. A problémám az, hogy sehogyan sem tudom elmozdítani 0%-ról az akksi töltöttségét.

    Amikor bekapcsolom a gépet az akksival, az állapota Windows szerint "0% available, plugged in, charging", de sosem mozdul el 0%-ról. BatteryInfoView progival megnéztem, a következő riportot adja róla: [link] (Tehát 100%-os kapacitásúnak látja, de 0 Volt feszültséggel)
    Ahogy javasolták, első bekapcsolás előtt próbálam a kikapcsolt laptopban tölteni az aksit, először 3 óráig, aztán egy egész éjszakán át is. Próbálkoztam SM busz resettel is, nem változtatott semmit a jelenségen, ugyanígy nem változtatott semmit a driverek újrainstallálása a Windowsos Eszközkezelőből. Ha ez az új akksi van benne, akkor általában be sem akar kapcsolni a gép (hiába van adapter is bedugva), ha mégis (általában csak 1-szer, akksi ki, akksi be után közvetlenül), akor a fenti 0%-ot látom Windowsból, és adapter nélkül 2-3 másodperc után kikapcsol a gép.

    A hálózati töltő és a laptop akksi töltésért felelős része biztosan jó, mert az eredeti akksimat tudom benne használni, tölteni is, és megy a gép akksiról is.

    Összefoglalva:
    Halott/hibás akksit kaptam, vagy van esetleg még valami más, amivel próbálkoznátok?

    Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html

Új hozzászólás Aktív témák