Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fatallerror

    addikt

    segítsetek kérlek,tp-link wr1043nd v2.1es routerem van (topikjába is beírtam de hátha itt többen olvassák), néhány hónapos de valami nem stimmel. állandóan járt ide a t-s emberke mert sok gond volt az internettel az elmúlt hónapban de most a router finnyázik mert most direkt a gépbe dugtam be a netet és úgy tűnik h jó a kapcsolat bár több idő kell h tutira biztos legyen a lentebb leírt probléma.

    kb 1,5 hete rinyál és van amikor napokig nem vagy egy napszakon belül nem jön elő a probléma órákig (még akkor is ha a gép folyamatosan megy). olyat csinál h tart 1 aprónyi szünetet ( hasonló érzés mint a játékban a lag), közben pörög a töltés ikon de semmi majd bevillan az oldal. ha ez a szünet néhány másodpercig is eltart akkor jön a chromeban a dino h nézzem meg az internetet h van e majd abban a pillanatban magától ráfrissít és megjelenik az oldal. nem böngésző baj, nem win mert ezt tapasztalatom ha telefonról próbálkozom is. instagram-on például ez úgy zajlik h pörgetem a képeket amikre kerestem majd egyszercsak nem töltődnek be a találatok és nem mondja az instagram h nem tudja frissíteni hanem szünet és aztán újra villannak be a kisképek, tehát folytatja a betöltést.

    egyfajta szuperbelassulás ez tehát nem szakad meg a kapcsolat, ha youtube videót nézek még a töltőcsík is halad tovább néha, tiszta fura.

    volt már hard reset, firmware update nem mert nem vagyok benne biztos h melyiket kell letölteni (csak v2.0ásakat látok 2.1et nem). garancia használata a következő gondolatom

    don't tell me what i can't do!

Új hozzászólás Aktív témák