Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Azonnali segítség kéne, akár hogy melyik topikba lenne érdemes írnom...

    Windows 10 Pro-s PC, i7-7700k cpu, 16 gb ddr4 ram, gtx 1080, samsung 960 pro ssd.

    Tegnap este a pár hete megvett Roccat Kone Pure egerem telepítése után elkezdtem játszani Fortnite-tal. Az első egy órában nem volt semmi gáz, majd az egész game belassult, szaggatni kezdett. Nem csak a kép, a hang is. Gondoltam biztos sokan lógnak a szerveren stb.
    Böngészőben (chrome) youtube lejátszás is szaggat, a hangban egy ugrás van. Szóval az egész gép ütemesen lagol, futtattam víruskeresőt (winfosost és avg-t), egyik sem talált semmit.
    Olyan mintha hardver hibám lenne, de semelyik komponens önmagában nem tűnik problémásnak.

    Valakinek van ötlete? A durva hogy a hang úgy "csúszik" mintha a digitális jel szakadozna a tévén. Délután óta szívok vele, kvázi 2d felhasználáson kívül semmilyen multimédiás alkalmazásra használhatatlan.

    A feladatkezelőben semmilyen nagy proci terhelés vagy bármi érdekes nem látszik. :(

    Próbáltam videóra venni. Konkrétan még a windows hangok is lagolnak. Arra tippeltem először hogy valami miner vírust szoppantottam be, de annak csak lenne nyoma, nem?

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák