Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Norbi095HUN

    aktív tag

    Sziasztok!
    Mivel a múltkor még nem irtam le, illtve nem mellékeltem Képekkel a problémámat, ezért most kicsit bővebben kifejtve, előröl leirom, Malware barátom megkért rá ráadásul személyesen, hogy mostmár járjunk a végére ennek a dolognak végre hogy mi is lehet ez az egész , ami most folyik a gépemmel egy jó ideje már.

    -Nos a problémám ugye - változatlanul, mint ahogyan azt régebben is leirtam, Kevés FPS-em, il. akadásaim vannak egy-két játékban. Egy-két rádadásul olyan játékban, amelyekkel még pár hónappal ezelőtt semmi gond nem volt.

    A Játékok pedig a következőek - ezeket szintén irtam nem régen: Battlefield 3-4, Plants vs. Zombies GW, PAYDAY 2, Far Cry 3, És a Call of Duty Black Ops II, Modern Warfare 3. Ezek azok a játékok amiken én játszani szoktam - akarom mondani játszanék - csak éppen nem tudok, mivel egyszerüen "elromlottak"! :F

    Azóta, már 5x, azaz ÖTSZÖR Volt a szgép szervizbe téve, rendszeres teszteken vitték át, új kábelezést is kapott az ott általuk elmesélt "tesztek során" ráadásul mint kiderült szar volt a Tápja is ezért azt is kapott egy újat, most 500W-os van benne, azóta is tökéletes nem fagy, viszont még mindig kevés FPS-em van, és random beszaggatásaim a játékban. Ezt a szaggatást úgy kell elképzelni, hogyha még neadjisten jól is fut éppen a játék, akkor egyszercsak megakad a kép 1-3 között másodpercre, és eköüzben a hang is folyamatosan ismétlődik. Ilyenkor annyit vettem én észre hogy mikor ez az akadás bejön akkor a CPU-GPU Használat le is esik 0%-ra, és csak azután áll vissza normális kerékvágásba, miután a szaggatásak vége.
    Tudom lehet hogy ez most igy egyszerre soknak tünik de higgyétek el, hogy egyszerüen szeretnék végre a végér járni, hogy mégis miafészkesfene van a gépemmel. Mert a Windows-ba tökéletes, semmi lassúság, vagy bármi, sőt még a régebbi játékokkal sincsen semmi - és ezekkel sem volt régen. Semmi!

    Szóval a szervizben BIOS Resetet is véghezvittek, pasztáztak is, Ram-ot is kapott +2GB-ot, Windows mindig újra tették, sose ért az se szart sem, kitisztitották olyanra mintha ma vettem volna úgy néz ki belülről olyan tiszta lett, szóval én egyszerüen nem tudom elképzelni hogy mit nem próbáltak még meg egyáltalán, szerintem nincs semmi egyszerüen :W :(

    Pár napja csináltam néhány AIDA64-es tesztet kérésre, ezért ide is berakom hogy tiis tudjátok elemezni, hátha láttok valamit!

    És a gépem:

    Szivesen várom a segitségeket, akár itt kommentben, akár Privát üzenetként, bármit szivesen elfogadok, és Malware köszönöm az eddigi segitségeket, tényleg! Remélem hamarosan sikerül megoldást találni erre, mert már agyr@kot kapok lassan......

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák