Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Satyricon

    addikt

    Sziasztok

    Régebben találtam egy oldalt, már nem tudom, hogy magyar, vagy külföldi volt-e, de vga kártyák teljesítményéről lehetett olvasni. Volt egy nagy grafikon is, és a létező összes nvidia kártya teljesítménye benne volt. Aki tudja melyik oldalra gondolok, be tudná linkelni nekem? Én nem találom :S

    Azért lenne rá szükségem, mert pár napja leváltottam az Asus EN 8800 Ultrát, egy Gigabyte GTX 285-re. Lefuttattam a 3D Mark-ot, és 12.4xx pontot kapott az alap órajeles GTX 285-tel a gép. Anno feljegyeztem, hogy a bocs a kifejezésért, de tényleg szrrá húzott 8800 Ultrával és kis proci tuninggal közel 15.000 pontozást kapott a gép. Na már most akkor én azt nem értem, hogy a két kártya között most vagy nagyon kicsi a különbség a teljesítményt nézve, vagy a vga húzással 2-3 generációval nagyobb, közép, ill felső kategóriás vga-k teljesítményét is el lehet vele érni? Nem vagyok nagy tuningos, jóformán csak a Crysis miatt húztam a 8800 Ultrát, és 1x 2x a 3D Mark miatt kíváncsiságból.

    Szóval az a grafikon azért kellene, hogy megnézzem, valójában a két kártya között alap és húzott állapotban milyen különbség van.

    Köszönöm a segítséget

    (lOo \ (llll) (llll) / oOl)

Új hozzászólás Aktív témák